obniza swoje loty p.Piotrek jeszcze w lipcu " Z polskiej ligi interesują mnie Wisła Kraków i Legia"
-
-
Czy potrzebny nam Świerczewski?
Gdyby Swierczu byl naprawde taki dobry, to juz dawno znalazlby pracodawce. Ale ciezko znalezc miejsce pracy, po tym, co pokazywal w Poznaniu. Mysle, ze duzo wiekszy pozytek bedziemy mieli z Citki, bo widac, ze on juz sie z druzyna dobrze rozumie i co najwazniejsze - pasuje do niej pod kazdym wzgledem. Natomiast Swierczewski... Tez go lubie, nie ma co angazowac kazdego emeryta, ktory sie do Cracovii zglasza, a tylko ludzi, ktorzy naprawde moga sie nam przydac. Skoro jest juz Citko, to po jaka cholere mamy brac dwudziestego pomocnika do kadry? Lepiej juz by bylo pogadac z Mielcarskim, ktory badz co badz, tez jest zawodnikiem doswiadczonym, ale jeszcze nie zgranym i moglby byc znaczyca pomoca dla Baniowego w ataku (a i Szczotek na pewno by na wspolpracy z nim nie stracil).
Nie. Ilu jeszcze pomocników?...
Dajcie spokuj ze świerczewskim -to stary rep zgrany,pozatym po co nam kolejny POMOCNIK?POTRZEBA NAM NAPASTNIKA .
NIE. Moim zdaniem Świerszczu zupełnie nie pasowałby do koncepcji gry tej druzyny.
Od piątku Cracovia przebywa na zgrupowaniu w Zakopanem. Z zespołem trenują starający się o angaż w klubie Marek Citko i Arkadiusz Kubik, a w sobotę na obóz ma dojechać ma Piotr Świerczewski.
Grający w zeszłym sezonie w Lechu Poznań Świerczewski porozumiał się z trenerem Wojciechem Stawowym i dziś dołączy do trenujących w Zakopanem "pasów". To nie pierwszy klub, do którego Świerczewski stara się "wkręcić". Wcześniej wielokrotny reprezentant Polski nie znalazł zatrudnienia w GKS Katowice i Górniku Zabrze. - Piotrek potrenuje z nami kilka dni, a po powrocie do Krakowa podejmiemy konkretne rozmowy, jeśli obie strony będą nimi zainteresowane - powiedział nam trener Stawowy.
W piątek po południu "pasy" przeprowadziły pierwsze zajęcia na obiektach COS-u. - W Zakopanem mamy świetne warunki do treningu, jest ładna pogoda i w dobrych nastrojach przygotowujemy się do kolejnych spotkań - opowiada szkoleniowiec Cracovii.
Wciąż nie wiadomo, z kim Cracovia miałaby zagrać mecz kontrolny. Wcześniej wycofał się zespół algierski, a drużyny z niższych lig rozgrywają w weekend mecze mistrzowskie.
Wojciech Stawowy nie zabrał na obóz Pawła Wojtczaka (Legia Warszawa) i Szymona Kapiasa (Górnik Zabrze). Młodzi zawodnicy, którzy od poniedziałku trenowali z drużyną, nie przypadli szkoleniowcowi do gustu i zostali odesłani do domu.
Świerczewski dołączy do Cracovii
Od piątku Cracovia przebywa na zgrupowaniu w Zakopanem. Z zespołem trenują starający się o angaż w klubie Marek Citko i Arkadiusz Kubik, a w sobotę na obóz ma dojechać ma Piotr Świerczewski.
Grający w zeszłym sezonie w Lechu Poznań Świerczewski porozumiał się z trenerem Wojciechem Stawowym i dziś dołączy do trenujących w Zakopanem "pasów". To nie pierwszy klub, do którego Świerczewski stara się "wkręcić". Wcześniej wielokrotny reprezentant Polski nie znalazł zatrudnienia w GKS Katowice i Górniku Zabrze. - Piotrek potrenuje z nami kilka dni, a po powrocie do Krakowa podejmiemy konkretne rozmowy, jeśli obie strony będą nimi zainteresowane - powiedział nam trener Stawowy.
