Jeszcze niektórzy wierzą w podium, ok ale ja nie jestem tak wielkiej wiary, może się mylę, ale wg. mnie nie mamy na to większych szans i tu nie chodzi o to że jak niektórzy piszą różnica jest 1 pkt czy inna, my gramy w tym sezonie słabiutko, nie mamy drużyny, a że jesteśmy w tym miejscu to wynik słabości i niestałości drużyn które powinny być w czołówce,
-
-
Puchar Polski 2025/2026
To, że piszę: "trzeba spinać poślady i walczyć o podium" nie znaczy, że wierzę w podium, ale, że trzeba spinać poślady. Zgadzam się, że jesteśmy słabi, ale inni też są słabi, a są w stanie być nad nami. Taka liga, a jeszcze sezon wyjątkowy i tabela płaska.
Ale kto jest słaby nad nami? Skoro są nad nami to są od nas lepsi, tak jak Zagłębie które potrafi wygrywać mecze, przynajmniej u siebie czego my nie potrafimy
Piszesz o tym Zaglebiu o ktorym tu na forum pare osob pisalo ze sa do spadku?😆 😆 😆 😆 😆 😆
To, że ktoś jest teraz nad nami nie oznacza, że jest (będzie) w przeciągu całego sezonu od nas lepszy, tak jak i to, że ktoś jest pod nami nie znaczy, że list słabszy. Zostało jeszcze 11 kolejek. Wiele się może pozmieniać.
Liga jest tak wyrównana, że 2-3 wygrane mecze i się diametralnie zmienia pozycja zespołu. Taka Pogoń zrobiła 9 punktów w 3 meczach i jest w grze o puchary, a dopiero co drżała przed spadkiem. Poza tym żeby taką formę złapać to wystarczy tylko trochę szczęścia do terminarza, formy przeciwnika, czy okoliczności meczowych, bo zarówno Pogoń nie powinna była żadnego z tych trzech meczów wygrać jak również Zagłębie miało dużo farta, chociażby w meczu z Koroną gdzie równie dobrze mogli dostawać w cymbał po pierwszej połowie 4:0.
Zagłębie zaraz złapie serię 3 porażek, a kto inny serię trzech wygranych i kim innym się będzecie podniecać.
@KruszynaKSC#7322
Tak o tym, nie wiem na jakiej podstawie tak pisali, (w czym Zagłębie jest gorsze od Cracovii, a przecież niektórzy nas widzieli na podium) ja widziałem innych kandydatów do spadku i dalej tak myślę
Półfinały PP
Zawisza Bydgoszcz - Górnik Zabrze
Raków Częstochowa - GKS Katowice
Mecze z rewanżami.
[quote]#post1714335 ... Mecze z rewanżami...[/quote]
O! Jakaś zmiana w tym sezonie?
Kamaz80 chyba się pomylił.
Tak pomyliłem się.
Sorry.
Musieliby zmienić regulamin, bo w regulaminie jest jeden mecz
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)