Nesta napisał(a):
> trzeba zaskoczyc ich z partyzantki zbierzemy sie wszscy na
> karnety na sektory np a lub wybierzemy do wyboru i jak sie
> zaczna mecze to dziwnym trafem trubuny beda puste no bo
> oczywiste ze my niebedziemy chodzic a gdy nadejda derby to
> wszystcy sie pojawimy na ich trybunkach i zrobimy wielka oprawe
> a psiurom szczeny opadna jaka to CRACOVIA jest madra i sprytna
> ;p;p
>
Aleś Ty sprytny.
-
-
Święta Wojna!
Zapomnieliście tylko o jednym. Ze remont bedzie na stadionie Wisły i kibiców przyjezdnych nie beda wpuszczać.
Musiałbyś uzbierać gdzieś od 750 tys do 1 mln zeta na te karnety.
Lepiej zgłoś się do Profesora z taką kasą - na inwestora zapewne by Cię przyjął.
naprawde spryciarze z was he he he , więc tak dla wiadomości podaje cene karnetów na Wisłe na runde jesienną : na sektor A i B =270 pln na sektor C = 165 pln
Jazda Jazda Jazda - Biała Gwiazda
A czy jak wejdę na Wisłę "na partyzanta" to jest szansa że wyjdę w całości ?
najwyzej bez ubrania ;-))) pzdr dla kumatych :D
i bez twarzy ?
Nie podoba mi się to. Mamy derby w I lidze po tylu latach. I nie bedzie kibiców Cracovii?? Przecież derby są dla kibiców najważniejszym meczem sezonu. Czy nie możemy dogadać się z Wiślakami chociaż w tej sprawie. Nie wierzę , że aż tak ślepo się nienawidzimy. Napewno im też zależy żeby w Krakowie znów było takie widowisko jak przed laty, o której huczało w całej Polsce i nie tylko. Podzielic się stadionem po połowie lub dać Cracovii jeden duży sektor. Cracovia zobowiąże się, że nie bedzie zadym , ani strat na GTS-ie a w rundzie rewanżuje odda taką samą część stadionu Wiślakom. Albo nawet można by dać kaucje na bilety np. 25 zł od biletu i w razie jakichkolwiek strat obciążyć równomiernie wszystkich Pasiaków (wtedy każdy będzie przeciwny demolce , bo to jego kasa pójdzie z dymem), a potem kasa do zwrotu w klubie na Kałuży. Strzelam tylko propozycją, ale nie wyobrażam sobie, że tak długo oczekiwane derby odbędą się bez lub z garstką kibiców Cracovii. Ja napewno będę na partyzanta, a jak Cracovia wygra 3- 0 to zaczne drzeć się Hej , Hej Cracovia, bo i tak będę mógł nareszcie umrzeć szczęśliwy...
K.S. CRACOVIA KRAKÓW
Jak psiaki nas nie wpuszczą to my też ich nie powinniśmy wpuścić. Niech sie walą!
szparec genialny post :-D Zakonczenie boskie! ;-))))))))))))
Ale popieram pomysl z caleg serca!
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ku.wa psiarnia na prwade ogłupiała...nie chce tego bardziej komentowac bo jeszcze mnie za bardzo poniesie....pozdro dla pasiakow:**
No ogłupieli strasznie !!! :)))))) Stadion chcą remontować ! :) (Dajcie spokój ludzie !)
Nic jeszcze nie wiadomo. Jezeli nawet nas wpuszczą to tylko tyle co do klatki (a własciwie dwóch klatek).
Nie moga nam dac sektora bo tam będą mieć sprzedane karnety. To tak jakby was na stadion nie wpuszczono z karnetem bo trzeba wiślaka na derby wpuscić !! (Chyba byście oszaleli)
Niech remontują stadion. Tylko na serio. Przynajmniej kiedyś może bedą mieli wiekszy sektor dla gości.
Jak nie będą chcieli wpuścić nas zasłaniając się fałszywym remontem to my też nie powinniśmy ich wpuścić.
Ale nie łudźcie się wielu narazie tylko będzie mogło pomarzyć o oglądnieciu derbów na Reymonta.
To samo w drugą strone !
A nam przecież Policja nie pozwoli ich wprowadzić od strony Kałuży koło Algi. Miliśmy przenieść sektor dla gości na swoje stare miejsce od Kraszewskiego. Ale o tym wogóle nic nie słychać.
Wiadomość zmieniona (29-06-04 18:33)
A ja uważam , że jeśli Wisła nas nie wpuści, a my będziemy mogli ich wpuścić to powinniśmy ich zaprosić. Nic mnie tak nie uraduje jak powalające CRACOVIAAA!! na stadionie w obecności cichutko siedzących Wiślaków obserwujących sromotną porażkę byłego mistrza Polski.
Co ty chlopie wypisujesz za bzdury!!! Jak mozesz cos takiego pisac !!! Przeciez ty matole sam w to nie wierzysz!!
