[quote]#post1744310 [quote]#post1744293 Wypierdzielaj dziadu![/quote]
To do mnie czy do Kaveha? Chyba raczej do mnie, bo Kahveh ma ważny kontrakt...[/quote]
Sorki, że tak późno, oczywiście, że do Kaveha, do Ciebie nic nie mam ☺
Ma ważny kontrakt, niech do rezerw spada, tam jego miejsce.
-
-
Kahveh Zahiroleslam dołącza do Cracovii !
Do.koedy ma kontrakt, do czerwca 2027?
[quote]#post1745793 Do.koedy ma kontrakt, do czerwca 2027?[/quote]
Tak.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2026-09/1789035674-010.png[/img]
[quote]#post1745066 Niech ta czarna kurwa amerykańska wypierdala z Krakowa .Ostatnia akcja ,piłka leci pod jego nogi i mu odskakuje .[/quote]
Ten wpis to przesada. Chłop stara się w każdym meczu, a że technicznie jest bardzo słaby to potyka się o własne nogi. Trzeba mieć pretensje do tych którzy go sprowadzili.
[quote]#post1745795 [quote]#post1745066 Niech ta czarna kurwa amerykańska wypierdala z Krakowa .Ostatnia akcja ,piłka leci pod jego nogi i mu odskakuje .[/quote]
Ten wpis to przesada. Chłop stara się w każdym meczu, a że technicznie jest bardzo słaby to potyka się o własne nogi. Trzeba mieć pretensje do tych którzy go sprowadzili.[/quote]
Gambal z tego co pamiętam.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)