Potrzebny nam jest bramkarz taki jak choćby Bęben w Odrze, w Legii grzeje ławkę Krzyształowicz, ale pewnie trudno byłoby go ściągnąć, a tak poza tym Olszewski to dobry bramkarz i jesztem zdziwiony, że gra ostatnio kiepsko na przedpolu, ale czasem ma się gorszy okres. Pójdziemy na mecz z Górnikiem, zobaczymy, to będzie mecz ważny dla nas wszystkich, dla Sławka, Wojtka i całej drużyny.
-
-
Czy nas stać na lepszego bramkarza?
Kto chce obejrzeć naszego młodego bramkarza Brzeziańskiego w akcji (a także przy okazji Czerwca czy Madejskiego) będzie miał okazję w najbliższą sobotę. W sobotę o 17,00 w Zabierzowie Kmita podejmuje Hutnika. Obie drużyny są w czołówce III ligi.
widzialem Brzezinskiego w meczu zagkebie sosnowiec-chrobry glogow. wszedl chyba w 2 polowie i sie zbytnio nie popisal. wpadlo mu cos do bramki a pozniej w bramce po czerwoej kartce musial zmienic go gracz z pola.
lech natomiast wypozyczyl Łukasza Fabiańskiego z U-19 z opcja transferu definitywnego...
ciekawi mnie kogo wyszukal pan Mikulski. Wspomne jeszcze tylko ze Górnik Zabrze sciągnal 4 nowych zawodnikow...
Smutne jest to ,że zawodnik z pola ( podSTAWOWEGO) nie usiądzie na ławce a co dopiero podSTAWOWY bramkarz!
Sam nie wiem co jest grane z naszym bramkarzem .... ale jest niedobrze
albo słaby,albo brak konkurencji ,albo brak checi ,albo....albo..
Widziałem bramkarza Odry grającego na przedpolu - to było jak INNA BAJKA....
Jak grali z GKS -em nasi bramkarze?
Cabaj dobrze, Wąski troche gorzej :))))))))
Cabaj grał cały mecz.Jak dla mnie to dobrze zagrał.
bronił pewnie, ładnie i szybko rzucał
tylko te kiwki...
w ligowym meczu chyba bym dostał zawału
A w ogóle to coś leciało w stronę bramki? ;-))
Kmita (Brzeziański) dziś nie stracił bramki. Stuknął Hutnika w Zabierzowie 1-0.
Brzezianski dostał czerwien w meczu z hutą
Trzecia czerwona kartka w ciągu roku. U bramkarza. Zadziora ten Brzeziański (żeby nie powiedzieć dziara;)
Wąski może ma zadatki na dobrego bramkarza (pozdrawiam, TD:))), ale dopóki nie oduczy sie kiwania na i przed polem karnym - to jego wystawianie w I lidze moze okazać sie krokiem samobojczym.
Na IV-ligową Puszczę może jego umiejetności dryblerskie wystarczą
Na Debreczyn już - nie
a teraz wyobraźcie sobie jak Cabaj kiwa Żuraswkiego na naszym polu karnym
brr ;(
Ronaldo (ani nawet Nawrocik:) to on niestety nie jest
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)