Powrót
Powrót do działu

Cracovia - Forum kibiców Cracovii

• Regulamin
    • Regulamin
    • Stawowy musi odejść !!

• Forum sympatyków i k
    • Rozpoczęto 03.05.2004 o 20:56
      Ostatnia aktywność 04.05.2004 o 21:47
      432 wyświetleń
    • Użytkownik usunięty

74.8K
      2
    • 04.05.2004 o 11:25
      Post #65452 04.05.2004 11:25
    short co prawda to prawda
    • hank

45.8K
      54K
    • 04.05.2004 o 11:29
      Post #65453 04.05.2004 11:29
    Kochani SPOKOJNIE !!!!!!!!!!!!!!!!! Mam troche więcej lat od WAS , pamiętam mecze PASÓW od lat siedemdziesiątych , pamiętam spadek z I - ej ligi do IV /okręgowki/ . Wczoraj po meczu w Lubinie też nie moglem sobie znależć miejsca ze zlości , przespałem się z tematem i proponuję SPOKOJNIE . My nie jesteśmy pod presją , nie musimy awansować koniecznie w tym roku/jak niektórzy/Teraz za to powinniśmy się zastanowić jako kibice PASÓW /wierni i prawdziwi/ jak pomódz drużynie w następnych meczach . Szansa na awans jeszcze nie zostala stracona . Trzeba tylko grać , grać do końca. Jak ja widzę tą pomoc ? DOPING!DOPING!DOPING!DOPING!DOPING!DOPING!DOPING! i JESZCZE RAZ DOPING . Doping bez złośliwości ,bez wyzwisk bez śpiewów o sąsiadce zza Błoń . To grają PASY a nie zwisła pokraków. Co do trenera . Uwazam że Stawowy dobrze przygotowal zespół do rozgrywek .Sami piszecie , że mecz w Lubinie był najlepszy w wykonaniu PASÓW tej wiosny .To znaczy , że forma drużyny idzie w górę przed najważniejszymi meczami rundy .Meczami , które można wygrać . Trzeba tylko chcieć . I tu własnie widzę naszą rolę - trzeba wesprzeć naszych piłkarzy , niech wiedzą ,że jesteśmy z nimi na dobre ina złe , że mają doping nie tylko kiedy im idzie i wygrywają ale zawsze nawet gdy dostaja baty. To im napewno pomoże .Co do skuteczności to strzelają zawodnicy a nie trener .Uważam , że nasi piłkarze są slabi psychicznie i podania do lepiej ustawionego pod bramką partnera to nie taktyka Stawowego tylko obawa przed wzięciem na siebie odpowiedzialnosci za strzał. Pamiętajmy przed tą drużyną jest wszystko .Chlopaki muszą się zgrać , dobrze poznać a trener musi mieć czas na poskładanie tych klocków/Przacież od lipca 2003 do dzisiaj do drużyny trafiło 12 nowych piłkarzy a drużynę buduje się 2 - 3 lata / Dlatego proszę WAS o spokój i doping w najbliższych meczach a może w tym roku będziemy świętować upragniony awans czego WAM i sobie życzę .
    • Użytkownik usunięty

74.8K
      2
    • 04.05.2004 o 11:37
      Post #65454 04.05.2004 11:37
    a i o to moj kandydat na post maja, bo nie wydaje mi sie, ze by komus udalo sie napisac rownie madre i wazne slowa. Brawo hank!
    • zubereg

13.7K
      7.7K
    • 04.05.2004 o 12:59
      Post #65480 04.05.2004 12:59
    Artykuł z dzisijszego SPORTU : "Do zwolnienia, do wypiprzenia, wszyscy a trener pierwszy - krzyczeli po końcowym gwizdku działacze krakowskiego klubu, którym zagotowała się krew nie tylko od nadmiaru sportowych wrażeń - Jak im sie nie chce awansować, bo boją się o miejsce w składzie w ekstraklasie ... Oj zapowiadaja się gorące dni w Cracovii" no coment...... Co o tym sądzicie???????? wczoraj-dziś-jutro-zawsze CRACOVIA!
    • zielinski

37
      0
    • 04.05.2004 o 13:08
      Post #65484 04.05.2004 13:08
    Jakies bzdury ! A tak wogole to temat do kasacji Staw musi dokonczyc co zaczoł ! Wielu z Was sie juz poddaje(ja nie)jest jeszcze do rozegrania kilka meczykow i my musimy zrobic wszystko zeby wiekszosc wygrac a nasze grajki potrzebuja DOPINGU ! a nie krytyki na maxa ! Rozumiem Wasza złosc sam jestem kibolem ale trzeba pamietac ze to jest urok sportu i trzeba umiec przegrywac !
    • Użytkownik usunięty

74.8K
      2
    • 04.05.2004 o 13:13
      Post #65486 04.05.2004 13:13
    A Wierze w Możliwości Stawowego i wierze do końca że doprowadzi drużyne PASÓW do ekstraklasy!!! CrAcOvIa VoLa EaSt ! ! ! !
    • V.Z.1903

1.1K
      793
    • 04.05.2004 o 15:39
      Post #65516 04.05.2004 15:39
    10 razy dziennie "I BELIEVE IN MIRACLES ..." słynnych Ramones jest jedynym lekarstwem na całą sytuacje, bo tutaj pomoże tylko cud. P.S. tak poważnie - nie ma sensu panikować, 7 rund przed nami, z drugiej strony, po takich szybkich awansach może przyjść szybki pad, także rok więcej w drugiej lidze nie widzę jako coś tragicznego.
    • Kamil_ksc

