sorry ale kazek dostaje podobna sume
pozostaje tylko jeszcze jedno pytanie : to ze strzela tyle bramek na Cyprze to czy bedzie równie skuteczny w Polsce
jak ta nasza liga jest słaba to w porównniu do cypryjskiej jest naprawde mocna
-
-
Nowy napastnik!!!
Myślę, że za max. 130 tys. euro/sezon Sosin jest nasz... Chyba warto by było taką kasę wydać.
10 dni później
Osobiście uważam, że priorytetem dla Pasów jest teraz nowy obrońca- ktoś taki jak Węgrzyn, ale młodszy.
Cracovia zawsze pany
Grzegorz Król nie jest już zawodnikiem GKS Bełchatów. W poniedziałek kontrakt piłkarza został rozwiązany z winy zawodnika.
Klub nie podał przyczyn podjęcia takiej decyzji. Prezes Bełchatowa, Andrzej Hochman zasugerował jedynie, że decyzja powstała na skutek złamania klubowego regulaminu.
Grzegorz Król zdobył w tym sezonie 16 bramek i jest liderem klasyfikacji strzelców w II lidze.
a moze by tak jego wypróbować?? nie trzebabybyło płacic odstępnego.
jestem za , jak najbardziej , starac sie O kRÓLA !! jest duza szansa !!
... na pewno nie pasuje do "koncepcji" wiadomo kogo... :)
... ktora to koncepcja spowodowala,ze jestesmy 4 sila w futbolu w Polsce. A wczesniej dwukrotnie rok po roku dala nam awans do wyzszej klasy rozgrywkowej.
...i z tego wynika, że wcześniej koncepcja była dobra, ale teraz już nie jest...
...piewsze nieporozumienie to system 4-3-3...
Skończcie z tym Królem. Zauważcie, że został królem strzelców II ligi, a mimo to działacze Bełchatowa się go [b]pozbywają[/b]. Coś w tym chyba musi być, nie?
Wg mnie tym razem powinniśmy postawić na jakość, a nie na ilość - kupić jednego, ale naprawdę dobrego napastnika. Napastnika przez duże N (żaden Kosmalski, żaden Chałbiński), przy którym Moskała się przełamie, a Szczoczarz rozwinie...
Druga rzecz to następca Kazka. Też powinien to być gracz z pierwszej półki.
Gdy dodamy do tego Pawlusińskiego, który już jest nasz, stwierdzam, że poza takimi trzema transferami [b]więcej wzmocnień nie potrzebujemy[/b] (mówię o pierwszym składzie, bo reszta to szkolenie młodzieży, ale na tym polu w klubie już się chyba zaczyna dziać dobrze, a napewno lepiej niż dotychczas)
... i na wiosne ze zla koncepcja zdobylismy juz o jedno oczko wiecej niz na jesien, a zostaly jeszcze dwa mecze ...
9 dni później
Była mowa o Królu, który wyleciał z Bełchatowa, ale popatrzcie na Drumlaka! też były obawy, że kłutliwy i psuje drużyne a jak się wpisał w drużynę? Ja sądze że powinniśmy zaryzykować z G. Królem gdyż wszyscy b. dobrze wiemy że Filipiak nie ściągnie klasowego napastnika!
ja sądzę ,że nie ...problemy z Królem podobno sa zupełnie inej natury...
... jak nie pije za dużo, to można by go wziąć, leszpszy Król niż nikt... :)
Jak już mamy brać do drużyny pijaków, to ja już wolę Edka Kowalika, przynajmniej swój chłop :D
Jak wiadomo napastnik jest potrzebny bardzo PILNIE,pojawiało sie tutaj wiele nazwisk jednak zawsze cos komus nie pasuje,każdy tylko narzeka.Dobrze wiecie że nie ma pieniędzy na transfery,a duzego wyboru wsród zawodników z kartami w ręku nie ma!A jak ktos jest taki mądry to niech poda jakąś propozycje zawodnika, który na pewno się sprawdzi i będzie super zajebisty i wogóle!!! TAKICH ZAWODNIKÓW NIE MA ZA DARMO !Więc nie ma co narzekać tylko próbować tych dostępnych w danej chwili.
Belex - otóż właśnie o to chodzi, że za duzo. A niektóre źródła mówią, że jest w tej dyscyplinie rekordzistą :P. Starałem się to kiedyś napisać oględnie, ale jak widac do niektórych zupełnie nie trafiło.
co znaczy napastnik przekonali się w Wodzisławiu. Z opisów meczu na ich stronach wynika, że Jeleń cały mecz przestał. Szarpnął tylko raz. Ale za to jak.
Jestem podwójnie wq bo przez to dodatkowo śledzie się uratowały :(
Canal+ pokazał akcję Jelenia. Zakręcił dwoma obrońcami i zza narożnika pola karnego strzelił rogala (w stylu Bojara) w długi górny róg. Moim zdaniem bramkarz Odry (chyba Pawełek) mógł się zachować lepiej. Był źle ustawiony i w ogóle nie interweniował.
Ale pokazali też że Jeleń miał jeszcze w tym meczu minimum dwie dość dobre okazje, których nie wykorzystał.
Odra jednak miała tych okazji znacznie więcej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)