Panowie od jakiegoś czasu robię różne sumulacje wyników naszej drugiej ligii! Wyszedł mi taki wariant który oby się nie sprawdził! o tuż:
Cracovia wygrywa wszystkie swoje mecze( to akurat oby się sprawdziło) ale.... pogoń, lubin i bełchatów zakładają spółdzielnie!!! i ...
zagłębie puszcza u siebie bełchatów, dalej pogoń wygrywa z podbeskidziem i już ma zapewniony conajmniej baraż! potem puszcza mecze z bełchatowem i zagłębiem. i wtedy tak będzie wygładała tabela:
bełchatów 62
zagłebie 60
pogoń 60
cracovia 60
trzy zespoły mają tyle samo punktów! robi się małą tabelę z której odpada....CRACOVIA!!!!
każdy inny wariant przy wszystkich zwycięstwach Naszych daje nam conajmniej baraże! więc kluczowym jest mecz zagłebie - bełchatów!
-
-
jeśli jest spółdzielnia????!!!
z tym tylko ze jezeli Cracovia i Zaglebie mialy by po 60 pkt.. to Cracovia bedzie wyzej!!!
wystarczy, ze zalatwia nam gdzies po drodze remis.
Skończmy już z tymi typami, trzeba wygrać cztery mecze i już!!!!
Pozatym Ptak za dużo by ryzykował puszczając mecze.
Pogoń wchodzi z pierwszego i lepiej liczmy by wygrała reszte chociaż Lubin może puścić ale już na końcu.
kolego kojo!! nie wiem czy wiesz ale jak są trzy kluby z taką samą liczbą punktów to robi się tabelę uwzględniającą tylko mecze miedzy tymi klubami! wtedy cracovia jest ostatnia! policz sobie i sprawdź sam!
wtedy była by cracovia przed zagłebiem jakby tylko te dwa kluby miały tę samą ilość! ale jeszcz jeszcze pogoń z którą cracovia ma bardzo nie korzystny bilans, a zagłebie by miało lepszy bilans z pogoń! więc Pasy odpadają!
slavo, myslisz ze pogoń by poszła na taki układ skazując sie tym samym na baraże w których może odpaść?!
Te dywagacje dostaną w łeb, bo nie pozwolą nam wygrać wszystkich meczów......
widzieliscie Zyroskopa. Myslicie ze w nastepnmych meczach lepsi beda.
Czarna Mafia Nigdy Nie Zapomina.
Bez przesady
1 Pogon\Piotrcovia zapodaje sobie baraz ?? musza byc chyba pojebani
2 Nie zapominajmy ze za 1 miejsce jest jakas kasa
3 Zaglebie nie pusci Belchatowa bo wtedy Pasy lykaja ich
PS w najgorszej sytuacji jest Belchatow i nietety My. OPbawiam sie jednego ze pewna awnsu Pogon(po Podbeskidziu) odpusci Belchatowowi.
Zaglebie kupuje wiec kluczowym meczem bedzie Lubin - Belchtow
A ja mam taką cichą nadzieję, że Ruch coś uszczknie Zagłębiu ! ????
A ja zakładam że Bełchatów generalnie odpuści, baraż dla nich jest ok, mozna coś zarobić......
Na organizacjia meczów rzecz jasna, w końcu dodatkowy mecz u siebie to wielu kibiców na trybunach.
To własnie nam grozi: Pogoń i Lubin awans ( po ostatnim meczu na pewno nas nie lubią oba te kluby) a Bełchatów w barażach.
Zobaczycie że kluczowy może być mecz Ruch-Zagłębie w ten piątek.
Awansujemy!!!!!
CRACOVIA PANY!!!!!
Napewno Ruch-Zaglebie , to kluczowy mecz, zastanawiam sie tylko, kto ma wieksze koneksje w PZPN-ie. Mozliwe, ze znajomosci Rogali nie wystarcza na pokonanie 'miedziakow'
to czy Cracovia wejdzie czy nie to jest to juz dawno zalatwione
Po prostu "teoria predestynacji" - rozumiem, że w protestanckiej części Szkocji lub Szwajcarii czy też Ulsteru takie kalwińskie teorie mogłyby się pojawić, ale w katolickiej Polsce... ?
Co najmniej dziwne.
Skąd wy to wiecie, że już wszysrko postanowione.
Jakby tak było, to już dawno nie mielibyśmy o co walczyć - w Bełchatowie byłoby nam zdecydowanie gorzej, z Podbeskidziem nie wygralibyśmy i zapewne remis z Pogonią byłby poza zasięgiem.
Wiara was jednak ocali - heretycy jedni :)))))))))
Zresztą katolicki Celtic sięgnął po dublet a katolików w Szkocji jest tylko ok. 20%.
Amen
Sexpistols - jeśli załatwione to napisz czy wejdziemy czy nie.
CRACOVIA PANY!!!!!
pogon w spoldzieni z belchatowem?? czy was popie......lilo?? ewentualnie jak jest to z zaglebiem i z wami !!!!!!!!! kto widzial interwenceje wyparly na 2/2 ten powinien sie domyslac, ze pogon i cracovia moja cos wsolnego
Po ostatnich ekscesach nie załatwi nas zadna spóldzielnia, a pzpn. Obym sie mylił.
Fakt faktem z tabelowego punktu widzenia wiele będzie zalezało od meczu Ruch-Zagłebie, jesli Lubin wygra ( tfu, tfu) sprawa bezpośredniego awansu stanie się oczywista i jasna
Gdzie wy się pchacie do pierwszej ligi!
Wy o licencji nawet nie macie co marzyć. Nie wiem jakim cudem dostaliście licencje na gre w drugiej lidze z szatniami w kontenerach!
Nie zdążycie w 3 miesiące wszystkiego zrobić. A to co się działo na konferencji prasowej to woła o pomstę do nieba.
Powiedzcie mi w jakim cywilizowanym klubie spiker obraża drużynę przyjezdną!
Pod względem sportowym może i zasługujecie na te baraże, ale pod kątem organizacji jest u was nienajlepiej.
Ty X-pert, nie chrzań chłopcze, dobra? Prawda nie może nikogo obrażać. Spiker po prostu dokładnie opisał historię przeniesienia klubu Piotrkowia Piotrków Trybunalski do Szczecina i przejęcia przez ten klub tradycji Pogoni Szczecin. To należało do jego podstawowych obowiązków.
Zresztą fachowi spikerzy tak was powinni przedstawiać na każdym stadionie. Szkoda biadolić, musicie przyzwyczaić się z tym żyć
no a jesli pZPN odda co ukradł szczaxie , to co bedzie ? to wasze kalkulacje sa do d... JAWORZNO!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)