Wiadomości dnia
Vigo nadal z Cracovią
07.07.2004 16:25
Vigo nadal będzie ubierało piłkarzy Cracovii / INTERIA.PL
Piłkarze Cracovii w najbliższym sezonie nadal będą zaopatrywani w stroje sportowe firmy Vigo.
Współpraca "Pasów" z Vigo rozpoczęła się jeszcze w poprzednim sezonie, kiedy podopieczni Wojciecha Stawowego wywalczyli awans do drugiej ligi.
Firma "Vigo", w walce o stroje dla piłkarzy beniaminka ekstraklasy, zostawiła w pokonanym polu "Lotto" oraz "Jako".
(INTERIA.PL)
-
-
Nowe stroje w Pasy
No i bardzo dobrze , żeby tylko sie wzór nie zmienił i będzie extra taki jest gooooood :]
A ja mam piłkę VIGO z Carefura za 20zł i jest Bardzo Dobra. :D
TYLKO VIGO I TYLKO PASY!!!!
Kolejność powinna być odwrotna!
Zajebiscie.
Czyli ceny koszulek pewnie tylko nieznacznie wzrosna(awans do extraklasy to i pewnie koszulki beda drozsze).
A dlaczego to niby miałyby wzrosnąć? Bez przesady...
Ile kosztuje oryginał VIGO i jak będę mógł go nabyć ?
Ps. Widziałem dzisiaj trzech ludzików, którzy w Pasiastych barwach maszerowali przez centrum Jasła. Efekt i widok przepiękny !
Wiadomość zmieniona (10-07-04 00:16)
i elegancko niech jest VIGO na Piłkarzy i dla sekcji Hokeja
mówiłem a raczej pisałem że bedzie vigo ale ktoś usunął moj post nie wiem czemu ! mój kolega który jest znajomym Stawowego dostał od niego po meczu z Polkowicami już NOWĄ NOWĄ NOWĄ koszulke w jakiej będą grali
hmmm ciekawe to .....
Santo , bardzo ciekawe co piszesz ale wzory koszulek na nowy sezon raczej nie są jeszcze przygotowane i zatwierdzone przez Klub (a już na pewno nie były 27.06). Jak w każdym profesjonalnym klubie co roku na pewno będą inne wzory. Przykre to dla takiego konserwatysty jak ja ale liczy się sprzedaż. Mam tylko nadzieję ,że
nikt nie wpadnie na wzór sprzeczny z tradycją np. więcej czerwonych niż białych pasów itp. Takie pomysły trzeba w zarodku wyśmiewać na forum:-)))))
SaNtO - Jako czlowiek troszke zorientowany w temacie koszulek musze Ci powiedziec, ze nie jest mozliwe aby ktokolwiek widzial nowy wzor pasiakow, poniewaz on jeszcze nie istnieje. Narazie jest tylko pare szkicow jak moze wygladac nowa koszulka.
Lotto bedzie ubieralo Pogon, wlasnie podpisali umowe
no to nie wiem Stawowy zarzekał się że to nowe koszulki i że w takich będą grać w przyszłym sezonie
na zdjęciach ze sparingów widać,ze golemo przeniosło sięz pleców na lewy rękaw.
17 dni później
Nowe stroje dosyć ładne. Z tego co zauważyłem to zmienił się kołnierzyk i wykończenie rękawów. Również rozmieszczenie reklam jest nieco inne.
Nie wiem natomiast jak ma się sprawa herbu na koszulkach-czy jest on wciąż tylko nadrukowany(!), czy wreszcie postarano się o porządny naszywany, albo jeszcze lepiej wyszywany herb Cracovii.
W końcu to pierwsza liga, więc firma Vigo powinna wykonać dla nas stroje na miare ektraklasy...
-Tak się robi historię -CRACOVIA-1906-
Czy moze zauważyliście, żenie było reklamy Golemo na koszulkach??????
Jest za to Comarch-CDN.
No i wreszcie są nazwiska zawodnikow z tyłu i inne numerki :)
ładnie wkomponowali "Comarch CDN" pod numerki i nareszcie wrocily nazwiska na plecy!
ogolnie koszulki dobre, moze troche tylko za duzo tego bialego pod rekawami.
herby wygladaly na normalne, drukowane
Boki takie strasznie puste ... za dużo tego białego !!!
Wzór raczej mi się nie podoba.
Nazwiska może i są ale to może oznaczac że nie mamy kasy od Golemo ...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)