ilu widzow na stadionie?
-
-
Wrazenia po meczu z Zaglebiem.
o co wam chodzi wygrali 5 - 2 a wy tylko bledy wyszukujecie
wszyscy zagrali dobrze a nawet bardzo dobrze !
Są 3 punkty i to się liczy bo to nie konkurs piekności a błedy kazdemu sie zdarzają , a PASY mają jeszcze niewielkie doświadczenie w 1 lidze wiec potrzebują jeszcze czasu na aklimatyzacje. Jak nie w tym roku to w przyszłym ale stać nas na MISTRZA.
Jest dobrze nie narzekajcie tak !!!!!!
MAMY LIDERA, CRACOVIO MAMY LIDERA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale Wam zazdroszcze! Lepszego początku chyba nie można było mieć! Wielkie brawa! Pozdrowienia z Gdyni! Oby tak dalej...
Pozdrowienia dla Gdyni!
Teraz my trzymamy za was kciuki!
Wrażenia opiszę jutro jak wytrzeźwieję...
Pluton gdzie ogłądałeś meczyk?
Gratulacje dla PASÓW.
A dziś nas czeka wielka niewiadoma
KORONA
Panowie ...
5-2 to nie wszystko ...
nasza obrona zagrała najgorszy mecz od roku ...
błedy w kryciu i ustawieniu koszmarne ...
gdyby takie błędy trafiły nam sie z lepsza ekipą niz Lubin to nie było by tak wesoło ...
generalnie defensywa miała byc nasza najsilniejsza bronia ale na tle słabego Lubina widac że czeka nas jeszcze duzo pracy w tej formacji ...
dobrze , ze jest teraz wybór na skrzydłach obrony ...
natomiast ofensywa bez zarzutu ...
to cała nadzieja na sukces ...
zawsze istnieje szansa że z taka oensywa strzelimy więcej bramek niz stracimy ...
:-)
Jako wielki fan i wyznawca Basterka, stwierdzam, że był to jego najsłabszy mecz od co najmniej roku. Wychodzę z założenia, że prawdziwa cnota krytyk się nie boi i Marek jeszcze nie raz pokaże na co go stać. Generalnie cała defensywa oprócz Prof. Dr hab. K. Węgrzyna poniżej oczekiwań. Ale po co narzekać w końcu 5:2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrona grała słabo, ale trzeba wziąć pod uwage, że prowadząc 4:0 nie myśli się już za bardzo o obronie i gra się na luzie. Myśle że w meczu z mocniejszym rywalem w obronie będzie pełna koncentracja i nie zrobią głupich błędów.
qrwa po tym co czytam jak bym nie znal wyniku to moglo by sie wydawac ze dostalismy baty LUDZIe rozwalilismy miedziakow teraz pora na leczne
patrzylem i nie moglem uwierzyc w to co sie dzialo w I polowie poprostu craxa grala jak BARCA nikt takiego poczatku sie nie spodziewal gratulacje zeby tylko tak do konca i nie zachlysnac sie tym zwyciestwem HEY CARCOVIA GOL!!!
krejzi: oglądałem u Wilka na Walerego Sławka.
fajna atmosferka, gardło miałem zdarte jak po meczu na żywo :-)
Tak naprawdę trudno coś powiedzieć po takim meczu....Nie wiem czy Cracovia jest taka mocna, czy też Zagłębie takie słabe??? Prawda leży chyba po środku...Szkoda, że nie zagraliśmy z jakimś lepszym zespołem, np. Odra Wodzisław bo wtedy wiedzielibyśmy na co naprawdę stać naszą drużynę. Z drugiej jednak strony może to i lepiej, że graliśmy ze słabeuszem z psychologicznego punktu widzenia. Zdecydowanie nie doszukiwałbym na siłę błędów tak jak np. Robert.... Przy takim wyniku na wyjeździe wypada całkowicie wstrzymać się z krytyką...Fakt, że druga połowa nie była już taka idealna, ale po tak wysokim prowadzeniu do przerwy wkradło się w w szeregi naszej drużyny rozluźnienie, nonszalancja itd, poza tym myslami byli pewnie przy następnym meczu. Ten mecz pokazał kto był lepszy w drugiej lidze.
