A ja powiem tak: STAWOWY MUSI chcieć ZOSTAĆ...
co oznacza: musi zacząć wyciągać wnioski z tego co któryś raz z rzędu wychodzi źle i przestać liczyć na cud... Jeśli koncepcja się nie sprawdza -jest zła i nie ma najmniejszego powodu żeby nie spróbować ustawić tych klocków inaczej...
Czasami zastanawiam się jak wpływa to na zaangażowanie na treningach piłkarzy, którzy widzą że nie dostają szansy mimo że coś funkcjonuje nie tak jak należy. Dopiero taka szansa (i to nie na 5 minut ale w wyjściowym składzie) w meczu ligowym pozwoli ocenić czy mamy jakąś alternatywę z grona istniejących dublerów czy trzeba szukać innych..
-
-
Wesprzyjmy naszego trenera Wojtka w tych trudnych chwilach!!!
Spokojnie, Cracovia gra bardzo dobrze, a wyniki są kwestią czasu. Jestem ze Stawowym na dobre i złe, bo widać na treningach, że ćwiczą nowoczesną piłkę. W naszej zapyziałej lidze, która ciągle gra stare schematy jesteśmy nową jakością, a od najbliższego meczu same zwycięstwa...do końca sezonu.
PASY NA CZELE EKSTRAKLASY !!!
Cierpliwosci,cierpliwosci,cierpliwosci-nie ma lepszego od Stawowego
Panie Wojtku! Jestesmy z Panem! Popieram Marfaela, gramy naprawde ladna pilke, wyniki to kwestia czasu. Stawowy sie nie upiera, on wie co robi najlepiej. Co do Bastera, to jesli rzeczywisicie nadla bedzie w takiej formie, to jestem pewien ze z Gornikiem zagra Wawrzyczek. Badzmy z druzyna i trenerem w szczegolnosci w takich chwilach:)! Jestesmy z Wami!!!!!
Stawowy powinien zostać, on juz dawnom pokazał, że ma koncepcję i efekty, tylko kiedy on w końcu wpuści nowych obrońców.
Stawowy to wielki Trener o jeszcze większej duszy.Jest to trener który
jest związany z Pasami na dobre i złe.Nie Ruszać Stawowego!!!!!!!!
Pasy Wkrótce Liderem Ekstraklasy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wara od stawowego. mikulskiemu mowie: do (nie) zobaczenia!!!
Wojtku ,my jak nikt inny jesteśmy uzbrojeni w cierpliwość. Wierzymy i ufamy Ci. Ty musisz zostać i kontynuować swoją pracę w Cracovii. Dziękuję Ci za to co już zrobiłeś i proszę o jeszcze!
Jestem bardzo wku.....y na niektóre decyzje Wojtka Stawowego robi te same błędy co kiedyś Engel w reprezentacji, przyzwyczaił się do grupy ludzi z którymi odniósł wielki sukces (sukcesy) i nie da sie Mu przetłumaczyć ze powinien coś zmienić !!! Co sie teraz będzie działo jak ławka będzie w składzie: Wawrzyczek , Wiśnia , Świr i Citko ??? Niezłe kwasy będą i spierdoli się do końca atmosfera. Z drugiej strony jak oglądam Wojtka w telewizji to prezentuje naprawde WYSOKIIII POZIOM pod każdym względem
i byłaby wielka szkoda jakby musiał odejść. Mam nadzieje ze zmieni zdanie i ze w meczu z Górnikiem zobaczymy troche inną CRACOVIE zarówno jeśli choczi o skład jak o końcowy wynik meczu.
No to sobie pobiadoliliśmy, pan Wojtek właśnie pisze raport i wyciąga wnioski, Profesor nie lubi kiczu więc go nie zwolni (cytat z dzisiejszej prasy).
Myślę że pora żeby piłkarze wrócili do solidnych treningów i wiary we własny sukces, czego i kibicom życzę, a trener dzięki doświadczeniu jakie zdobywa w I lidze coraz lepiej radził sobie z dobieraniem zawodników i ustawianiem zespołu. A dla pokrzepienia serc, cytat z forum Legii po niedzielnym meczu. Jak do tego dorzucimy wyniki, a punktów do zebrania pozostało w lidze sporo, powinno być dobrze!
Niewielu z nas pamięta ostatnie spotkanie Legii z Cracovią. Po 20 latach Cracovia ponownie zawitała do ekstraklasy i przyjechała na Łazienkowską. Renomowany przeciwnik przyciągnął na trybuny większą liczbę fanów, niż podczas dwóch pierwszych spotkań. Kolejki do kas były niezwykle długie. Już kilka godzin przed meczem aby zdobyć wejściówkę trzeba było spędzić w kolejce co najmniej pół godziny.
Panie Wojtku, jesteśmy z Panem na złe i na dobre, ale na Boga niech się przekonamy, że Stawowy jest reformowalny. Niech Pan również zaprzeczy, że ta historia z Banaszyńskim jest nieprawdziwa, a jeśli tak to niech Pan tę pomyłkę jakoś racjonalnie wytłumaczy. Proszę!
Odpowiadam na pytanie Misia. Nie palę nigdy nie paliłem i nigdy palić niczego nie będe! Nie chwaląc sie to jak widać temat nie jest taki zły bo cieszy sie dość dużym zainteresowaniem jak widać. Założyłem temat bo uznałem że jest to dość wazna kwesti, bo odejście STawowego w tym momencie było by katastrofą.Miałem nadzieje że trener pszeczyta to forum i zobaczy że wiekrzość kibiców zawsze będzie go wspierać bo zrobił dla naszej Cracovi tak wiele że chyba sobie tego nie wyobrażasz. A tak pozatym to obrażasz mnie pisząc takie rzecczy, ale ja jestem taki że ci oddam pięknym za dobre. CZytając twojego posta zastanawiałem sie co twoja Mama paliła... :-) Mam nadzieje że Cie bardzo nie obraziłem i nie czujesz urazy :-)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)