Jak poinformowal "Teraz Pasy" Swierczewski jest juz u nas, jak narazie na rok, czy to dobrze czy to zle, przekonamy sie juz wkrotce.
-
-
Swir juz u nas ;-)
Łoj, jednak znalazł klub!
Nom dzisiaj byłem na Wielickiej i jak zawodnicy szli na siłownie to właśnie mi się wydawało że go widziałem jak rozmawiał sobie z Citkiem
Oby na dobre ;)
Nie jest to dobra wiadomość.Teraz mogą powstać nieporozumienia , chciałbym abym się mylił.Oj niedobrzre,niedobrze.
Pasy ponad wszystko
Citko tez juz będzie :]]]]]]]]]] na pewno:]]]]]]]]]]]]
http://www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=1&k1_id=1&k2_id=1&dzial_id=1&news_id=42582
Ciekawe czy będzie grał w rezerwie jak Kuźba gdy nie łapnie się do składu meczowego , czy też zrobi aferę z tego powodu...
hiobowe wiesci .... :(
Panowie...
Gra u nas... i tyle.
Nalezy go przyjąć serdecznie. Witamy na pokładzie Panie Piotrze.
Zobaczycie... jeszcze go będziemy na rękach nosic!
(no może nie na pewno :-) ale na to b. licze :-) Bojar, Citek, Drumlak, Swir - no to już brzmi groznie :-))
ktory to juz pomocnik? teraz zapewne zagramy ustawieniem z 8 albo 9 pomocnikami... jak dla mnie zbedny transfer... ale jesli Piotrek pokaze swoja gra ze sie myle to z przyjemnoscia przyznam sie do bledu...
nareszcie znalazł pracę. Szkoda mi go było, bo lubię go. A żaden klub w Polsce go nie chciał, bo teraz już jest słabiutki. Dobrze, ze Krakowia go wzięła, bo musiałby chyba zarejestrować się jako bezrobotny.
Czy Świerczewski nie ma czasem jakiejś kary zawieszenia?
Zawsze lubiałem grę Świerczewskiego, on nigdy, tak jak nasz Arek Baran, nie był wybijającym się, spektakularnym zawodnikiem, żadko też strzelał bramki, ale za to wykonywał kawał dobrej roboty w destrukcji.
Myślę, że jak tylko uda się go poskromić dyscyplinarnie, a on sam nie widzi się jeszcze w roli sportowego emeryta możemy mieć z niego sporo pociechy.
Ja daję mu kredyt zaufania.
Piotrze witaj w Cracovii ale pamiętaj, że
BÓG WYBACZA CRACOVIA NIGDY!
to najlepsza wiadomośc od czasu porazki z Wodzisławiem ...
:-)
no to teraz Piotrze do roboty !!!
Oczywiście ,że tak jak każdy piłkarz Pasów ma kredyt zaufania ale też mniej mu się wybacza w końcu to gwiazda Polskiej kopanej.
To bardzo dobra wiadomość...Nic + nic -...
Ciekawe za kogo Świr ma grać? Za Baranka? - szkoda by było gdyby Arek siadł...
Bo Citko wiadomo powinien walczyć o skład z Drumlakiem (ale przy poziomie gry Drumiego jakoś tego nie widzę) Pewnie więc będzie zmiennikiem Baniowego w ataku...
ufff nareszcie...może teraz nasze sześcioramienne gwiazdy łapną troszkę drzazg w dupcię z ławki rezerwowych i im pomoże.... Witamy na pokładzie Piotrze...
Szczerze mówiąc to nie mogę jakoś zapomnieć tej afery z zupkami knorra...
Rozczarowali wtedy wszystkich.
Poza tym byłoby wielką stratą gdyby Arek nie grał - on jest zawodnikiem przyszłościowym.
Świerczewski natomiast przyszedł przeczekać lub dograć do emerytury - nie łączy go z naszymi barwami nic oprócz konta bankowego.
Dopóki nad atmosferą w drużynie będzie panował Stawowy to jeszcze ok, gorzej jak polegniemy jeszcze parę razy i w trenera przeobrazi się nasz łowca talentów ;D
Pamiętacie jakie problemy miał z utrzymaniem dyscypliny w zespole na mistrzostwach świata trener?
Mam nadzieje że, nasi "przyszłościowi" pomocnicy wezmą się teraz do roboty. Piotrku naucz ich paru "brudnych" sztuczek, bo w defensywie są jak "baranki"...
:)
tylko niech ich nie uczy zatargu z dziennikarzami i redaktorami
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)