nie zle, nie zle
-
-
NAPIS NA WISLE !!!
Dlatego wolę hokej bo....
wolę hokej - jest dla mnie bardziej atrakcyjnym widowiskiem - gdyby derby były u nas - to pewnie bym na nie poszedł a na ich stadion - no jakos mi się nie chce ;-)))
a na derbach już byłem nie raz, nie dwa i nigdy nie przeżyłem takich emocji jak na meczach z Podhalem ;-)))
i wymagam trochę szacunku względem mojej skromnej osoby...
Jak zwykle temat się rozmył, a większość pasiastej braci nie zakumała o co chodziło pieskom. Przy całej mojej nienawiści do tej ubeckiej formacji za napis brawo. Przypominam niekumatym , że to nie Armia Białej Gwiazdy nie chce nas wpuścić na derby, tylko policyjno-cinkciarski układ.
alesz wy qrwa pierdolicie ludzie :/
Nie wiem czy jest potrzeba odpowiadać? To nie było do nas skierowane przecież Jeśli taką macie jednak ochotę to należy ustosunkować się do "dam" i tyle.
Swoje hasło należy wywiesić gdy zapadnie decyzja o niewpuszczeniu nas na Wisłę. Grzecznie w nim dowalić wszystkim winnym.
7 kotów ma niestety racje. Mało kto zrozumiał przesłanie i adresata.
Politykier............."należy ustosunkować się do "dam" i tyle."
ustosunkować?...........to może odrazu zrubmy flage:
My Damy sie nie damy (heheh)
do niczego sie nie trzeba ustosunkowywać.trzeba mieć swoje zdanie
ZASADY SĄ POTO ABY JE ŁAMAĆ A DERBY POTO ABY NA NICH BYĆ
Pokuś - słusznie prawisz że na derbach trzeba być. Jednak co do zasad to się nie zgadzam. Zasady mają nam ułatwiać życie, mają sprawiać by było normalnie bo bez zasad nie ma zasad.
Problem się pojawia gdy tworzy się coś co ma być zasadami a w praktyce to coś tylko utrudnia życie.
CRACOVIA PANY!!!!!
chodziło mi o zasady ustanowione przez pyc.iaży
Autor: Rincewind (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 08-08-04 17:58
Dlatego wolę hokej bo....
wolę hokej - jest dla mnie bardziej atrakcyjnym widowiskiem - gdyby derby były u nas - to pewnie bym na nie poszedł a na ich stadion - no jakos mi się nie chce ;-)))
He...
Masz to samo co ja.
Moja noga np. nigdy na Łazienkowskiej nie postanie. Jak sobie pomysle ze moje 25zł może im kiedyś życie uratować to spać nie moge.
POLITYKIER:
z kimś mnie mylisz, ja w tym temacie nic o sensie i z sensem nie pisze.
Ot... rajcują mnie teksty mózgów o milicji i reszcie :)))
7 kotów:
Fakt. Typ i WiślakTS coś wspominali :-)
Pojebało mi się.
Wpuść mnie na ten mecz policyjny Tato ,wpierdolimy wiślakom za to !!!!
Tylko Pasy za wszystkie stracone czasy !!!!!!
CHCEMY ZOBACZYC CHLOPOW (Z) REYMONTA (mimo remonta)
hahah, knur - no, w koncu jakies normalne haslo!
"Policjanci zamiast gości, bronić stadion jest najprościej ! Derby Reymonta 2004"
"Damy się szanuje a ......... piętnuje"
napis musi być w mega stylu, półśrodki zakazane..
"Cupiał nie bądź dupa!"
A może tak poprostu "CHCEMY NA DERBY"
Wiadomość zmieniona (09-08-04 16:08)
"TAK SIĘ NAS BOICIE, ŻE NA DERBY NIE WPUŚCICIE? "
No, no Klima,
Niezły tekst. Chyba jakąś kolejną nagrodę za niego zafasujesz.
:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)