1.4K
      0
    • 04.05.2004 o 19:42
      Post #65608 04.05.2004 19:42
    Ja jeszcze raz powtarzam! Nie popieram tych opinii, że Stawowego trzeba na zbity pysk, lecz tu potrzeba nieco dyplomacji..... Powtarzam to co napisałem po meczu z Arką: potrzeba nam doradcy, konsultanta, koordynatora, bo Pan Wojtek chociaż się pogubił, to jednak zasługuje na naszą wdzięczność i szacunek więc nie można takiego człowieka tak bez znieczulenia od razu z czuba...........
    • Vasago

3.7K
      545
    • 04.05.2004 o 21:07
      Post #65622 04.05.2004 21:07
    W innym temacie pisałem, że teraz raczej nie ma po co zmieniać trenera. Oczywiście na pierwszym miejscu liczy sie dobro druzyny, ale teraz żadna zmiana nic nie pomoże. Stawowy popełnił wiele błędów, m.in: - złe przygotowanie do rundy i plaga kontuzji - nie trafione transfery poza Bojarskim, pozostali kupieni zawodnicy to pomocnicy, których w druzynie jest sporo, - drużyna nie poukładana - zawodnicy graja na przypadkowych pozycjach. Zastanawiam sie co by było gdyby przyszedł nowy trener i zaczął naprawiać te błędy -może byłoby lepiej, ale bardziej prawdopodobne, że będzie gorzej bo pracę chyba trzeba zacząć od nowa. Trener Stawowy obiecał, że wprowadzi drużynę do ekstraklasy, powiedział też, że np. Baniowy jest w życiowej formie co się wogóle nie sprawdza (niech wszyscy jego obrońcy wezmą to pod uwagę!!!). Jak juz powiedziałem - wydaje mi się, że powinien zostać do końca, a jeżeli stracimy już definitywnie szanse awansu (odpulać!!! choć niestety wydaje się to bardzo prawdopodobne) wtedy należy mu podziękować i niech do końca sezonu prowadzi drużynę Jończyk. Wybór nowego trenera musi być przemyślany bo w nastepnym sezonie musimy już awansować...
    • tomek1906

2.1K
      386
    • 04.05.2004 o 21:21
      Post #65627 04.05.2004 21:21
    A w przyszłym sezonie to pewnie wszyscy przed nami uklękną i powiedzą : awansujcie sobie chłopaki bo wy macie jubileusz to sie wam nalezy... Będzie ciężej - presja o wiele większa, i nie wiemy kto się do tego czasu może wzmocnić.Może się pojawić jakiś kolejny kandydat lub kandydaci. Trzeba łapać szanse kiedy się da. Pierwsza runda to właściwie sponton - każdy wygrany mecz cieszył i nie był rozgrywany o wszystko.Dostaliśmy szansę trochę "niechcący" no może mało świadomie. wW przyszłym sezonie już każda drużyna będzie traktowała nas zdecydowanie poważniej. Za rok od pierwszego gwizdka będą nasi biegać z tym balastem na plecach.
    • Użytkownik usunięty

74.8K
      2
    • 04.05.2004 o 21:41
      Post #65636 04.05.2004 21:41
    tomek, z klawiatury mi to spisałeś!
    • Użytkownik usunięty

74.8K
      2
    • 04.05.2004 o 21:46
      Post #65640 04.05.2004 21:46
    Zostawcie Stawowego co on ma do tego że Bania ma (mam nadzieję) chfilowy brak formy że Dudzio nie radzi sobię na ataku, że Ankowskiego (no prawda jego nie wypuścił jeszcze w tej rundzie) i że Szczota jest lipny !!!!! A tak jest dobrym trenerem chyba sobię wytrenował chłopaków że teraz są w drugiel lidze (no pierwsza jest coraz dalej) ale i tak są w czubie tabeli !!! Sami piłkarxze by sobię nie poradzili !!!!
    • Irecki

446
      0
    • 04.05.2004 o 21:47
      Post #65641 04.05.2004 21:47
    Obojętne co piszemy na forum i jak ostre padają tu słowa pod adresem drużyny i trenera, uważam, że podczas meczu nie powinno być miejsca na chamskie okrzyki i wyzwiska pod kątem piłkarzy czy Stawowego. Jeżeli jeszcze w cokolwiek wierzymy, że może się wydarzyć w tym roku, to nie róbmy stresu chłopakom podczas meczu bo to dać może wyłącznie najgorsze rezultaty. Jeśli nie zneutralizujemy tych kilku kretynów to bez względu na to czy Stawowy odejdzie czy wymieni się całą drużynę i tak gów.. z tego będzie. Zamiast gadać i oczekiwać że ktoś inny coś zrobi - przenieśmy młyn na najbliższe mecze na drugą stronę, niech piłkarze słyszą tylko doping, niech mogą myśleć tylko o grze i wygrywaniu. Wiem, młyn straci na atrakcyjności, race będą gorzej wyglądać, nie będzie miał Świstak gdzie stać itp. No i chó. kogo będzie za rok czy dwa interesować jak race wyglądały ?? Jak uda się nam awansować to se taka oprawę na Legi zrobimy, że w Ginesie będzie pisać!!! A jak się nie uda ....... to będziemy mogli pośpiewać na Aluminium czy Stasiaka :(((

Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!

Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!

Napisz odpowiedź...

Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)

Goście (1)
    • Główna
    • Działy i kategorie