zaniemówiłem ...
czy tego nie pisała ta suka wisniewska ?
to kropka w kropke w jej stylu ...
-
-
dzisiaj w fakcie porownanie Cracovii i wisly
hehe, ale śmiszny ten artykulik. My wyrzutki społeczeństwa, kibice Wisły ostoją poprawnej kultury, ehhh.
Ja pie...le....
To jest ku..a przegiecie paly.
"KIBICE
CRACOVIA
Uwazani za chuliganow i bandytow.Gdzie jada ,tam prawie pewne burdy.Jednak kiedy jeden z bandziorow rzucil pedzlem w kierunku pilkarzy,prawdziwi kibice zlapali go i oddali w rece ochroniarzy.Zdarzylo sie rowniez ze pijany chuligan rzucil sie na kibicow Wisly i policjantow z maczeta.
WISLA
Tutaj atmosfera przypominajaca piknik.Zawsze spokojnie i kulturalnie.Zdarzaja sie klopoty ale raczej nie sa to bijatyki.Raczej wulgarne wyzwiska i przyspiewki.Kibice maja juz doswiadczenie z walki o LM i Pucharu UEFA dlatego zawsze dbaja o oprawe widowiska."
Ej panowie,co Wy na to,jutro umawiamy sie o 12 na Bloniach i sie rzucamy na budynek klubowy Wisly z maczetami??
Albo do redakcji "faktu" w kominiarkach sie wybierzemy i bedziemy w nich pedzlami rzucac...srotfl....
Ja pie...le...ale mnie ponioslo...
To jest dla mnie smieszne.
Tak jak ludzie, ktorzy czytuja "fuckt"....
Nie ma sie czym przejmowac, ja olewam temat.
Nie bede lal wody na mlyn pod tytulem "robimy reklame Fucktowi".
mam znajomego który ma kilka maczet
moge więc załatwić dla kogoś kto nie ma prywatnej maczetki w domu
a tak na poważnie:
fakt ------- to mówi samo za siebie
co będziemy na forum roztrząsać nad wypocinami jakiś pismaków dla których jedyną wartością jest flota jaką dostają za każdy wers bzdur i kłamstw wyssanych z ... (przemilcze z czego)
redaktorek ktory napisał artykuł pt.Cracovii jeszcze daleko do wisly nazywa sie jaroslaw matusiak.Krakow
ANTYGWIAZDA
Jarosław Matusiak:-) mielismy kiedys przez pół sezonu takiego bramkarza:-) :-) :-)
eee mogło być gorzej....
Nie napisali nic o nowym genialnym trenerze pasów - matrixballu i jego systemie..
ani o najgrożniejszym bandycie utożsamianym z tym klubem, zdobywcy wielu głów, nijakim reebe i. - wielokrotnym gwałcicielu, mordercy i podpalaczu, który niegdyś chciał wysadzic w powietrze stadion wisły i tylko interwencja antyterorystów, uratowała kraków od tragedii...
lipa nie artykul...
za mało sensacji jak na fuckt.. nie wierzę, że to stamtąd..
Żaden artykuł, nawet ten sprzed kilku miesięcy Gaberlego nie zdenerwował mnie jak ten. Wyraźnie widać, że ten klarnet który to pisał miał prywatny interes w tym by dołożyć Cracovii, równocześnie wychwalając Wisłę. Zauwazyłem też, że sprytnie ominął charakterystykę osoby, która bądź co bądź jest najważniejsza w klubie, czyli w przypadku Wisły - Cupiał. Przecież tutaj nie miałby wielkiego pola do popisu w wychwalaniu go.... Szkoda gadać i denerwować się....
Nie do wiary..
A zresztą - kupuję pędzel, a co, mam być gorsza?
anafly tamten kosztował coś koło 7 zł ... nie tak dużo :)))
Wiadomość zmieniona (11-07-04 20:21)
"....Tadeusz Czerwinski.Dyplomata.Spokojny i opanowany.Kiedys jeden z kibicow obrazal przez caly czas siedzacego na trybunach M.Listkiewicza.Prezes Wisly zszedl z lozy VIP-ow i poprosil ,by kibic sie uspokoil.Kiedy to nie dalo skutku,nakazal zabrac mu karnet i wyrzucic ze stadionu....." tym niesfornym kibicem był[b] Mięta Mikołajewicz [/b]jakoś tak.....;-)
fajne...
Nie no kurw* ten artykuł to jakiś żyro chyba pisał...
eee pierdol* jakby im zęby szły a wy się przejmujecie...toż to pomiot szczurzy i łajno krowie, szkoda to komentować...
skomentujmy to u nich np.jutro mail:redakcja@e-Fakt.pl redaktor naczelny p.Grzegorz Jankowski moze nie wie jakich sprzedajnych ma redaktorkow-dane ze szmatlawca.....
ANTYGWIAZDA
panie i panowie
nie ma co komentowac jaki poziom prezentuje "fucked" , meritum pozostaje to co napisal w swoim poscie ian thorpe, ..." nikt nie ma prawa sobie wycierac sobie dupy nazwa CRACOVIA" i nanto reagujmy bezwzględnie!!
pieprzony fakt!
Nie zgadzam sie z opiniami zeby olać to co napisano w tym szmatławcu.To coś.... wychodzi w całej Polsce za 1 zł.i jest kupowane ze wzgledu na niska cene przez duza ilość rodakow.Wchodzimy do I Ligi po 20 latach,zasłuzenie jak mało ktory klub i od razu rzucaja sie na nas pismaki zeby tylko nam dopieprzyc.Albo sensacje na temat awantur w klubie albo dyskredytowanie dorobku druzyny. MY MUSIMY klub w takich sytuacjach bronić głosem kibiców !!!!
ANTYGWIAZDA
Jak kilkoro z was zauważyło, "Fakt" to brukowiec, którego zadaniem ma być zrobienie dużej kasy, a nie "misja dziennikarska" (również różnie w różnych miejscach pojmowana). A w naszym (i nie tylko) społeczeństwie najlepiej sprzeda się to, co jest zrozumiałe dla masy- czyli najlepiej w dwóch kolorach (czarnym i białym) i potwierdzające to co i tak masa wie ("No proszę, a nie mówiłem...). Tak więc bazuje na krwi i sensacji, porównuje złe z dobrym, odwołuje się do stereotypów... Skoro w całym społeczeństwie wiadomo, że kibice Pasów to bandyci, to pędzel jest tylko wyjątkiem potwierdzającym regułę... Skoro kibice to bandyci i ten prezesio musi być podejrzany etc. itp...
Myślę, że po prostu należy olać to co napisał Fakt, nie ma sę co łudzić, że prędko zmieni się zdanie o kibicach Pasów, trzeba robić swoje. I wiedzcie jedno: Wielu ludzi, wiele sępów, tylko czeka na jakąś rozróbę z udziałem naszych hoolsow... I naprawdę już nie mogą się doczekać...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)