Niektórzy mają gówno zamiast mózgu. Dziękuję serdecznie tym wszystkim, którzy postarali się o zamknięcie Ziemi Świętej (i nie mowie tu o pzpn). C H... W A M W D.... mówiąc waszym językiem jakbyście się nie domyśleli że o was chodzi.
Dziękujemy Dziękujemy!!!!!
-
-
PZPN - BEZ PUBLICZNOŚCI Z ARKĄ!
Jak będzie konieczność rozegrania meczu w jakiejś tam odległości od Krakowa to KTO NAS PRZYJMIE ?, kto podejmie takie ryzyko ?
A debilom, którzy pewnie zaraz zaczną na nas bluzgać, że jesteśmy piknikami, a to przecież oni (obrabiając jubilerów ze śławkowskiej) walczyli o Cracovie - przypominam - to jest forum kibiców i sympatyków KS Cracovia, a nie strona nożowników, z których dziś śmieje się cała Polska.
zapewne mecz bedzie na Cracovii bez publiki :((( bez kasy z biletów bez atmosfery pasoastego swieta :((( bez Arkowców
robcie tak dalej....
wy skur.....ny!!!
a zwłaszcza ty sk...elu, opalony cwaniaku w białych portkach, oraz ty, umięsniony pseudoherosie w niebieskiej koszulce!!!
widziałem was debile, ale z racji dużej odległości mogę tylko powiedzieć zbiorczo: nie jesteście godni aby spojrzeć w kierunku Cracovii a wasze zawszone mózgi są absolutnym zerem!!!
wstyd mi, że identyfikujecie się z tak drogą mi drużyną.. Może doczekam czasów, że będziecie demolować własne domy, samochodzy, kobiety i matki!!! Na razie życzę wam wszystkiego najgorszego!!!
tacy jesteście hardzi na własnym obiekcie ale wymiękniecie w walce z zamkniętą bramą stadionu!!!
z metalową bramą nie wygracie!!!
może mi będzie dane obejrzeć ten mecz z racji wykonywanego zawodu, ale wam WARA od stadionu!!!
przez was tysiące kibiców Cracovii zostanie w domach albo będzie prowadzić doping na parkingu pod hotelem!!!
Wcale się nie dziwię tej decyzji!!! Potworni mi żal tego święta z Arką, tych gdyńskich kibiców, którzy mieli przyjechać na ten mecz przyjaźni!!!
Dobrze wam tak gnoje, obym was nigdy na stadionie nie oglądał!!!
Gdzie byliście jak Cracovia dostawała baty w III lidze?
Potrafiliscie tylko naparzać się w miejskich dyskotekach i wciągać proszek!
Nawet za bilet nie chce się wam zapłacić!!!
zero szacunku ode mnie dla was, zwłaszcza ty, opalony cwaniaku i ty w niebieskiej koszulce! Reszta debili niech też się czuje adresatem tego postu!
bez pzdrw
pelne poparcie dla Ro Mana...
Masz tych typów na zdjęciach przecież, tego w białych portkach. Jak idą przez stadion i eksponują ślady po kulach na swoich plecach. Na pewno mają szacunek u swoich ziomów. A ja bym im tam soli jeszcze podspypał
K.
Czesc wam wszystkim!
.... i stalo sie ;-)?
W Chorzowie jakos zyjemy, lizemy rany, ale jakos smutku nie widac???
... a w Krakowie, cos SMUTNO....(Stadion..)
Do ponownego otwarcia.
Pozdrawiam wszystkich "prawdziwych" fanow Pasow.
Do ponownego "otwarcia"...
to musialo sie tak skonczyc... szkoda wielka szkoda ze przez 100 debili ucierpi reszta ponad 8 tys kibicow ktorzy na mecz z Areczka na pewno by sie wybrali... tak dlugo czekalismy na ten mecz... i bedziemy czekac jeszcze dluzej... :-(
Pozdrowienia dla Arki
..........::::::::::OnlyPasy::::::::::..........
Jest to najnizszy wymiar kary i należy się cieszyć, że jest to tylko jeden mecz. Szkoda tylko, że wyszło to przed meczem z Arką. Trzeba się jeszcze modlić, żeby wojewoda na wniosek policji nie zamknął stadionu na dłużej. Jeżeli skończy sie na jednym meczu to uważam, że możemy odetchnąć z ulgą bo to, że zamkną było do przewidzenia i karę należy przyjąć z pokorą. Niestety mamy poważny problem z chołotą i trzeba podjąć zdecydowane działania, wypowiedzieć wojnę. W ostatnim czasie powtarza się to zjawisko regularnie dość często i tak dalej być nie może. Miałem nie wypowiadać sie w tej sprawie ale trudno jest milczeć, po prostu szlag trafia człowieka. Dobrze napisał Pas w innym temacie, że część forumowiczów wzieła w obronę uczestników zajść na Hucie i teraz mamy efekty. Pamiętam jak oni wtedy mówli o sobie, że są "prawdziwymi kibicami Cracovii" - nic tylko płakać. Pamiętam też, że miały być prowadzone jakieś rozmowy, ale skończyło sie na jednym spotkaniu po czym sprawa ucichła. Teraz też za jakiś czas będzie cisza do następnego meczu może za 3,4,5,6 kolejek (widzę, że to jest nieuniknione) a wtedy zamkną nam stadion juz nie na 1 mecz, ale na 3 mecze albo na więcej. Mamy tutaj poważny problem, który TRZEBA BEZWZGLĘDNIE JAKOŚ ROZWIĄŻĄĆ, tylko jak??? Dotrzeć do tych debili nie ma szans bo ich sprawy klubu nie interesują, ani piłka, ani żaden sport, a kibicowanie jest pretekstem do zadymy. Dlatego TRZEBA ZDECYDOWANIE SIĘ OD NICH ODCIĄĆ, tylko jak??? Ja nic nie wymyslę, a swoje propozycje przedstawiłem po ostatnich zajściach. Jeżeli nie podejmie sie zdecydowanych działań wszystko padnie a wtedy juz z dołka nie wyjdziemy. Kończę bo już nie mam nerwów.
