MYSLICIE ZE RADOMSKO MOZE SPRAWIC NIESPODZIANKE I WYGRAC Z GOLEBIAMI????CZY RACZEJ MECZ JUZ JEST USTAWIONY??I ZAGLEBIE MA PEWNE 3 PUNKTY!
-
-
RADOMSKO vs ZABGLEBIE
POGON_FAN hehe. Piotrcovia fan, nie denerwuj się tak. Jak nie wejdziemy teraz to za rok. Ale jestem dobrej myślli, wchodzimy teraz.
A co do ww. meczu, to zagłebie chyba bez problemu wygra.
[img]http://kspiotrcovia.w.interia.pl/kibice.jpg[/img]
Ps. Wejdź nas stronke www.piotrcovia.glt.pl i powiedz im, że jesteś kibicem Pogonii... najbardziej grającego fair klubu w Polsce....
Wiadomość zmieniona (05-06-04 10:33)
czy teraz czy za rok czy za dwa kiedys wejdziemy :)......ale w przeciwienstwie do ptakowi-piotrcovii-pogoni zawsze bedziemy ta prawdziwa Cracovia!!!!!!!!!
Temat zblizony do tego przed meczem Ruch-Zagłębie więc chyba wszystko wiadomo....
Do Pogon -fan:
Ty lepiej zbieraj kolegów, kupuj ziarno i do ptaka na kolanach, bo awans juz zrobiony, ale co z tego jak chłopina podobno już sie zaczyna boczyc i gniewać, a do rozpoczęcia sezonu 2004/2005 raptem 8 tygodni i jak go nie udobruchacie to ojojojoj:-) :-) :-)
przykro mi to stwierdzić ale temat jest nieaktualny: Zaglebie jest juz w I lidze...ma ekstrakomfortową sytuację i warianty awaryjne przygotowane na każdą ewentualność. Jakby jutro powinela im sie noga to pomoc Pogoni będzie większa niż 1 pkt, póki co najbardziej realny i powodujący najmniej smrodu jest wariant: remis z Radomskiem i remis z Pogonią. Po meczu Portowcy i Zablebiacy idą razem na piwo; wykonali kawal dobrej roboty i jest tak jak z grubsza mialo być.
Nam pozostaje walka ze Szczakowianką o 3 miejsce i o niej trzeba myśleć (od poniedzialku bo po drodze są jeszcze Gorzyce).
pewnie wygraja gołebię .. mam tylko nadzieje,
że nie w strzelą bramki w 90 min.......z karnego
Man Without a Gun - duży błąd , chyba dawno nie patrzyłeś na tabele.
A tak przy okazji- jak sie Wam podoba jugolski trener zaglebia, ktory po kazdy meczu mowi, ze grali przeciwko 12 przeciwnikom? ;))))))))
Pogon fan:
Gratuluje, ze bylo tyle ludzi u Was, ale zanim sie tak bedziesz tym chwalil wez pod uwage, ze w Naszym mieszcie jest tez mistrz Polski a w szczecinie nie macie innej sensownej druzynki czyz nie:)? Iwec ludzie ktorzy chca isc na mecz nie maja raczej opcji...:) Ciekawe ile by w takiej sytyacji (jak w Crakovie) chodzilo na wasze mecze? Co? Poza tym bylo nas ponad 9 tys.
I nie chwal sie, ze taki spokoj byl, bo to nie wielka sprawa spokojnie swietowac, jak wygrywacie 3-0... Ciekawe tez co by bylo, jakby odchodzily w tamtym meczu takie jaja jak na tym u nas???
Jak jestes normalny czlowiekiem i kibicem a nie debilem, to ciesz sie z awansu na Twoim forum, a nie prowokuj ludzi na Naszym! Tak czy siak ja uwazam, ze kto wie, moze pogon zagra fair i nie pomoze golebiom...
A w Gorzycach bedzie 1-4:))))))))))))))))))
Kubek... cos w tym musi byc skoro nawet prasa krajowa i radio (rmf) mowia o was w kontekscie uswtawionego finiszu ligi
byl stosunek obojetny do Stettina... teraz was chamy nie lubie...
Ladne miasto - gdyby nie kibice szczecinskiej druzyny, ktorej nazwy juz calkiem pewien nie jestem.
Do : POGOŃ FAN
Muszę przyznać iż jesteś konsekwentną osobą .
Szkoda tylko że w momencie zagrożenia ( jak w temacie o Tłokach Gorzyce) zawijasz ogonek pod siebie i nie poszczekujesz.
Pojawiasz się znów w innym temacie ze swoimi nachalnymi opiniami - JESZCZE RAZ PODKREŚLAM !!! - OPINIAMI KTÓRE NIKOGO NIE OBCHODZĄ !!!
Więc uprzejmie proszę : Nie pchaj się tam gdzie cię nie chcą.
Nie dociera do ciebie???
a wlasnie fanie - dalej czekam na odpowiedz w waktu o Tlokach...
zero szacunku - udajesz, ze nie widzisz...
moze jestes jednym z tych, co jak jeden z kibicow okreslil na waszym forum
[i]Pierwsze co widze to Pogon teraz ma pelno oodanych kibicow. Tylko gdzie oni krwa byli rok temu....[/i]
Widzisz... napinacie sie tutaj, jacy to wspaniali jestescie... przegladnij swoje forum
Bożżżeeeeee!!!!!
Ile jeszcze?
Puk, puk... Czy tu forum Cracovii??
Serce się kraje, że taka beznadziejna drużyna jak zagłębie wchodzi do ekstraklasy......
Nie bardzo liczę na cud w tym meczu, chyba, że Radomsko zostało solidnie zmotywowane i tutaj widzę jakąś iskierkę nadziei....
Polecam lekture szczegolowej zapowiedzi meczu:
http://www.zaglebie-lubin.pl/forum/viewtopic.php?t=233
Co do samego spotkania to niestety Zaglebie zagra mocno oslabione - kartki. Zadziwiajace jest to, ze przed meczem z Cracovia Zaglebie zostalo solidnie wykartkowane przez sedziow - tutaj, przed meczem z Radomskiem, gdzie przeciez na zwyciestwie ogromnie zalezy Cracovii - 6 zoltych kartek. To zadna teoria spiskowa.. Ale..
Jakkolwiek by nie bylo, to wszystko rozstrzygnie sie w dwoch ostatnich kolejkach. Trzeba przyznac ze walka o awans bedzie naprawde zazarta i ciezka - przeciez jeszcze 4 zespoly maja szanse na bezposredni awans.
Pozdrawiam ;)
Arena - ok, jak widać policzyc do dwóch to dla mnie za dużo.
Zaglebie potrzebuje 4 pkt, są więc 2 możliwości;
1) Radomsko-Zaglebie 2 i Zaglebie-Pogoń X
lub
2) Radomsko-Zaglebie X i Zaglebie-Pogoń 1
Jestem z Radomska i u nas po cichu mówi się, że kto więcej zapłaci GKS Bełchatów czy Zagłębie(będą mogli siępopisać zdolnościami menedżerskimi), przykro mi to pisać ale takich mamy ludzi co się zajmują futbolem zero uczciwości. Prawdopodobnie wygra Zagłębie też z tego powodu, że nie lubimy się z GKS-em i nikt u nas niechce im pomagać. Ale w życiu bywa różnie, kasa rządzi. Smutne ale prawdziwe.
Pilkarsko Radomsko stac na wygrana. Wiadomo ze mieddziane buce nie zasluguja na awans. Ale cos mi sie wydaje ze juz dawno wiadomy jest wynik.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)