śniło mi się dziś 1:1 po straconej bramce w 90minucie bo nasz zrobił głupiego karnego, wstałem rano i pomyślałem kierwa nawet we śnie nie możemy dowieźć
-
-
Lech Poznan 0 - 0 Cracovia, sobota 25 lipca 2026, 20:15
Ktoś wie, czemu K1 jest zamknięte? Od wczoraj próbuję się tam wbić zapłacić za wyjazd i bramy pozamykane
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-07/1784460436-355.jpeg[/img]
Odjechała lokomotywa poznańska reszcie.
Będzie remis coś czuję
A ja nie napiszę co czuję, żeby nie zapeszyć.
Będzie łomot, oby nie za duży
Nie jestem przesądny, bo to przynosi pecha!
Nie pamiętam kto to wkleił jakiś czas temu na forum, ale wziąłem to sobie na pamiątkę. Jednym slowem - ZAWŁASZCZYLEM 🤣🤣🤣
wISŁA jego mać.
Cracovia ma wygrać!!! 😉
[quote]#post1734766 ... Nie pamiętam kto to wkleił jakiś czas temu na forum...[/quote]
Czy pijesz do mojego posta powyżej, bo to ja wkleiłem ten cytat na forum, a teraz piszę o nieazpeszaniu ;-)
Ale przecież nie jesteś złośliwy i czepialski jak ja XD
- Edytowany
@leszeczek#4153
Serio nie pamiętałem, ale byłeś jednym z głównych podejrzanych 🤣
A złośliwy i czepialski bywam, a ja owszem, a ja tak ... 😁
Jeśli Lech dzis wtopi w Danii, na 100% przełoży mecz . W 3 rundzie ma potencjalnie słabszego przeciwnika niż w 2 . LM może być ciężko ale Liga Europy jak najbardziej, tylko ten Duński zespół.
Można tak sobie przekładać mecze czy trzeba to zgłosić wcześniej?
[quote]#post1735047 Można tak sobie przekładać mecze czy trzeba to zgłosić wcześniej?[/quote]
To jest właśnie absolutnym skandalem ,że można to zrobić "znienacka".
Ale ,że PZPN , mocniejsze Kluby i ekstraklasa "prą za wszelką cenę" do podniesienia
rankingu ligi rywal "pucharowicza" nie ma nic do gadania.
3 dni przed napóźniej muszą zgłosić.
Co do przekładania nie ma złotego środka. Z jednej strony chcemy robić sobie historię w pucharach jako liga, z drugiej cierpią na tym inne kluby. Pucharowicze mają korzystny system premiomy od Esy i C+, mając więc kasę na szersze kadry oraz możliwości do grania co 3 dni.
@szpece_od_innych lig. Czy jest jakaś inna w miarę poważna liga ,która pozwala sobie na takie "mieszanie" terminarzem z powodu rozgrywek pucharowych?
- Edytowany
Na pewno. Na pytanie czy i w jakim stopniu jestem to robione "last minute" to nie wiem.
Czy na tym etapie? Na póżniejszych na pewno, pamiętam mecze ligowe przesuwane z powodu pucharowej fazy LM (PSG, chyba też coś było w PL).
Ale dla nas ważny jest ten etap. Tu akurat nie mam ale.
Po zakończeniu sezonu zastanawiałem się czy mamy szansę na utrzymanie w nowym sezonie.
Teraz jestem przekonany że możemy ograć MP2026 - to naiwność, głupota czy zauroczenie Cracovią ?
przejdzie Ci góra po 3-im meczu 🛶
@Khalid#3380 W Hiszpanii w zeszłym sezonie było poprzesuwanych klika meczów (np. udział Realu w meczu u Arabów, Puchar Króla - faza ćwierćfinałów lub półfinałów), ale na pewno nie było to przełożone w terminie krótszym niż tydzień, a rzekłbym, że o wiele dłuższym. Takie "last minute" to moim zdaniem jest robienie obie jaj (jak to może mieć miejsce w przypadku naszej sobotniej potyczki).
[quote]#post1735058 przejdzie Ci góra po 3-im meczu 🛶[/quote]
pewnie dopiero gdzieś w lutym-marcu, aż tak źle nie powinno być, żeby po 3im ;)
odośnie Realu i przenoszenia meczów, i pewnie innych poważnych klubów, tam jest przecież spora turystyka futbolowa, nie mogą sobie lecieć w uja i nagle meczu przekładać pare dni przed w momencie kiedy z całego świata ludzie latają i chodzą na ich mecze
- Edytowany
No ja generalnie rozumiem to całe przesuwanie i mogę zaakceptować (choć niechętnie) ALE termin 3dniowy to jest skandal.
Akurat mamy wyjazd więc zdecydowanie mniej boli. Jednak to ,że czekamy do wyniku dzisiejszego meczu Kolejarza
czy zagramy juz w sobotę TO WŁAŚNIE JEST ROBIENIE SOBIE JAJ.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (18 użytkowników)
Goście (18)