hmmm..nie pozostaje mi nic innego jak sie powtorzyć:
PSEUDOKIBICE ZABIJACIE CRACOVIĘ...
...POWOLI ACZ SKUTECZNIE...
Ja p.... , szkoda :(. Miałem niestety przeczucie,że tak się to skończy .
Zastanówcie się co robicie, przecież wiadomo było,że przez rozróby są tylko straty dla nas i dla klubu. A miało być tak pięknie..... . Przyjaciele przyjadą z Gdyni i co im powiecie,no co? pewno,ze jesteście bohaterami ,bo zrobiliście gnój na Kałuży :( ....
Ps.Rozumie,że jesteście potrzebni,ale ... poza stadionem.
Brawo debile! Przez was szlag trafil mecz przyjazni. Ale co was to, k...., obchodzi?! Na meczu przyjazni nie bylo by kogo lac, proste! Rok temu malo nie zabiliscie sekcji hokeja. Teraz znowu przez was klub "beknie" kilkadziesiat tysiecy. Kilkadziesiat, bo do kary, jaka nalozy PZPN trzeba doliczyc zerowe przychody z meczu z Arka, na ktorym byloby w cuglach 10 tysiecy widzow. Pieprzcie sie ze swoja chuliganka!
LOWCY PSOW WROCCIE!
Szkoda meczu z Arką:((((
no i w końcu stało sie a teraz tylko czekac co zrobia niebieskie ,,władzie'' PZPN uczynił pierwszy krok ( tak nawiasem mówiąc to trzeba być konkretnym matołem i mysleć że takie cos nie spowoduje zamkniecia stadionu ) mam nadzieje że Misior wyciagnie teraz z tego całego zajścia i zrobi cos w kierunku poprawy bo ja sie pytam po co robiłem indentyfikator tylko dla picu?a moze zróbmy na stadionie II osobne sektory albo III w I-piknik w II - półpiknik III- amatorzy mocnych wrazeń.Zastanawiam sie dlaczego takie rzeczy nie dzieją się na Lechu , Arce , przecież Kolejorze to lider polskiej ligii hool's a stadion maja otwarty (pewne sprawy załatwia sie poza stadionem) MAM TAKA NADZIEJE ŻE TO PIERWSZY OD NIEPAMIETNYCH CZASÓW WYBRYK I OSTATNI NA NASZYM STADIONIE
Amen
Fenix, o czym Ty mowisz? Czym oni sie maja zastanawiac? Mozgami? Myslisz, ze oni je maja?! Mowia, ze walcza za Craxe, a sa gorsi od konfidenckich cweli. Daja pozywke takim szmaciarzom jak Starowicz, czy Gaberle i potem sie slyszy albo czyta, ze "Cracovia - klub chuliganow...". A kto daje prawo tym pieskom mowic tak o Pasach?! WY, CWELE!!! Wiec jeszcze raz: gratulacje!
Piękne narobili ,ja broniłem kibiców w pińczowie że to nie oni zaatakowoli pilicję tylko ona nas,namawiałem wszystkich kibiców którzy boją się przyjść
na nasz stadion bo coś może im się stać,ja chodzę z dzieckiem na nasze mecze bo byłem pewien że gdze jak gdzie to na stadionie PASÓW nic się nie stanie że mamy choć trochę kulturalnych kibiców,zawieszamy sobie sami pętle , przecierz również przez naszych kibiców do tej pory hokeiści ledwie dyszą bo nie możemy rozgrywać meczy z publicznością!!!!!
Brawo cymbały czy LECH robi zadymy na własnym stadionie ?
Raczej nie bo są na tyle mądży że wiedzą że im stadion zamkną!!!!!
Pozdrowienia dla PRAWDZIWYCH KIBICÓW CRACOVII!!!!!!!!
Brawo Cracovia!!!! oto wam chodziło,zamiast bawić się na meczu, teraz martwcie się jakie będą sankcje.Tylko szkoda że kosztem normalnych kibiców.
Kurdee przeciez wiadomo, ze na takim meczu jak z Arka nic sie raczej stac nie moze.
Widzialem juz w swoim zyciu gorsze mecze, po ktorych stadiony nie byly zamykane. Chyba PZPN bardzo chce pokazac, ze czyms sie w ogole zajmuje, niestety robi to ZLE.
Radar - na Lechu tez kiedys bylo tak jak teraz u nas. Az do pamietnego meczu z Legia, kiedy zdemolowano pol stadionu. Teraz na Kolejorzu kibice sami zabezpieczaja mecze. I jest umowa, ze nikt NA WLASNYM STADIONIE NIE ZACZNIE BURDY! Dziala...
MILOSC WIARA WALKA
LECH CRACOVIA ARKA
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)