Powiem Wam że nie mogę patrzeć na Klicha...To nie miał być taki powrót..
-
-
[PP] Znicz Pruszków 1 - 1 Cracovia, środa 2 września 2026, 17:30
Wygląda na to, ze trener dzisiaj nie trafił ani ze składem ani ze zmianami. Wcale się nie zdziwię jak dostaniemy dziś w pałę w karnych
- Edytowany
@loco#42364 a co ma trener zrobić, jak nie potrafią strzelać. Albo potrafią, ale naszym bramkarzom
Jak dojdziemy do karnych to napewno wpierdol
[quote]#post1743906 Wygląda na to, ze trener dzisiaj nie trafił ani ze składem ani ze zmianami. Wcale się nie zdziwię jak dostaniemy dziś w pałę w karnych[/quote]
najpierw trzeba do nich dotrwać
Ja też na Klicha patrzeć nie mogę.... Chłop wygląda jakby miał wyjebane na wszystko,z drugiej strony gość jest inteligentny i pewnie widzi jaki burdel jest w gabinetach, ciężko ocenić piłkarzy przy tym wszystkim co robi Platek i Filipiakowa.
kibicom, którzy pojechali do Pruszkowa, należy się chyba jakaś nagroda...
Selan na boisku to gra w 10
- Edytowany
Zlego napastnika wystawił. W 1 berte by ukąsił
[b]Edycja z 02.09.2026 o godz. 19:44 (scalono posty)[/b]
Klich na boisku to jest obraz sytuacji w gabinetach Cracovii. A miało być tak pięknie…
przejebiemy to w karnych
Coś czuję ze jak będą karne to odpadniemy
- Edytowany
Przecież Klich sam odpowiadał królewskiemu o wypłatach w Wiśle. Czemu takiemu zawodnikowi miałoby przeszkadzać co dzieje się w gabinetach. Serio, to by świadczyło o braku profesjonalizmu
[b]Edycja z 02.09.2026 o godz. 19:46 (scalono posty)[/b]
W karnych przegramy, bo Madejski nawet się nie rozgrzał 🤣
Oby wyjebali trenerów bramkarzy
po 105 minutach:
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1788371165-703.png[/img]
Kurwa jako zespół z ekstraklasy męczymy się z 2 ligowcem ja pierdole... Gornik nas rozjebie..tam nawet zmiennicy mają jakość..
ale pyta, piach na maje oczy
Od spięcia z królewskim dużo rzecz wyszło na jaw
@loco#42364 jakich?
Górnik i tak nas rozjebie. Teraz trzeba wygrać
Lajkonik odpiął temat globalnie.
Błagam, tylko nie znowu ta gadka o burdelu w gabinetach niepozwalającym zawodnikom strzelać bramek…
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)