[quote]#post1732020 [quote]#post1732014 Przepraszam co graliśmy w tamtym roku i które miejsce zdobyliśmy. Noe spodziewajcie się meczu w wekend , oprócz toki z czuba. Mamy to co grali piłkarze. Jest algorytm i tego nie zmienicie. Odjebali piłkarze, nawet z Koroną remis. Mogli wygrać z Koroną i dwa miejsca wyżej i poniedziałków by nie było.[/quote]
Dokładnie tak. Gra beniaminek z jedną z najsłabszych drużyn poprzedniego sezonu to mają taki mecz w prime time dać? 😂[/quote]
Za to mecze:
Piast - ubecja
Ubecja - Płock
To są niesamowite szlagiery.....
P.s. Mecze w poniedziałki powinny być zakazane! Niezależnie od tego komu by przyszło grać w ten dzień.
-
-
Terminarz PKO Ekstraklasy na sezon 2026/2027
- Edytowany
Są też mecze drużyn które mają terminy w eliminacjach pucharów i muszą grać ligę w określone dni. Pole manewru jest małe.
[b]Edycja z 02.07.2026 o godz. 16:44 (scalono posty)[/b]
Poza tym mecze gts z racji pełnego stadionu dla canal+ i ekstraklasy to są są szlagiery czy się to nam podoba czy nie.
Mecze w poniedziałek nie są takie złe, po każdej kolejce wiesz już gdzie możesz być jak przegrasz, może to jakiś motywator
[quote]#post1732015 W 3. kolejce PKO Bank Polski Ekstraklasa zmierzymy się ze Śląskiem Wrocław na Tarczyński Arena w poniedziałek 10 sierpnia o 19:00 🔜
‼️ J[b]eśli Górnik Zabrze awansuje do III rundy kwalifikacji rozgrywek UEFA, mecz Radomiak – Górnik zostanie rozegrany w niedzielę. [/b]
W takiej sytuacji spotkanie [b]Śląsk – Cracovia odbędzie się w sobotę, 8 sierpnia, o godz. 14:45[/b], zamiast w poniedziałek, 10 sierpnia.
Ostateczne [b]potwierdzenie terminów nastąpi 30 lub 31 lipca 2026 r[/b]., po zakończeniu II rundy kwalifikacji Ligi Mistrzów UEFA.[/quote]
Przestańcie narzekać. Mecz zagramy pewnie w sobotę bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że Górnik wyeliminuje Fenerbahce z LM😉
Przeczytaj uważnie - jeśli awansuje to Śląsk - Cracovia będzie w sobotę, nie awansuje to w poniedziałek :)
Pomijam, że oni grają w el. LM więc po porażce i tak będą grali w nadal w pucharach tylko innym więc ten komunikat zjebany.
Oficjalny komunikat brzmi -W przypadku udziału Górnika Zabrze w III rundzie Ligi Europy mecz Radomiak – Górnik będzie rozegrany w niedzielę (godzina do potwierdzenia), zaś w sobotę o 14:45 - zamiast w poniedziałek 10 sierpnia - zostanie rozegrany mecz Śląsk – Cracovia. - u nas student nie poradził sobie z przepisaniem tego ;D
Jak górnik odpadnie z LM to gramy w sobotę. Pewnie dlatego ze el. LM są wt-sr a LE-LK czwartek :D
[quote]#post1732010 Na 3 kolejki 2 poniedziałki. Widać, że nas lubią.[/quote]
Takich meczy będzie więcej i nie chodzi o lubienie nas czy nie, tylko o pogodzenie meczy trzech krakowskich klubów w każdy weekend tak aby ich kibice nie znaleźli się na torach kolizyjnych...
[quote]#post1732066 Przeczytaj uważnie - jeśli awansuje to Śląsk - Cracovia będzie w sobotę, nie awansuje to w poniedziałek :)
Pomijam, że oni grają w el. LM więc po porażce i tak będą grali w nadal w pucharach tylko innym więc ten komunikat zjebany.[/quote]
Komunikat zjebany ale wystarczyło trochę chęci żeby sobie to dotłumaczyć... skoro el LM są we wtorki i środy to logiczne, że jeśli Górnik by przeszedł Fenerbahce to nie będzie grał w poniedziałek meczu ligowego. Czyli w komunikacie chodziło o el. LE, która gra w czwartek. Stąd mój poprzedni wpis i myślałem, że będzie zrozumiały dla wszystkich😉
Ja myślałem, że przeklejone to było z innego źródła :)
Ale też lubię mieć jasno skomunikowane bym nie musiał znać zasad.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)