3-0 !!!
-
-
Pozostałe mecze 31 kolejki ekstraklasy 2025/2026
Granie w 10 to cholernie niebezpieczny wynik, lepiej oddać mecz walkowerem, po co się męczyć 😀
Z takim Radomiakiem będzie bardzo ciężko
Tapsona ma dzień konia, raki.mecz raz na 100 lat, wszystko wchodzi.
My teraz z każdym mamy ciężko niestety
Piekny wynik dla nas !!!! Radomiak u siebie jest mega dobry. A mecz ozycie na noże będzie za tydzień Widzew z Lechia . My musimy śpiąc się na jeden mecz !!!!
A może w meczu z Radomiakiem zróbmy czerwoną kartkę będzie łatwiej?
[quote]#post1723358 Nie wiem dlaczego ktoś myśli że jak Radomiak będzie utrzymany to będzie łatwiejszym przeciwnikiem, uważam wprost przeciwnie będą grać na luzie i łatwo nam nie odpuszczą, no chyba że kupimy[/quote]
Że tak brzydko powiem... no to ku*wa z kim my mamy zagrać w tej lidze żeby cokolwiek wygrać ?? przecież nasza ostatnia wygrana była w marcu na farcie 1:0 bo nam dali karnego w końcówce z gieksą 😐. Z takim podejściem to my wylądujemy w tej 1 lidze bo w każdym meczu będzie jakieś "ale". Z Koroną i Motorem też nie wygramy bo tamci grają o utrzymanie i nam nie dadzą wygrać ?? nie róbmy jaj.
No to Lechia ma problem zostaje im Legii u siebie i Widzew, Nieciecza na wyjeździe.
Czyli za tydzień będę musieli wygrać z Widzewem, z Legią jej będzie bardzo ciężko.
@wrobelson#15679
Nie wiem dlaczego mnie o to pytasz, ale może dlatego że jesteśmy w tej rundzie najsłabsi w tej lidze, ale na pocieszenie uważam że nie spadniemy bo jakoś remisami dojedziemy, aczkolwiek specjalnie nie ucieszy mnie to ponieważ wbrew oczekiwaniom niektórych w następnym sezonie będziemy walczyć również o utrzymanie, no w najlepszym przypadku o środek tabeli
Lechią tak siadła na Radomiak, że to będą jeszcze długie minuty do zakończenia tego meczu.
Dla nas wygrana Radomiaka to dobra informacja.
Lechia - Widzew zagrają o zycie.
Abstrahując od tego co czujemy teraz my, dawno nie było tak ciekawej końcówki Ekstraklasy.
Jeszcze niech trener Kroczek zagra znów dla Cracovii i w debiucie pokona Koronę.
Ale tempo meczu niezłe, czy nasi obrońcy to ogarną? Jak taki Radomiak może mieć lepsze przygotowanie motoryczne niż my, z czego to wynika.
8 dni później
Arka totalnie bezzębna dziś w meczu z Górnikiem....prawie jak my.
Ale teraz Areczka zjebała..
No Benny Hill
- Edytowany
[quote]#post1724996 Ale teraz Areczka zjebała..[/quote]
Gorzej niż my. Nie do wiary!
No to Arka już poleciała
[quote]#post1725000 No to Arka już poleciała[/quote]
No nie do końca bo szanse jakieś tam jeszcze mają.
Nie poleciała. Wciąż może zdobyć 6 punktów do końca sezonu co powinno dać utrzymanie. Natomiast Lechowi na chwilę obecną brakuje 1 punktu do mistrzostwa. Jeżeli w meczu Jagi z rakowem nie padnie remis to będzie im brakować 2 punktów.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
stnczyk, Goście (1)