Faul ale nie w czasie gry tylko w przerwie.
-
-
Mundial 2026
- Edytowany
Po mojemu,to było przepychanie w polu karnym przed wykonaniem rzutu rożnego, dlatego powtórka rożnego.
Tak. Jak są przepychanki w polu karnym to sędzia opóźnia grę, uspokaja i ponownie pozwala na rzut rożny. To ten przypadek.
Kolejny artysta wypluwający przed siebie, ja pdl
No i finał Francja-Anglis
Nie opłaca się iść spać.
Trzeba sobie kanapki zrobić.😋
Ładnie się zaczyna ostatni ćwierćfinał. Argentina!
Jak na razie Szwajcarzy albo się boją,albo nie mogą.
11 na 10, coś czuję, że to już wiadomo w którm kierunku idzie. Oby bez dogrywki, bo już na opatach jadę
@RZ1975#42459
Dasz radę 😁
Jutro Internet pewnie będzie płonął po tej drugiej żółtej kartce🔥
Robiłem coś na kompie i włączyłem uwagę jak był var. Dlaczego tam był w ogóle var?
[quote]#post1733468 Robiłem coś na kompie i włączyłem uwagę jak był var. Dlaczego tam był w ogóle var?[/quote]
Decydowali chyba czy bezpośrednia czerwona, czy żółta (i tak skutkująca czerwoną)
Ale za co bezpośrednio czerwona? Za padolino?
Sędzia dał żółtą Argentyńczykowi za faul. VAR wezwał, jako powód było „mistaken identity”, co ja rozumiem jako błędna interpretacja sytuacji. Sędzia cofnął po tym żółtą dla Argentyńczyka i dał żółtą, a w konsekwencji czerwoną dla Embolo.
Ok to ma sens, ale oni ślepi są ze widzą kontakt tam gdzie go nie ma? Goście powinni za coś takiego mieć miesięczny ban na wszystkie rozrywki i pensja przekazana na jakiś fundusz, może emerytury dla polskich aktorów czy coś. Jak inaczej to wyplenić?
Kolejne 30+ minut....
A to już temat rzeka. VAR upośledził sędziów i bez niego prawie nic nie widzą. W zeszłym sezonie jak „moje” Newcastle grało z Tottenhamem w FA Cup bez VAR, to w pierwszej połowie sędzia nie zaliczył prawidłowej bramki dla Newcastle, dał nieprawidłową czerwoną dla Newcastle, nie dał należnej czerwonej dla Tottenhamu i zaliczył nieprawidłową bramkę dla Tottenhamu - o ile mnie pamięć nie myli. W każdym razie to była parodia.
Inny przypadek: Jaga-Raków w ubiegłym sezonie. Też awaria ponoć na początku i albo karny z dupy, albo brak podyktowania ewidentnego (nie pamiętam już)
Niestety, ostatnio właśnie nad tym rozmyślałem. Tak jak z Ai gdzie ludzie przestają pisać sami maile, prace, dzieci zadania itd to samo z liczeniem , mózg się cofa w rozwoju.
- Edytowany
Ale brama!
W końcu Álvarez z formy z Atlètico z jakiej go znam
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Kamaz80, Goście (3)