Zdecydowanie NIE. I wcale nie chodzi o umiejętności piłkarskie.
Ciekawe, że "zwolennikami" tego pseudopiłkarza są 12-latkowie, albo tacy co mają na forum 2-3 wpisy. Symptomatyczne. Niestety do zwolennikow należy także Genialny Trener. I dlatego my możemy sobie chcieć, albo nie chcieć. Niemniej - ten kto doprowadzi do zatrudnienia PS w Klubie - sam sobie będzie winien ;)
-
-
Czy potrzebny nam Świerczewski?
Hej Miś - mam więcej niż 12 lat i więcej niż trzy wpisy a byłem na tak. Co do wypowiedzi Areny o Gizie i Baranie, to może i ma on rację, ale liczę na to, że gdyby "Świr" został, to mogliby oni się podobnie rozwinąć, jak Skrzynia przy Kazku. A to by nam się przydało....
ciekawe podejście
więcej wpisów = lepszy znawca
Misiu ja tez jestem na [b]TAK[/b] w tym temacie ...
latek nie mam 12 jak Ci zapewne wiedomo ...
a jeśli ilośc postów ma tu znaczenie to mam tego całkiem sporo ...
:-)))
eredin będą się rozwijać jak będą grali , pomoc mamy mocną , nawet jak na pierwszą lige , napastnika nam potrzeba.
TOM23 fajnie sie z Tobą gada , pozdro dla Leszka , też mi sie wydaje ,że Cypr to za wysokie progi dla Świra.
Teraz to mnie Szanowny Pan "Miś" rozwalił. Dobrze ze siedze.
Misiu drogi nie ilosc postow sie liczy ale jakosc. Pisac bez sensu umie kazdy. Zaznaczam ze rowniez nie mam 12 lat ale nie o to chodzi kto ile ma lat. Widac niektorzy maja moze duzo wiecej niz 12 a mysla gorzej niz dwunastolatkowie.
A co bedzie Misiu jak zatrudnia Swira w Cracovii i okaze sie on wzmocnieniem, zarobi pare cennych punktow. Kto wtedy bedzie winien?
Napewno nie ty patrzac na wiek i ilosc postow :)
Pozdrowienia z Poznania
Wiadomość zmieniona (15-08-04 21:34)
Arena znowu sie z toba czesciowo zgodze. Za wysokie progi tak ale tylko w takiej formie jak do nas dolaczyl. Nie wiem w jakiej jest formie dzisiaj ale jak w takiej, jak pod koniec ubieglego sezonu to NIE. Baa zdecydowanie nie. Wierz mi.
Rowniez milo mi sie gada :)
Pozdro z Poznania
i citko i kubik i swierczewski nie sa nam potrzebni jak chca nam laske zrobic ze do nas przyjda jak im sie gdzies indziej nie uda
na takich zasadach to moga isc do okregowki.
marcin-ksc-3xl - odpuść sobie, ok ?? Jak będziesz grał tak dobrze jak oni to mozesz ich obrażać. Nie musisz lubić ,ale szanować powinieneś....
Mam mieszane uczucia ,ale co do Drumlaka też miałem i okazało się niepotrzebnie .Więc może warto zaryzykować ?
Mam nadzieje,że Stawowy podejmie słuszną decyzję co do przydatności P. Szwierczewskiego w Cracovii.
ktos kiedys pod swoimi postami mial napisane cos w tym rodzaju
"Stawowy-zaufanie które procentuje" ( czy cos w tym rodzaju)
i ja mu ufam w pełni on ma wizje którą napewno zrealizuje
wiec zobaczym co bedzie
bylem dzis na treningu i powiem wam ze swierczewski by sie nam przydal
nareszcie post wnoszący coś w teamcie...:-) Pozdro dla stolicy TATR
w odpowiedzi na pytanie:
NIE!
ale to tylko moje zdanie.
chlop jest poprostu dobry to samo zdanie mam o Marku citce. wedlug mnie Kubik jest za slaby....
Piotrek Przydal by sie w takich meczach jak mecz z wisla czy legia gdzie potrzebne
jest doswiadczenie a naszych mlodych obroncow pewnie zjedza nerwy i zobaczymy .......
napisalem tu co widzialem a nie to co slyszalem w necie......
Jesli mamy cos miec do powiedzenia w I lidze to kadra musi byc szeroka ze zmiennikami na kazda pozycje - bo pozniej sie okaze, ze zmiennicy są ale nie potrafia wygrać z IV ligową drużyną (jak Skalnik Gracze). Każdy chyba pamięta jakie są nerwówki gdy z boiska schodzi Baran lub pauzuje za żółte kartki. O tym też zapewne wie Stawowy skoro widzi w składzie Świerczewskiego. Nie widzę więc powodów by opinie na NIE dla "Świra" mogły byc bardziej trafne od tych na "TAK". Poczekamy - zobaczymy...
Panowie, widziałem Świra w Zakopanem na treningach z Cracovią! Kochani! Jestem pod wrażeniem! To najlepszy zawodnik na tle naszych piłkarzy i piłkarzyków. Myślę, że w obecnej chwili byłby dla nas potężnym wzmocnieniem. Jest to piłkarz dynamiczny, myślący na boisku i dysponujący potężnym uderzeniem. A z jego (jak powiadają) trudnym charakterem Stawowy powinien sobie poradzić !? Reszta należy do Profesora ...
Piotrowi Świerczewskiemu zdecydowanie nie.Jak pomoże to tylko na chwile
,chce na pewno wyciągnąć z klubu większe pieniądze,może popsuć atmosfere pomiędzy zawodnikami , a wiemy jak trudno potem wrócić do
aktualnych dobrych układów { wide Widzew Łódz ,który nawet z pomocą
Bońka dostaje baty w II lidze , a jak tak dalej pójdzie to będzie w III lidze-
- już kiedyś ten scenariusz w Cracovii był przerabiany oby się nie powturzył}
Wkrótce Pasy liderem Ekstraklasy!!!!!!!
Świerczewski zauroczony Cracovią
18.08.2004 09:26
- Nie ukrywam, że w Cracovii bardzo mi się podoba. Zespół jest silny, nowocześnie grający. Chciałbym pomóc "Pasom" swoim doświadczeniem - wyznał na łamach "PS" Piotr Świerczewski.
Według dziennika były pomocnik reprezentacji prawdopodobnie dzisiaj podpisze kontrakt z krakowską ekipą.
- Wydaje mi się, że odnalazłbym się w tym zespole. Atmosfera jest fajna, zawodnicy mają satysfakcję z własnej pracy. Nie wykonują jej tylko dla pieniędzy, ale przede wszystkim dla przyjemności. Mentalnie ta drużyna jest podobna do Lecha. To by mi odpowiadało, bo po pierwsze istotny jest aspekt sportowy, a po drugie byłbym bliżej rodzinnego Nowego Sącza - wyjaśnił Świerczewski.
(INTERIA.PL/Przegląd Sportowy)
i bardzo dobrze ja chce Świra w Pasach ! ale będzie konkurencja Baran-Świerczewski
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)