mam nadzieję że nikt, przynajmniej do czasu gdy selekcjonerem jest ten fragles janas....
-
-
Pasiasty reprezentant - Piotr Giza
FIKUS- ty mi tu fraglesów nie obrażaj :-)
Madej,oczywiście najpierw trzeba go kupić;)
Baran, Giza, Skrzynia - Bojar raczej nie, ale Drumi jak najbardziej...
co do wpisu serka - uważaj żebyś się nie zdziwił jak Szymkowiak w derbach sobie zupełnie nie pogra - już Arka pokazała jak sobie z gościem radzić... po prostu dwa ostrzejsze wejścia i koleś przechodzi obok meczu - w pierwszej lidze gra się mniej twardo niż w drugiej to tutaj mu tu uchodzi, ale my mamy Arka Barana ;-)))
51 dni później
No i Skrzynia wysunął się na czoło rankingu, na razie druga reprezentacja, ale myśle że już niedługo temat będzie do zamknięcia :-), tak sobie kombinuje, że może to być po październikowych derbach
4 dni później
otwieram temat ponownie z godnie z sugestią jego autora - prosze o podawania wyłącznie typów na pasiastych reprezentantów - na rozgrzewkę mój:
Piotrek Giza!!!
Marcin Cabaj - tak będzie abym mógł mine Karvina zobaczyć;-)
Arkadiusz Baran - nie ustępuje Lewandowskiemu w niczym.
Cabaj to jest gościu, który nadal ma zadatki na dobrego bramkarza. Tylko nie może się wygłupiać. Już najwyższy czas żeby był częściej poddawany trudnym egzaminom.
napisałbym Baran, ale akurat defensywnych mamy sporo... lepsi czy gorsi od Barana - trudno orzec, ale na pewno bardziej doświadczeni.
natomiast brakuje w reprze pomocnika ofensywnego, kreatywnego, pomysłowego - a więc Giza lub Drumlak.
1.Baran
2.Giza
3.Bojarski
........ale itak ten Janosik nie pofatyguje sie zeby ogladac mecz Cracovii,chyba ze łaskawie jak bede grali u niego pod domem we Wronkach....
a propos reprezentantow: o ktorej jutro jest ten mecz kadry B w Bielsku, bo sie wybieram zobaczyc wystep mojego ulubienca :]
1.[b]BARAN[/b]
2.BOJARSKI
70 dni później
1.Citko
2.Baran lub Cabaj
Cabaj , Bojar , Baran
1 - Skrzynia
2- Baran
3- Bojarski ( ale do tego to niejstem przekonany cze zagra w rep. )
Rasiak
;-)
Rozwiązanie konkursu prawdopodobnie w lutym w Libii
63 dni później
podbijam temat, jako, że już wiemy kto.
Byłem pewien, ze nikt nie zgadł... a jednak...
and the winner is:
werble:
drdrdrdrdrdrdrdrrddrdrdrrdrdrdrrd
Icek 66
Brawo Panowie!!!
Icku ciekawe czy naprawdę w to wierzyłes w czerwcu zeszłego roku?
spokojnie... dostał powołanie, ale jeszcze nie zagrał. nie, żebym mu nie życzył, ale mam w pamięci perypetie Chrisa Kirklanda (i jego ojca, hehe)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)