Panowie spokojniej o remoncie stadionu było wiadomo od kilku miesięcy , nikt nie spiskuje przeciwko Cracovii , mam nadzieje , że jak będzie juz nowy stadion na 30 tys to dopiero będą derby , ale mam nadzieje że działacze jakoś rozwiążą ten problem i wpuszczą kibiców Cracovii przynajmniej w takiej liczbie jak podczas derbów '96
Jazda Jazda Jazda - Biała Gwiazda
Wracając do tematu wątku, konto takie
[b]ISTNIEJE[/b]
tu: [url]http://www.cracovia.krakow.pl/forum/read.php?f=1&i=127826&t=110356[/url]
i trzeba by się nim bardziej zaiteresować :))
Panowie spokojnie Pieski budują małą trybune bo muszą spełnić warunki UEFA przed pucharami /trybuna dla gości/ to jak wpuszczą np.Norwegów to nas też muszą wpuścić
Derby wypadają w moje urodziny i naprawdę jedyne czego sobie w tym roku życzę to powtórki z ostatnich derbów na psiarni :
1. było nas więcej
2. wygraliśmy
3. bawiłem się świetnie
..... czego więcej chcieć ???
Na obydwa mecze kibice przyjezdni powinni być wpuszczani na podstawie imiennych wykazów tak żeby w razie czego było kogo pociągnąć do odpowiedzialności karnej.
Wchodzimy razem z bramami, 4 od nas spada na Cupiała z helikoptera "Opravcy" przystawiają mu do nosa noże i siekiery. Cupiał zmuszony jest do apelu o opuszczenie stadionu przez kibiców GTs oraz ujawnienia siatki UB w aparacie SSA Wisła i wpłaty 50 tys zł na PCK i cmentarz we Lwowie. Nastepnie Lassota wykonuje przypadkowy telefon do ministra MSWiA informujący że jeżeli nie wycofa policji ze stadionu to "grupa trzymająca waaadze się wkur*i" a potem kibice Pasów zebrani na błoniach i czekający na rozwój wypadków wejdą na stadion z balonikami w rękach i będą prowadzić oszałamiający doping przez całe spotkanie.
Zakład że tak sie stanie, ołje!
dobreeee...................!!!! popieram !
Poczytajcie sobie telegazetę na telewizji Kraków. Strona 117 i 118. Dobre to jest. Ja w zasadzie staram się nie szukać dziury w całym i kiedy piszą tam o awansie piłkarzy lub hokeistów Pasów "już" po 2 dniach to daję sobie luzik. Dzisiaj jednak walneli na dwie strony tekst "W Cracovii po awansie". Piszą mniej więcej tak: W Cracovii wrze, odsunięto prezesa, konflikt z zawodnikami itd. I następnie: a po drugiej stronie błoń spokojnie się przygotowują.... No i następna strona dalej o nas w tamtym stylu i znowu : a w Wiśle nowi zawodnicy i przygotowania do eliminacji.... ble, ble.
To już nie mogli dla nich osobnej strony i tytułu, tylko do nas ich dodają. Ja rozumiem, że chcą być czytani, ale bez jajców. Uśmiałem się troszkę.
Propozycja abyśmy zbierali kasiorkę na oprawę ŚWIĘTEJ WOJNY A.D. 2004
jest dobra ale ja bym poszedł dalej. Proponuję załorzyć konto na opłacenie
POWAŻNEGO TELEBIMU (nikogo nie obrarzając ale ten na Feta 2004 był maławy) skoro będzie szlaban przy wejściu na Rejmonta.
Wyobraźcie sobie taką sytuację, relacja w Canal + : " kolejna piękna akcja Cracovii, lewą stoną ciągnie Nowak 10....5 metrów od pola karnego wiślackiej dróżyny.... dośrodkowanie.... BANIA Gooooooooooooooooool......
Proszę Państawa nieprawdopodobne tu na stadionie wisły konsternacja ale proszę wsuchać się w relację.... tam po drugiej stronie BŁOŃ istne szaleństwo 10 tysięcy NAJWIERNIEJSZYCH kibiców CRACOVI szaleje ze szcześcia to niesamowite, że słychać aż tu...........
ZRÓBMY TO !!!!!!!!!
bez przesady ustawiasz takei 2 telebimy przed wysoka trybuna i masz widok jak tralala.
mam nadzieje ze to nei tylko nasze pobozne zyczenia!
KaTrIn napisał(a):
> Ku.wa psiarnia na prwade ogłupiała...nie chce tego bardziej
> komentowac bo jeszcze mnie za bardzo poniesie....pozdro dla
> pasiakow:**
>
Tylko że u nas remont jest naprawdę.U Was na wiosnę był na niby.
Żyj kolorowo :) !
Milus....tak!tak!tak!!! Mi sie to podoba:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Rykoszet a ty z policji jesteś? Czy z zomo?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)