Co myślicie tym żeby "Zióło" wrócił w nasze strony.... ?
Wtedy obrona mogłaby wyglądać tak :
Ziółkowski - Węgrzyn == Skrzyński - Wiśniewski ....
Co o tym myślicie?
-
-
Robert Ziółkowski
Ciekawe! Jednak słyszałem, że Zióło obniżył loty, a ponadto wielu nie potraiłoby mu wybaczyś Staszowa!
Może by jeszcze ściągnąć Zegarka do ataku.... :)
I Surowca na srodke pomocy :-)
Zegar? oka nic bym nie powiedział! ale ZIóło?? jak go darzyłem sympatia wielką to teraz jak dla mnie nie ma dla niego miejsca za pamiętny staszów!
Poza tym Ziolo teraz by sie nie zalapal do skladu ... Jestem pewien,ze chlop pluje sobie w brode,ze nie jest dalej u nas ... zreszta sam sobie winien ...
Czy na tym forum ktoś ogłosił konkurs na najbardziej debilny post miesiąca????
Bo jak teraz czytam, to co jeden, to lepszy.....
Dobrze kombinujesz Łukasz KSC...A zamiast Węgrzyna może Siemiona sprowadzić i będzie cool... ;-)
Łukasz, a byles w Staszowie?
......a może by tak sciągnąć Marka Węgla :-) :-)
jeszcze E.Kowalika:D
sprzedawczykom mowimy stanowcze NIE !!!!!!!!!!!!!!
Rock : Nie byłem...
Był kiedyś w Cracovii świetny stoper z Ukrainy Babariko ksywa Rencista, może i jego odkurzyć, byłby mocna konkurencja dla naszych środkowych obrońców. No a z Babariko mógłby tez wrócić do ataku świetny ukraiński snajper Olejnik.
To i ja pozwolę sobie słów kilka O Robercie Z.
Od razu zaznaczam!
Nie znam go, nie jest moim znajomym itd itp.
Rozmawiałem z nim raz w życiu ( maj tego roku, Kozłówek - przejście podziemne - chyba ma tu dziewczynę ;-) - na Kozłówku nie pod przejściem ;P).
Tak sobie trochę wtedy pogadaliśmy,,,
Widać że chłopak mocno przeżywa tą cała sytuację z odejściem/wylotką z klubu.
Muszę przyznać że bez względu na cała sytuację jest mi go cholernie żal.
ziolkowski to kupe frajera !!!
Dorwas napisał(a):
> Był kiedyś w Cracovii świetny stoper z Ukrainy Babariko ksywa
> Rencista, może i jego odkurzyć, byłby mocna konkurencja dla
> naszych środkowych obrońców. No a z Babariko mógłby tez wrócić
> do ataku świetny ukraiński snajper Olejnik.
Haha - to były czasy - pamiętam tego Babariko, wsławił się m.in. podaniami do własnego bramkarza z połowy boiska oraz pięknym, silnym strzałem w słupek... własnej bramki. Skąd oni go wtedy wytrzasnęli - doprawdy nie wiem. Żeby było śmieszniej to było w drugiej lidze - w tym sezonie, w którym weszliśmy na rok, by z wielkim hukiem polecieć...
Staszów Pamiętamy !
Autor: Crax (---.chello.pl)
Data: 24-08-04 22:46
ziolkowski to kupe frajera !!!
>>>
nie znasz chłopaka osobiscie to z łaski swojej sklej pysk.
7 kotów:
za Staszów każdy z Kibiców Pasów może go tak nazwać....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)