[quote]#post1727157 [quote]#post1727147 Naprawdę czy ktoś widzi szkolenie bramkarzy, kibice fetowali Cabajowi? Serio. Czy oni naprawdę widzieli wybicia 21 letniego Dziekońskiego? I naszego Seby..... Ja kurde nie wierzę że dziękujemy trenerom bramkarzy?[/quote]
Kurde nikt nie ferował za to jak trenuje bramkarzy tylko za to, że dzisiaj Marcin ma urodziny w dodatku jakby nie patrząc to jest jakaś tam legenda Cracovii, która ma nas w sercu...[/quote]
Marcin jest swój chłop któremu na sercu leży dobro Cracovii , stanowczo za mało takich osób w strukturach klubu - stąd należy mu się wsparcie. Za to tym co są u sterów władzy, "śliczni zagraniczni" - jakoś im nie ufam.
-
-
ROBERT PLATEK and Co. (plany, zarządzanie, decyzje, pochwały, utyskiwania)
- Edytowany
To fajnie, że swój chłop - ale chyba to nie wystarczy żeby trenować w ekstraklasie!! Mnie już irytuję tylko że przychodzą co sezon jakieś niby perełki bramkarskie a wychodzą z nich pokraki. No co tym trzeba zmienić!! Przecież, tu jest tak samo ile ja pamiętam od 10 lat.
[quote]#post1727231 To fajnie, że swój chłop - ale chyba to nie wystarczy żeby trenować w ekstraklasie!! Mnie już irytuję tylko że przychodzą co sezon jakieś niby perełki bramkarskie a wychodzą z nich pokraki. No co tym trzeba zmienić!! Przecież, tu jest tak samo ile ja pamiętam od 10 lat.[/quote]
Wskaż mi tą "perełkę" ktory to niby był ? 🤔
Czy mecz z Koroną był ostatnim z tym brzydkim napisem na koszulkach- symbolem piłkarskiego dziadowania ostatnich 20 lat?
@maczupiczu#32929 "perełka" z przymrużeniem bo tak są ogłaszani, od kiedy kibicuję to Cabaj był trenerem i nie było żadnego bramkarza że stabilną formą.
Kaczmarek,Peskovic ??
- Edytowany
Obydwa to przecież z czasów przed trenerska karierą Cabaja
A który z ich zrobił progres?
Mnie naprawdę już nic nie przekona do trenerskich umiejętności Cabaja. Przecież Ravasa miał być top, teraz jest niedojda poniżej umiejętności Madeja? To co on potrafi
[quote]#post1727265 Obydwa to przecież z czasów przed trenerska karierą Cabaja[/quote]
Źle zrozumialem bo Ty od kiedy kibicujesz napisałes.No nieważne
- Edytowany
Od Cabaja proszę sie odpierdolić.👊
Przecież też Palczewski wzmocnił sztab.
Ravas to konto MD, a Madej to konto oszczędności.
- Edytowany
Palczewski to chyba więcej sam trenuje niż zawodników, ten duet się nie sprawdził. Madej to dobry 2 bramkarza. Ravasa oczywiście na konto MD, nawet zsyłki do rezerw nie pomogły i Heniu ma gdzieś pomoc zespołowi, byleby kasę doić przez 4 lata. Na nim pan złotówka nie oszczędzał ale na napastnikach i obrońcach już tak.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-05/1779615490-415.jpg[/img]
Kto to ten w środku w niebieskiej koszuli?
Pewnie kolejny co koszulkę dostanie
[quote]#post1727283 Od Cabaja proszę sie odpierdolić.👊[/quote]
Za tą interwencję na trwałe zapisał się w kartach historii naszego Klubu. Pozdro Marcin
https://www.youtube.com/watch?v=f2FFlZeXcQU
widziałem to na żywo, jeszcze teraz po latach zbiera mnie na mdłości.
Ta ale dzięki temu wtedy awansowaliśmy zamiast gnić 4 lata na zapleczu jak sąsiadka. Trochę wstyd ale porównując to do całokształtu sąsiadki to w sumie chuj tam. Ale trenera bramkarzy trzeba zmienić a Madejski to najwyżej 2 bramkarz. W formie potrafi nieźle bronić się nie trzyma tej formy przez cały sezon, a wybicia ma najgorsze w lidze i nie może tak być. Cabaj też tak wybijał. Pamiętacie? 😆
Czy Palczewski czy Cabaj, wystarczy popatrzeć na wybicia Dziekońskiego w meczu a Madejskiego. Wybicie piłki prosto w obrębie boiska potrafi wykonać 20 letni bramkarz, ponoć słabej na papierze Korony. Więc nic nie broni trenerów bramkarzy ani Madeja, a Ravasa to już do jasnej cholery nic nie broni bo puszczał po 3 bramki w rezerwach i ten mecz z Rakowem w pp to już był alarm.
- Edytowany
Z naszego punktu widzenia w sumie co jest lepsze, żeby Casa Pia spadła czy żeby się utrzymała? Zastanawiałem się nad tym od jakiegoś czasu i w sumie nadal nie jestem pewien.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (4 użytkowników)
Goście (4)