Mamy ceny i tak bilety z 28 na 35 zł.
Karnety dla karnetowiczów z sezonu 25/26 z 359 na 469 zł.
-
-
Karnety/ bilety 26/27
Dobra a od kiedy i gdzie sprzedaż?
https://www.facebook.com/share/p/1C4D8CWixE/
- Edytowany
Już jojczenie, że drogo. Za Profesora było tanio, a mniej osób chodziło. Nie ma w okolicy zwierzynka, więc nie ma gdzie trwonić. Na trzeźwo, zdrowiej i więcej w kasie klubu. Za coś utrzymać sekcję trzeba, wszystko kosztuje i wszystko drożeje. Też wolałbym mniej, ale kilka złotych więcej mnie nie zniechęci. Wiem za co i na co płacę.
@CHT#11174 folklor narzekania i jojczenia w Cracovii musi trwać, ole... Kupujcie karnety!!!
Ja w tym roku wracam do karnetu bo w zeszłym roku wydałem majątek na pojedyńcze wejściówki 🤣
Macie moze jakies dane kontaktowe do poku z hokeja?Nr. tel?poza magicznym mailem oczywiscie.
Niestety na dzien dobry blad na stronie i karnetu nie moge przedluzyc:/"Miejsce przypisane dla innego posiadacza karnetu"
Jest numer do biura podany.
https://cracovia-hokej.pl/klub-kontakt
Powiem szczerze że ja kupiłem bez problemu miejsce na karnet piłkarski?
Jak piłkarski?
[quote]#post1744459 Powiem szczerze że ja kupiłem bez problemu miejsce na karnet piłkarski?[/quote]
jak tak miałem w zeszłym sezonie, że też miałem na karnecie piłkarskim
A kupował ktoś karnet bez karty? Bo nie dość, że nie dostałem żadnego potwierdzenia mailem (a dawniej zawsze przysyłali) to jeszcze nie mam na swoim koncie karnetu do wydrukowania. Jest potwierdzenie transakcji, jest karnet ale nie mam żadnego pliku z kodem kreskowym, który mógłbym wydrukować i przy wejściu skanować...
Ja chciałem przypisać do karty kibica gdzie mam karnet na kopaną i pisze mi, że nr ACN stracił ważność (kartę odnowiłem w czerwcu br). Jak wpisuje nowy numer "z ręki" to nie przyjmuje. Dla mnie wygodniej okazywać kartę niż kod z telefonu. Ktoś miał podobne wyzwanie i go rozwiązał?
Ja mam osobną kartę na piłkę a osobną na hokej. Przecież to są dwa idrębne byty.
Ale karta tego nie wie i nic nie stoi na przeszkodzie żeby działała i tu i tu 😋
Mi się udało kupić na kartę piłkarską
Na kartę piłkarską z poprzednich lat można kupić, a na ten nowe piłkarskie z zeszłego sezonu już nie.
Ja mam karnet piłkarski ważny do czerwca 2028 i na niego mam nowy hokejowy.
[quote]#post1745741 Na kartę piłkarską z poprzednich lat można kupić, a na ten nowe piłkarskie z zeszłego sezonu już nie.
Ja mam karnet piłkarski ważny do czerwca 2028 i na niego mam nowy hokejowy.[/quote]
To by się zgadzało. Dziękuję.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)