Bardzo proszę o wyjaśnienie mi (może to głupie, ale nie wiem!) do czego uprawnia karnet? Czy mając karnet trzeba za każdym razem kupować bilet?
-
-
Ceny biletów i karnetów na sezon 2004/2005...
Wiadomość zmieniona (23-07-04 21:00)
Nika - karnet jest wlasnie po to zeby wejsc bez biletu
a co do karnetow 1+1 lub 1+2 to sprawdza sie to tylko w sytuacji, gdy mamy wolne miejsca na stadionie. nie mozna bowiem sprzedawac takich karnetow gdy ma sie pewnosc (a chyba mamy) ze te osoby dodatkowe moga po prostu sie nie zmiescic. no chyba ze sie ryzykuje i te miejsca po prostu odlicza, ale wtedy jest ryzyko ze ktos, kto zaplacilby za to miejsce 2x wiecej (czyli biletem) zostanie pod kasa, a krzeslo bedzie puste.
razem z lawkami odeszly pewne "przywileje"
Wielkie dzięki Rock! Teraz już ma jasność sytuacji. Pozdrawiam!
Chcialem zapytać czy karnet na sektor VIP może kupic sobie każdy?
Tak, przynajmniej do wczoraj tak było..
Jeśli się mylę proszę o sprostowanie.. ;)
...każdy VIP :)
ja tam bede chodzil na sektor b troche drogo ale jakos wyrobie z kasa!
czy jedna osoba moze kupic kilka karnetow???
moze, podobno jednak nie wiecej niz 10.000.
:)
czyli nie potrzebny jest id przy zakupie karnetu...?
No chyba że karnet na schody między sektorami.
ceny karnetów macie naprawde konkurencyjne... gdyby u nas takie były pewnie nie czekalibyśmy do dziś na wykupienie wszystkich!... ale jest nieźle!
Ja mysłe ze te ceny sa bardzo dobre. Opłaca sie kupic karnet {karnety sa tancze nisz te w 2 lidze } Mi sie wszystko podoba tylko cos czeba zrobic z tymi dziecmi. Ja proponuje zrobic sektor rodzinny np. pod zegarem tam gdzie był przedtem rodzice dzieci musieli by płscic normalne ceny a dla dzieci jakas zniszka tak mi sie wydaje...
cena karnetow.OK
brak ulgowych - duzy MINUS
brak karnetow rodzinych - MINUS
podzial na miejsca - MINUS
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)