W piątek po południu "pasy" przeprowadziły pierwsze zajęcia na obiektach COS-u. - W Zakopanem mamy świetne warunki do treningu, jest ładna pogoda i w dobrych nastrojach przygotowujemy się do kolejnych spotkań - opowiada szkoleniowiec Cracovii.
Wciąż nie wiadomo, z kim Cracovia miałaby zagrać mecz kontrolny. Wcześniej wycofał się zespół algierski, a drużyny z niższych lig rozgrywają w weekend mecze mistrzowskie.
Wojciech Stawowy nie zabrał na obóz Pawła Wojtczaka (Legia Warszawa) i Szymona Kapiasa (Górnik Zabrze). Młodzi zawodnicy, którzy od poniedziałku trenowali z drużyną, nie przypadli szkoleniowcowi do gustu i zostali odesłani do domu.
źródło: Gazeta.pl
Tak ,Cracovii gratulujemy Świerczewskiego.
Niepotrzebny.
jestem przeciwny angazowaniu swierczewskiego. kolejny pomocnik jest nam niepotrzebny. co z tego ze on gral w reprezentacji i jahwe wie gdzie jeszcze. mamy pawke, bojarskiego, drumlaka, przytule, baranka, citko trenuje z zespolem.... lepiej wydac kase na napastnika. baniowy jest kopany w kazdym meczu. podejrzewam ze jego wykluczenie w kilku meczach z powodu kontuzji jest bardzo realne jeszcze w tej rundzie. nie dla kolejnych (starych) pomocnikow.
Zdecydowanie nie. Tylko napastnika !!!
Nie, zdecydowanie NIEEEEEEE.
To jest pomysł jakiegoś matoła.
Nasuwa się od razu pytanie : za kogo ma wejść ?
I drugie : kto chce zepsuć dobrą atmosferę w drużynie ?
Przy okazji, piłkarz Król w dwóch meczach w Bełchatowie strzelił juz 3 bramki. A był wolny jeszcze bardzo niedawno. Czemu menago Mikulski tym sie nie zainteresował ?
ja tam go nielubie....to jest jedna z tych zadumanych w sobie "gwiazd".a jeśli tak to niech se idzie do gts-u "piłkarz do zupy"
Piotrowi Świerczewskiemu mówimy stanowczo NIE!!!!!!!!!!!!
AjKot popieram w 100%, Świerczewski to wichrzyciel i awanturnik nie chcę go w Cracovii
A ja powiem TAK. Pomocnik i to ograny, z dużym doświadczeniem i charyzmą bardzo nam się przyda. Pamiętam jak wiosną wielu uczestników forum pisało "NIE DLA DRUMLAKA", że kasę wyłudza, że gwiazdor... Może i prawda, ale gra dla Pasów, walczy i chyba swą szansę wykorzystuje dobrze. Dlaczego więc nie dać jej Świerczewskiemu ? Wiosnę w LEchu miał bardzo dobrą, przypomnę tylko mecze z Wisłą o Superpuchar czy Legią o Puchar Polski. Jeśli chce włożyć pasiastą koszulkę, to udzielaM mu pełnego popracia i kredytu zaufania
p.s. Po "aferze z premią" zaraz po awansie niektórzy mówili też, po co nam KAZEK. Więcej luzu pasiaści bracia, dajmy szansę tym, którzy chcą grać na chwałę PASÓW !!!
Wiadomość zmieniona (14-08-04 12:02)
zgadzam się z przedmówcą.. w pełni sie zgadzam :)
Pamiętam jak Stawowy opowiadał swego czasu, że dobierał będzie zawodników także pod względem charakterologicznym. Świerczewski obecnie nie ma ani umiejętności, ani charyzmy lidera. Ostani jego wyczyn to szarpanina z niejakim redaktorem Godlewskim. Dziwi mnie, że klub z takim budżetem i mając menagera bierze każdego kto łaskawie sam zgłosi chęć gry.
a ja myśle że Kazek nie pozwoli sobie ażeby ,, Świru'' panoszył się po szatni
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)