Skrzywione masz podejscie do kibicowania jak widze, skoro Cie porazki z IV ligowacami [b]cieszą[/b].
-
-
Skalnik Gracze-Cracovia Kraków 2 - 1
a czy w tamtych meczach DOBROWOLNIE OSŁABIALISMY SIE NA OSTATNIE 20 MINUT ???????????????
zaczyna się....
A ja pamietam rok temu jak Arka pokazala klase 2-0 z wisla
ale brechtalem bo w koncu Areczka ma raczej slabszy personalnie zespol od tego z drugiej strony Blon
PRZEGRYWAMY????????
Kuwa mać tak samo było w Gorzycach każdy ich zlewał no i przegralismy
CO TO MA BYĆ!!!!! !!!!!! !!!!! !!!!!!! !!!!!! NIE ROZUMIEM JUZ TEGO
CZY WYGRYWASZ CZY NIE ....................
tacy dwaj i klaros wielkie dzieki za informacje ze stadionu ...
współczuje naprawdę , że musieliscie takie upokorzenie znosić na zywo ...
ja przy kompie odchodze od zmysłow ...
a tam to nie wiem co by było ...
a juz myslałem , ze czasy wyjazdów i porażek z wioskami bezpowrotnie minęły ...
heh ...
Rock, jak bedziesz kibicował nie od 3 lat a od 40, to porazki [b]w pucharze[/b] będa cię cieszyć
Robert: nie, w Wesolej zagrał pełen I skład (z Kowalikiem, Hausnerem i Rewilakiem. Tylko zamiast Michny debiutował w bramce Henryk Jałocha - własnie w tym meczu). Pojechalo też 14, ale wtedy mozna było tylko 1 zmianę robić
naprawdę jestem ciekawy co było powodem pojechania na mecz z 14 zawodnikami ...
Komentarz otrzymany przez komórkę od upokorzonego kibica będącego w Graczach:
"OGROMNA KRECHA DL A TRENERA!!!!
Ustawienie wzięte z księżyca, brak zmienników (już choćby kogoś z rezerwy można było wziąść)"
Mój komentarz:
Jak dla mnie jedynym wytłumaczeniem takiego zachowania mogłoby być odgórne polecenie odpuszczenia rozgrywek pucharowych...ponieważ nie wierzę w coś takiego więc niestety było to chyba ...a zresztą sam nie wiem co to byłi;-) . Zamiast zarabiać na meczach PP będziemy grali prawie całą jesień co 2-a tygodnie, desperacko szukając sensownych sparingpartnerów w terminach PP. I to jest dla mnie głowny (poza WSTYDEM JAK DIABLI) powód do żalu:-( bo PP jakoś nigdy mnie nie podniecał...wszelako w tym roku są to poważne rozgrywki...a gdyby tak na Legie i Wisłe w grupie trafili....znaczną KASĘ żeśmy przeGRACZowali:-((((((
ruczaj-ts..popatrz lepiej wisla-kujawiak-1-2
Wiem jedno,pewnych granic przyzwoitosci sie nie przekracza.Taki klub jak CRACOVIA nie ma prawa przegrywac z amatorami chyba ze zmiennikom pierwszego składu za puchar sie nie płaci wiec sie go ma w dupie.A tacy zawodnicy niech nie ubieraja koszulek w PASY-ta przegrana to wstyd!!!!!!
ANTYGWIAZDA
[i]Autor: -Robert- (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 03-08-04 17:55
Piątka mamy "z głowy" na całą rundę ...[/i]
i dlatego wlaśnie uważam, ze Stawowy zrobił akurat [b]bardzo dobrze[/b] nie zabierając kluczowych zawodników (jak widać umiem u trenera dostrzec też pozytywy).
Bo co wolelibyście, abyśmy wygrali 2:1, ale za to w miejsce Piatka w powyższym cytacie wstawione byłoby inne nazwisko? (Węgrzyn, Skrzyński, baster - niepotrzebne skreślić) Ja nie.
Wtedy to ja bym odszedł od zmysłów
Niemniej uważam, że to nie bylo "odgórne polecenie", a chęć "pokazania" przez Stawowego że transfery załatwione [b] nie przez niego[/b] sa (uprzedzając cenzora) "substancją wydzielaną na skutek przemiany materii" warte, i trzeba grać "starym składem", bo zmiennicy się do niczego nie nadają. Co z tego, że grają na pozycjach na których w życiu nie grali? O tym za tydzień nikt nie będzie pamiętać. A o wyniku (jak tym z Ochojna czy Wesołej) pamięrtać się będzie
A zatem plus dla trenera. Pokazał charakter. A to w porównaniu z oślim jego uporem (o czym pisałem wielokrotnie) da efekty.
Wiadomość zmieniona (03-08-04 18:19)
stawowy to idiota
Ruczaj ...
widzisz jak to jest ...
nasi trenerzy postanowili isc w wasze slady i dorównac wam w głupocie ...
i nasladując wasze osiągnięcie na arenie międzynarodowej z niejaka Valerenga Oslo ...
postanowili odpasc z PP z równiez nikomu nie znanym Skalnikiem Gracze ...
no ale aby byc od was choc troche lepszym ...
DOBROWOLNIE OSŁABILI ZESPÓŁ NA OSTATNIE 20 MINUT ...
zabierajac ze soba tylko 3 rezerwowych w tym bramkarza ...
kazan sam jesteś idiotą
Nie rozumiem głosów typu "zamknąć mordy", "nie lamentować" itd.... Zrozumiałbym jeszcze gdyby to była porażka ze słabeuszem tej samej klasy rozgrywkowej, tak jak w poprzednim sezonie porażka z Tłokami. W tym przypadku porażka jest megakompromitacją!!!!!! Przegraliśmy z drużyną IV ligi!!!!! Fakt, że wystąpił skład daleki od optymalnego, ale wszyscy zawodnicy, którzy wystąpili mają doświadczenie co najmniej drugoligowe.....W takiej sytuacji należy ostro skrytykować piłkarzy i nie mam co do tego żadnych wątpliwości. Sam jestem taki, że jeżeli drużyna gra jak z nut to potrafię wychwalać pod niebiosa, kiedy jednak gra żałośnie słabo to ostro krytykuję. Nie wiem czy do piłkarzyu dotarło, że konkurencja w zespole jest ogromna i przebić się do podstawowego składu jest trudno. Jak widać wszyscy "starali się" wykorzystać tą szansę. Nie wiem jak odbierać tą porażkę??? Rozumiem, że piłkarze odpuścili sobie, tzn. wyszli na boisku w przekonaniu, że już wygrali. Niestety jest to pierwszy bardzo poważny błąd trenera Stawowego, zwłaszcza, że obiecywał walkę o finał PP. O to mam właśnie największe pretensje. Gdyby nikt nie składał żadnych deklaracji, że walczymy o finał PP to nie miałbym żadnych pretensji, a nawet przyjąłbym ze zrozumieniem fakt, że odpuszczają sobie. Nie miałbym też pretensji gdyby to była porażka z każdym przynajmniej drugoligowym klubem. Reasumując: JESTEM BARDZO ROZCZAROWANY:(((
[url]http://www.sportowefakty.pl/index.php?dysc_id=1&k1_id=4&k2_id=4&dzial_id=16&news_id=40032[/url]
popatrzcie na zrodlo, skad pochodzi... gosciu wie, co to uczciwosc
Mnie to nie śmieszy, nie śmieszą mnie pogrzeby. Ale pogrzeb był huczny pewnie i zostanie na dłuuugo w pamięci
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)