I taka k...a jest prawda!
-
-
Pogon ratuje nam baraze!
moze wykasuje tego posta ale jak na to chwile to podziekowania dla Pogoni!!!!
Pogoni mozna podziekowac.
ALe z innej strony ... co my chcemy w tej 1 lidze? jak z tlokami ktore kazdy jedzie nie potrafimy wygrac.... :/
ja tez bardzo uprzejmie dziękuję,
fakt faktem: należa sie im podziekowania...teraz juz NAPRAWDE wszystko w nogach naszych kopaczy
Niezmiernie rzadko, prawie wcale, piszę o piłce, bo na tym forum przybyło ostatnio tylu nadfachowców, wszystkowiedzących i nieomylnych, potępiających w czambuł tych, którzy mają inne zdanie, że po prostu uważałem, że to nie ma sensu.
Ale jednak kilka zdań.
Ileż to osób z pewnościa siebie i zarozumialstwem stwierdzało, że Pogoń " puści " mecz z Bełchatowem bo np. "...zemści się za mecz w Krakowie.." ???
Uprzejmie zawiadamiam, że mecz w Szczecinie zaczął się 6 /sześć/ minut później niż nasze spotkanie. Nasz mecz się skończył a tamten jeszcze trwał dobre kilka minut. Można było zrobić niezliczoną ilość przekrętów.
I co ?
I nic.
Trzeba więc trzy razy pomyśleć by coś napisać.
I jeszcze jedna sprawa, z innej beczki.
W Gdyni " załatwił " nas piłkarz Dymkowski, niechciany u nas z powodu podobno nieuleczalnej kontuzji nogi. Zawodnik z wieloletnim I-ligowym stażem. U nas nie miał miejsca.
Dzisiaj bramkę, która mogła zakończyć się katastrofą, strzelił inny, wieloletni gracz I i II ligi Solnica.
Czy nasi, głównie trzecioligowi napastnicy nie powinni mieć wsparcia w zawodniku o długim I-ligowym stażu ???
1/gdyby Dymkowski "nie zalatwil" Pogoni w 86 min Pogon mialaby I lige tydzien wczesniej
2/ dzis mecz Pogon-Belchatow ostry, niemal jakby byl to mecz o wszystko dla obydwu druzyn,a Pogoni mialo zwisac a nawet "inaczej"
Czy ci co watpili odszczekaja??
To prawda. Do ostatniej sekundy nie wierzyłem w to, że Pogoń może grać czysto. Sorry.
nie ma co dziękować... każdy chce wygrać
Niczego nie odszczekam, bowiem kiedys pisałem, ale głównie o meczu z Lubinem który w tej chwili dla nas juz znaczenia mieć nie będzie.
Niemniej chwała i szacunek za dotrzymanie 2:2 do końca pomimo, iz w te 6 czy 7 minut mozna było zrobić niezły i szybki interes:-)
Faktem jest tez ze troche szczescie nam (a w rezultacie wam) sprzyjalo, bo Belchatow mial 2 slupki.
Jesli byloby ciut w prawo to wynik moglby byc zupelnie nie satysfakcjonujacy
http://pogononline.pl/news.php/3606/
Przyznać trzeba, że Pogoń na ten awans zasłużyła. Wydaje mi się, że Pogoń grała w miarę czysto, a awans uzyskała dlatego, że po prostu miała silną drużynę w przeciwieństwie do Zagłebia, które ten awans zwyczajnie kupiło...
zróbcie im jeszcze loda!!! i fu-fu!!
to już twoja rola:))) Ale prawda jest taka że Pogoni i Gołębią tak samo jak nam najbardziej należy się ta 1 liga z tego całego grona 2 ligowców.
9 dni później
troche stary temat, ale... jak cos to Ptacovia, ale podziekowania dla Pogonii. Cracovscy obłudnicy...
Jest tylko "drobny" fakt, który nie pozwala mi na składać szczerych podziękowań. Gdyby nie SZWINDEL z przenoszeniem Piotrkovii do Szczecina bylibyśmy od 4-ch dni w ekstraklasie
a nie szykowali szykowali się do ciężkich baraży o wszystko....
Nie dziwię sie więc ,że prawie nikt podziękowań Wałdochapasy nie podtrzymał.
Nie zauważyłem tego tematu, ale faktycznie aureola mi nie spadnie z głowy jeśli podziękuję zawodnikom Pogoni, że nie przegrali z Bełchatowem wtedy, gdy potrzebowaliśmy tego, a oni mieli awans już pewny.
Dzięki chłopaki.
Spotkamy sie niedługo w 1 lidze.
Niech Pogoniarze podziękują panom Oparcikowi z Radomia i Żyro z Bydgoszczy. Bez ich pomocy inaczej prawdopodobnie wyglądała by końcówka rozgrywek. Wówczas wszystkie mecze musieli by grać pod presją.
Widzę że potraficie jednak być obiektywni. Brak mi tu podziękowań od Misia który też nie wierzył że Pogoń będzie grała do końca. A coś mi się przypomina że to obiecał odpowiadając na jeden z moich postów.
I LIGA MKS POGOŃ SZCZECIN
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)