Vasago - mimo wszystko uważam, że znajdzie się w tej lidze kilka słabszych drużyn niż Zagłębie... Choć, z drugiej strony jest też kilka duuużo lepszych. Może to oklepany zwrot, ale nie należy patrzeć na przeciwników, tylko na siebie. A naszych piłkarzy naprawdę stać na bardzo wiele. Możliwości mają ogromne, a jeszcze i tak robią wiele błędów, które są do wyeliminowania, nie mówiąc już o braku pierwszoligowego ogrania. Taki Giza np potrzebuje już tylko (aż) nabrania rutyny i pewności siebie do bycia piłkarzem ze ścisłej czołówki ligi. Zresztą dotyczy to większości młodych chłopaków, a Ci starsi (Kazek, Bojar, Bania, Drumi) już są klasą dla siebie. Czas działa na naszą korzyść, choć oczywiście na prawdziwe sukcesy trzeba będzie jeszcze poczekać (tak mi się wydaje) do przyszłego sezonu. Krótko mówiąc - oby tak dalej, najważniejsze jest by nie zachłystywać się chwilowym sukcesem, robić swoje, ale o to akurat się nie martwię, Wojtek Stawowy już o to na pewno zadba.
Vasago przyjacielu ...
ja się nie muszę doszukiwac na siłę błędów w naszej grze obronnej ...
przypomnij sobie do jakich sytuacji strzeleckich w polu karnym dochodzili napastnicy Lubina ...
jeszcze w pierwszej połowie 2 strzały nad poprzeczką oddane ze środka pola karnego ...
druga bramka - facet nie kryty stoi na 16 metrze ...
dostaje piłke i strzela ...
naprawdę więcej trzeźwego spojrzenia poprosze i mniej samozachwytu nad nasza grą ...
podkreslam ofensywa bardzo dobrze ...
defensywa zagrała najsłabszy mecz od roku ...
i wynik tego w zaden sposób nie zakamufluje ...
jestem natomiast spokojny o przyszłosc bo te błędy wyłapie trener i popracuje nad ich wyeliminowaniem ...
jedno jest pewne Łęczna jest o klase lepszym przeciwnikiem niz Lubin ...
na taka gre jak w 2 połowie w Lubinie w Łecznej nie możemy sobie pozwolić ...
a ja z innej beczki, dobre sedziowanie!
Panowie !
Zaczne od przypomnienia że wygraliśmy 5-2 na wyjeździe!
Przeciez nawet w 3 lidze rzadko przywozili nam chlopcy taki wynik.
Ważne sa pierwsze 3 punkty ale wazne jest tez to że gralismy na inaugurację i ogladała nas cała piłkarska Polska.
Nas i tylko nas :-)
A co do gry.
Oczywiscie były błedy w obronie ale mysle ze mecz ułozył sie idealnie.
Wygralismy, pokazaliśmy ze gramy ładnie i skutecznie, a końcówka jest swietną okazją zeby Stawowy przegadał chłopakom i zeby im się nie polasowało w głowach.
O ileż lepiej uczyc się na błedach w wygranym meczu niz po meczu np. z Tłokami...
Jest dobrze i miejmy nadziej ze będzie jeszcze lepiej.
Jakbysmy zagrali na legii na zero w tyłach to będzie bajka...
ech
[img]http://www.cracovia.strefa.pl/sygnaturki/J_K.jpg[/img]
A ja już sie boje o mecz z Wisłą :( to będzie klęska jakiej nigdy w życiu pewnie nie widziałem. Ale to nic i tak zawsze będe chodził na mecze ZAGŁĘBIA nie tak jak kilka łosi którzy już po 2gim golu wychodzili. Jeszcze raz Brava za dobrą postawe piłkarzy Cracovi (tylko nie dla pada D. bo jemu nigdy nie pogratuluje :P)
POZDRO
ps. jeszcze raz ostrzegram lepiej nie podniecac sie tak pierwszą wygraną bo my przez to spadliśmy do 2giej ligi :) (5:0 z Pogonią :D)
siwylubin daj juz spokoj z tym 5-0 z pogonią ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)