Co raz bardziej podoba mi się ta stacja. Zrobili nam przyzwoitą reklamę w meczu z Pogonią - komentator wiele razy bardzo pochlebnie wypowiadał się o klubie i kibicach. Wczoraj przy okazji meczu Ruchu z Zagłębiem kilka razy przypominał jak wygladało widowisko w Krakowie tydzień temu przy licznej 8,5 tys. widowni. Poza tym w przerwie jako chyba jedyna stacja przedstawili przekręt jaki miał miejsce w meczu Cracovia - Pogoń inaczej niż w innych mediach, gdzie wszystkiemu winna była Cracovia. Może z tego wyniknie jakać ciekawa współpraca...
Wiadomość zmieniona (29-05-04 13:24)
-
-
Słowa uznania dla POLSAT SPORT
Tu też rządzi kasa, bo kto im te transmisje sponsoruje ???
Obiektywizm za pieniądze niestety trzeba kupić ...
Wiadomość zmieniona (29-05-04 13:27)
Zgadza się, też to zdążyłem zauważyć, ale mimo wszystko....
Mnie się jednak wydaje, że odruchowo porównał puste trybuny, do tysięcy jakie były na Kałuży. Nie szukajmy wszędzie dziury w całym. Ten mecz wyglądał jak mecz towarzyski na Cyprze. To się mija z celem. Sport bez kibiców nie jest sportem.
Jedno jest pewne - zdecydowanie bliżej nam do współpracy z Polsatem niż z TVN (feeee). Polsat bardzo dobrze współpracuje z RMF i Interią a ta jest wspólną własnościa Comarchu i RMF.
Teoretycznie jest więc możliwe pozyskanie jakiś pieniędzy z tamtej strony (może kiedyś).
W moich oczach Polsat wiele zyskał po tej transmisji i całej otoczce przygotowawczo-komentarzowej... wyrazy uznania...
Też uważam, że transmisja była profesjonalna, byłem bardzo mile zaskoczony, tym co zaprezentował Polsat Sport...
Ci co wybierają się w niedzielę do Gorzyc i mają w domu Polsat Sport mogą już zaprogramować sobie video na 16:50.
[b]niedziela 6.06, godz. 16:50 2. liga polska mecz: Pogoń Szczecin - GKS Bełchatów (live)[/b]
hehe a co Wy pierwszy raz widzieliście PS? Oglądam tą stację od bardzo dawna i uważam ją bezapelacyjnie za najlepsżą sportową. Prawdziwi eksperci, fachowcy i az miło posłuchać.
W porónaniu do takiego C+, gdzier komentuje ten skur... legionista pier... laskowski to Polsat Sport jest miodem dla kibica. Szkoda, że tak mało mają.
PS Wisłę też często przedstawia w dobrym świele mimo to, że nie maja transmisji. Kołtoń zawsze podkreśla, z to wielki klub ze wspaniałymi kibicami i tradycjami (obok legii i Lecha z 1 ligi).
Pozdro
ja tesh myśle ze polscat sport jes zajebistym programyem tylko zamało innych Lig nie tylko Niemiecka i holenderska i po co im Grecka tego nierozumie lepiej puscic włoska lub hiszpańska lub w ostatecznosci mogli by Francuska
... Bo Polsat musi sobie czyms te ramowke uzupelnic. Prawa do silniejszych lig ma C+. Trzeba poczekac, bo to sie moze zmienic. Zwlaszcza, ze wchodza nowe przepisy, ktore tez chyba tego beda dotyczyc - jedna stacja nie moze miec monopolu na cala lige.
Profesjonalnie wykonana relacja z wyjątkiem śmiesznie jąkającego się pana od wywiadów :)
dobrze ze wogole cos pokazuja z II ligi. jak sie chce, to i z takiego kiczu mozna zrobic widowiska.
Brawo POLSAT
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)