Pojadą, pojadą i do Gdańska też. Już sobie to załatwią.
-
-
Pozostałe mecze 33 kolejki ekstraklasy 2025/2026
Zachłanne kolby.
Gdańsk im wystarczy w zupełności.
Niestety, zmiana Grzegorczyka na Szwargę była strzałem w kolano dla Arki, tego nigdy się nie dowiemy, ale można przypuszczać, że z nim na ławce trenerskiej Arka była by inną, lepszą Arką.
Ale gwoli sprawiedliwości trzeba przyznać, że za Szwargi przynajmniej Stadion Miejski w Gdyni był twierdzą. A teraz to już nawet w domu idzie jak po grudzie
Kukurydza spuści Arkę i Betonów to oni decydują choć i tak spadli graja o kontrakty
- Edytowany
Gdzie są kreski, nie było spalonego. Złodzieje.
[b]Edycja z 18.05.2026 o godz. 19:52 (scalono posty)[/b]
Jest
[quote]#post1726249 Gdzie są kreski, nie było spalonego. Złodzieje.[/quote]
Jest 1:1!
[quote]#post1726230 Arka potrzebuje tylko 4 punktów do utrzymania.👍[/quote]
Na jakiej podstawie tak sądzisz
@jacula#42397 betoniara przegrywa i widzew😁
2 - 1
Te dwa jeb... punkty z lampucerą... Jakby to wyglądało teraz inaczej
Wesoło będzie jak tak przegramy z Koroną i Arka wspólnie z betonami lub Widzewem spuści nas do 1 ligi.
Powtórek z 2-1 dali a ja się cieszyłem że to 3 dla Arki.
@Kamaz80#42570
Może się to wydarzyć, ale pewności nie ma, a po drugie trzeba zdobyć ten 1 punkt z Rakowem, co nie jest niemożliwe ale będzie trudne
@Leesior#410
Wszystko już obliczone....betoniara i widzew lecą.
@Leesior#410 Raków spuści Arkę (niestety).
[quote]#post1726259 Wesoło będzie jak tak przegramy z Koroną i Arka wspólnie z betonami lub Widzewem spuści nas do 1 ligi.[/quote]
Wiadomo dla nas to były by łamagi do potęgi a z drugiej zasłużony w pełni spadek.. wygrać tylko raz u siebie i to po karnym ? Wstyd..Żenada..
No cóż Koszula bliższa ciału.
[quote]#post1726262 @Leesior#410
Wszystko już obliczone....betoniara i widzew lecą.[/quote]
Niestety, Lechia jak wygra w kukurydzy ma pewne utrzymanie. Ma teoretycznie najłatwiejsze zadanie. Arka w Częstochowie musi liczyć niemal na cud, wstydzew z Piastem wyłoni między sobą pewnie spadkowicza. Obym się mylił, ale wg mnie, mimo heroizmu, Arka ma mocno pod górkę (nomen omen) dalej
[quote]#post1726266 [quote]#post1726262 @Leesior#410
Wszystko już obliczone....betoniara i widzew lecą.[/quote]
Niestety, Lechia jak wygra w kukurydzy ma pewne utrzymanie. Ma teoretycznie najłatwiejsze zadanie. Arka w Częstochowie musi liczyć niemal na cud, wstydzew z Piastem wyłoni między sobą pewnie spadkowicza. Obym się mylił, ale wg mnie, mimo heroizmu, Arka ma mocno pod górkę (nomen omen) dalej[/quote]
Jak wygra będzie mieć tyle punktów co my ale nas nie wyprzedzi
- Edytowany
@bu3o Jak wygra i będzie miał tyle samo punktów co my, to nas WYPRZEDZA. Ma lepszy stosunek bramek, a on jeszcze uległ by poprawie.
Oczywiscie, naszej porażki nie biorę nawet pod uwagę. Nie daję niestety szans Arce na 3 punkty w Częstochowie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)