Żeby nie było wątpliwości z kim Stawowy powinien się konskultować układając skład.
Autor: Dorwas (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 30-05-04 22:32
W ataku powinni zagrać Bojarski z Drumlakiem.
Dorwas
-
-
Drumlak!
...świetnie to zagrał bojarski, i niech kur.. w końcu zrobią oryginalne koszulki z numerem 21!!!!!
Oczywiście, oryginalne koszulki z numeram 21 będą się teraz najlepiej sprzedawać.
Mowcie co chcecie,ja i tak sobie 11 musze sprawic:)
..pytałem o nie 3 tygodnie temu .....i gość dziwnie wzruszył ramionami....kto chociaż trochę "czyta" piłkę nożną musiał wiedzieć od początku, że bojar to nietuzinkowy piłkarz....
najlepszy i tak jest mój numer..........nomen omen 69:-)))))))))))
ta wypowiedź Stawowego dla prasy rozwiewa chyba wątpliwości co do długości kontraktu Drumlaka:
[i]- W 2. połowie na boisku pojawił się Paweł Drumlak...
- I dał dobrą zmianę. Zawsze mówiłem, że to piłkarz o dużych umiejętnościach, przerwa w treningach, kontuzja wybiły go z rytmu gry. Ale jestem przekonany, że jeszcze w tych ostatnich meczach Paweł może pomóc Cracovii. [b]A na pewno będzie jej mocnym punktem w następnym sezonie.[/b][/i]
Drumlak musi zagrać cały mecz w Gorzycach panie Stawowy !!
czoło chylę co rutyna to rutyna
tylko troszka zgrania mu z dróżyną brak ale to kwestia czasu !!!!!!!!!
Właśnie przed chwilą Paweł Drumlak zachęcał słuchaczy Radia Kraków do wyjazdu na niedzielną wycieczkę w okolice Sandomierza. :-)
Paweł Drumlak w opinii fachowców był jaśniejszym punktem w grze Cracovii. Mógł też strzelić gola w pierwszej połowie. - Nie dokręciłem piłki własnym ciałem i ta bez rotacji o kilka centymetrów minęła słupek - opowiada.
"Struty" i "zdołowany" - to najczęstsze przymiotniki padające z ust piłkarza, określające jego samopoczucie. Drumlak przypomina sobie podobną sytuację, gdy grał w Zagłębiu Lubin i miał serię pięciu meczów bez zwycięstwa. Dlatego nie traci wiary w awans do ekstraklasy.
- Dawno nie grałem z tak słabą drużyną, remis z Tłokami to kompromitacja, a jak określić przegraną? - zastanawia się "Drumi". Zdaniem piłkarza, jedynym lekarstwem, by zapomnieć o porażce i nie dręczyć się nią, jest jak najszybsze rozegranie meczu ze Szczakowianką.
Źróło: Gazeta Wyborcza
11 dni później
Heh nie chce sie chwalic, ale pisałem , że mam czucie, że moze być cichym bohaterem meczów barażowych.
Dzisiejszy mecz pokazał, że facet ma niesamowite mozliwości, te podania do Gizmy.....pierwsza klasa. Oj będzie z niego pociecha, będzie:-)
tylko jak długi kontrakt podpisał...?
Z tego co słyszałem to do końca roku 2004. Ale niech ktoś potwierdzi.
ponoć do końca sezonu...ale chyba nie ma przeszkód żeby przedłużyć...
szkoda..... może nasi "negocjatorzy" przekonają go na podpisanie dłuższego kontraktu;-)
spokojnie panowie Drumlak zostanie u nas !!!!.Ma kontrakt do grudnia aktualnie ale bedzie na dluzej!!!
Z tego co wiem, Filipiak ma bardzo dużo brzęczących i szeleszczących argumentów :-)
Panowie moj nowy idol Drumlak i idol numer 2 to Szczoczarz ! to ich nazwiska skanduje najgłośniej !
Paweł Drumlak to duży talent , technik pełną gębą, dobrze czyta grę naprawdę miło na niego popatrzeć. Dzięki Ci Paweł że do nas przyszedłeś!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)