Mateusz Klich in, Robert Platek in . Żydzew ma byc jutro ojebany. nie ważne jak, nie ważne ile🤣
tylko zwyciestwo
-
-
Cracovia 1 - 0 Widzew Łódź, piątek 15 sierpnia 2025, 20:30
[quote]#post1687194 ... ✅Powrót po 14 latach legendy klubu...[/quote]
Kolega tak na poważnie z tą legendą, przy całym szacunku do Mateusza?
Ile on tych meczów rozegrał dla Cracovii i co wygrał z nami?
Może jednak szanujmy się troszkę.
Owszem, marketingowo fajnie wygląda taki powrót do klubu po 14 latach, tylko bez przesady.
Dla niektórych jest legendą. Po co to dezawuować? Przeszkadza Ci?
Co wygrał z Nami? Ostatni piłkarze którzy coś z Cracovią wygrali już nie żyją, WSZYSCY ! Więc po co takie głupie pytanie?
Jeżeli mnie pamięć nie myli to wygraliśmy nie tak dawno Puchar Polsk, więc z tym uśmiercaniem to ostrożnie :p
- Edytowany
Acha..Wypada przeprosić panów malkontentów. Jprdl
Fajnie że wraca i fajnie że się utożsamia z klubem i oby pokazał jeszcze troche dobrej piłki , tak to widzę .
Odbiegając trochę od tematu, te koszulki lekko nie trafione...ten wielki napis widzew na pierwszym planie nie jest dobry...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-08/image-png-53011008.png[/img]
- Edytowany
Powrót do domu. I nie ma co pitolić. Sam byłem ( i mam nadal obawy) sceptykiem ale widzę że jest entuzjazm. U niego też. I chcę to zobaczyć na boisku. A jutro ma pójść jak z płatka. Właściwe z Platka ;)
[b]Edycja z 14.08.2025 o godz. 22:09 (scalono posty)[/b]
[quote]#post1687265 Odbiegając trochę od tematu, te koszulki lekko nie trafione...ten wielki napis widzew na pierwszym planie nie jest dobry...
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2025-08/image-png-53011008.png[/img][/quote]
A czym to coś jest, żeby zasługiwało na osobne koszulki?
Olać ciepłym moczem !!!
Te koszulki ...
Tych koszulek nawet nie chcę komentować.... wiele osób ma podobnie.
- Edytowany
Chyba mało kto nie ma zdania o totalnie spierdolonym projekcie.
Już się memem stała i żydzew ma bekę z niej.
Pierwsze i drugie i trzecie wrażenie jest takie, że Widzew se u nas już nie tylko na dachu, ale i na murawie paraduje..
11 k - jedziemy z tymi biletami !!!
1600 sztuk zostalo, jak bedą schodzić jak dzisiaj od rana to może zabraknać dla chęrnyvh, więc jak ktoś nie ma jeszcze radzę szybko przez neta kupować lub uderzać do kas.
- Edytowany
[quote]#post1687194 Powody, aby przyjść na stadion:
(...)
✅
Tymczasem kibice Cracovii:
(...)
[b]PANOWIE CRAXA: LEPSZY CZAS JEST TERAZ![/b]
(...)
[/quote]
Rafi,
Bardzo ciekawie napisane - ale czyżbyś zapomniał, ze bardzo wielu (jak widać nie wszyscy) kibiców Cracovii nie lubi, a niektórzy reagują wręcz alergicznie na przekręcanie nazwy naszego wspaniałego klubu na - przepraszam za wyrażenie - "Craxa"? Taki ciekawy post, a w środku postu kraksa się zdarzyła...
1350 biletów na sześć i pół godziny przed meczem. Będzie komplet? Matematycznie się to nie spina :-(
[quote]#post1687343 1350 biletów na sześć i pół godziny przed meczem. Będzie komplet? Matematycznie się to nie spina :-([/quote]
Nie raz przed samym meczem sprzedawało się więcej, więc jest szansa 😃
[quote]#post1687339 [quote]#post1687194 Powody, aby przyjść na stadion:
(...)
✅
Tymczasem kibice Cracovii:
(...)
[b]PANOWIE CRAXA: LEPSZY CZAS JEST TERAZ![/b]
(...)
[/quote]
Rafi,
Bardzo ciekawie napisane - ale czyżbyś zapomniał, ze bardzo wielu (jak widać nie wszyscy) kibiców Cracovii nie lubi, a niektórzy reagują wręcz alergicznie na przekręcanie nazwy naszego wspaniałego klubu na - przepraszam za wyrażenie - "Craxa"? Taki ciekawy post, a w środku postu kraksa się zdarzyła...[/quote]
Wiem też, że jest u nas silna tradycja bycia płaczkiem żydowskim, z czego skwapliwie korzystam...
ALE
To parafraza! Zabieg literacki taki, choć literat ze mnie żaden. Czego dowodem to, że zamiana "Szlachta" na "Craxa" nie została zrozumiana 😑
Ciekawe meczycho nam się szykuje. Powrót Klicha,Nowy Właściciel....niepewność.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)