Może chcą mieć wypoczętą jedynkę na poważne granie?
-
-
Milano Cortina 2026 - Turniej hokejowy
Teraz sam sobie strzelił z dyńki :)
- Edytowany
[quote]#post1710704 Może chcą mieć wypoczętą jedynkę na poważne granie?[/quote]
No ale ma 3 to nawet niech wpuści tego Markstroma który ma słaby (delikatnie mówiąc) sezon z New Jersey ale może dojedzie lepiej od Gustavssona, (a Wallsteada sobie zostawi na potem) choć sądzę że to Gustavsson miał być jedynką
Brawo Finowie, szkoda że tylko 2-0 powinni strzelić na 3-0 mieli sytuacje
[quote]#post1710708 [quote]#post1710704 Może chcą mieć wypoczętą jedynkę na poważne granie?[/quote]
No ale ma 3 to nawet niech wpuści tego Markstroma który ma słaby (delikatnie mówiąc) sezon z New Jersey ale może dojedzie lepiej od Gustavssona, (a Wallsteada sobie zostawi na potem) choć sądzę że to Gustavsson miał być jedynką[/quote]
Ja nie wiem, ale takie mi przeszło przez głowę, że może go nie wpuszcza dlatego że wie w jakiej jest formie?
Po pierwszych meczach powiedziałbym że Kanada i USA poza konkursem
Ale…
To jest hokej ;)
Dahlin ładnie przymierzył teraz
Ja mam pytanie, bo ja się chyba nie znam na hokeju o wiele bardziej niż myślałem. W momencie odgwizdania kary dla Finlandii pierwsze słowa jednego z komentujących na dźwięk gwizdka były że to "spalony powrotny". I ja bym chciał się zapytać czy ktoś mi wytłumaczy czym owy "spalony powrotny" jest?
- Edytowany
Nie wiem jaka tam była sytuacja - generalnie spalony powrotny to termin z piłki kiedy zawodnik w trakcie podania wróci za linię obrońców - w hokeju jednak decyduje moment wjazdu krążka do tercji więc nie ma to sensu - raczej bym dopatrywał się tego że Michalewski (bo to "Elektryk" chyba komentuje) tak nazwał odłożonego spalonego i tego że drużyna dotknęła krążka zanim oni albo krążek opuścili tercję ataku co spowodowało gwizdek i wymierzenie odłożonej kary. Ale jak mówię - pracuję i zerkam na mecz nie w ciągłości wiec mnie ta sytuacja ominęła
[b]Edycja z 13.02.2026 o godz. 13:33 (scalono posty)[/b]
jprld co Szwedzi zrobili w obronie przy bramce na 3-1 to kryminał - jak tak będą grać to zmieniam typ na brązowy medal :)
Erikson Ek (o ile dobrze rozpoznałem) to zagrał jakby był z THL a nie z NHL...
- Edytowany
Pięknie 3-1 Finowie świetnie, oby tak dalej
[b]Edycja z 13.02.2026 o godz. 13:44 (scalono posty)[/b]
W końcu jakaś walka na pięści, to jest prawdziwy hokej
- Edytowany
Słowacy dzisiaj ciężary z Włochami… ( mowa o końcówce ) ale ugrali ten mecz.
Remis ze Szwecją daje im 1 miejsce w grupie
Słowacy realnie wobec takiej gry Szwedów mogą wygrać grupę - mieli też trochę szczęscia że z Finami grali pierwszy mecz bo mam wrażenie że Suomi ich nieco zlekceważyli
Do kiedy można aktualizować typy medalowe? :)
Aktualizować do rozpoczęcia turnieju można było🤔
Typy chyba były już po rozpoczęciu :)
Ogląda ktoś Czechów? Ja teraz włączyłem i widzę Francuzi z 8 strzałów wcisnęli 3 bramki. Fatalna statystyka dla bramkarza. Jak broni?
Jak to napisał jeden Czech:
"To już wiemy dlaczego chłopcy przestali grać w drugiej tercji 🤔 Obserwowali jak jedzie po złoto Metoděj Jílek" 😂😂😂
- Edytowany
Gdzie mozna oglądać kanade z helwetami ?
Szukam i szukam
Edition.
Mam juz na apce tvp sport
[quote]#post1710792 Gdzie mozna oglądać kanade z helwetami ?
Szukam i szukam[/quote]
TVP Sport Online. W internecie.
Szwajcarzy po strzeleniu kontaktowego gola złapali wiatr w żagle.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)