[quote]#post1676216 Dla mnie Dróżdż to zwykły kłamca za całokształt jego „troski” o hokej.
Nie odbuduje już mojego zaufania
I tyle w jego temacie z mojej strony[/quote]
Otóż to! Można było powiedzieć od samego początku, że będzie wydzielana oddzielna spółka i jego to nie interesuje, a tym samym dać czas na znalezienie jakiegoś rozwiązania. A on swoim nazwiskiem sygnował plan 3-letni, budował polską drużynę etc. To niech teraz za to odpowiada, a nie umywa ręce, że on od piłki.
-
-
❗❗❗RATUJMY HOKEJ 🏒
Ciekawe, ktorzy to byli hokeiści przychodzą do niego na kawę? Pewnie wiele spraw wspólnie uradzili!!!!
Smutne jak sekcja z tyloma sukcesami z taką tradycją została potraktowana. Ja słychać tego bełkotu nie mogę, mam bardzo krytyczne zdanie o tym panu.
Smutniejszy jest brak zainteresowania kibiców piłkarskich sytuacją w hokeju...
Oni zacieraja rece bo juz nic nie ogranicza do zbudownaia wielkiej Cracovii w pilke... to wina hokeja byla ze nie bylo piniendzy...
A dziś Mateuszek paradował zadowolony między uczestnikami dnia dziecka.
[quote]#post1676305 A dziś Mateuszek paradował zadowolony między uczestnikami dnia dziecka.[/quote]
Dlatego właśnie moja pani z dzieciakiem poszli na Pasiasty Dzień Dziecka sami!
Obawiałem się że jak spotkam tą szuję to nie wytrzymam 😡
- Edytowany
// edit
Kibice sa zainteresowani, ale jest kompletny brak komunikacji z klub na zewnatrz. Nikt nic nie wie. Nie ma zadnych informacji co sie dzieje, wiec automatycznie zainteresowanie spada. To samo bylo zawsze w grupach mlodziezowych. Powinno sie komunikowac, ze np. do 16-czerwca zostanie wyloniony Presez Spolki Cracovia HOkej. Powinna byc jakas informacja kiedy i czy bedzie pierwsza druzyna uczestniczyc w rozgrywkach PLH ? Jesli tak, to skad wezmiemy zawodnikow do gry w tej lidze itd ? Kto bedzie ich trenerem itd ? Co sie dzieje z lodowiskiem itd ?
Co tydzien powinny byc na bierzaco wszedzie puszczane newsy aby budowac spolecznosc Hokejowa. A tak, to czekamy na cud...
Czekamy na prezeskę i kolejne kroki
Niech się niektórzy ogarną i powstrzymają z pewnymi tekstami, bo nie ma i nie będzie u nas żadnego przyzwolenia na jakiekolwiek groźby personalne w gronie nas - Kibiców, ale również w gronie pracowników naszego Klubu.
Ochłońcie.
Noooo...bo to wszystko prezes robi dla dobra pilki wy hokejowi niewdzięcznicy 😉
Wiele osób zwraca uwagę że z wywiadu Prezesa Dróżdża wynika że Akademia Hokejowa ma zostać w KS Cracovia SA, przyznam szczerze że nie rozumiem tego rozbioru hokeja, seniorzy w Cracovia Hokej a młodzież w KS Cracovia? Przecież jeżeli Cracovia Hokej złoży wniosek o licencję do PHL to musi wykazać że ma drużyny młodzieżowe raczej nie w KS Cracovia tylko u siebie...
Pieniądze z CanPak nie śmierdzą 😁😉
[quote]#post1676422 Wiele osób zwraca uwagę że z wywiadu Prezesa Dróżdża wynika że Akademia Hokejowa ma zostać w KS Cracovia SA, przyznam szczerze że nie rozumiem tego rozbioru hokeja, seniorzy w Cracovia Hokej a młodzież w KS Cracovia? Przecież jeżeli Cracovia Hokej złoży wniosek o licencję do PHL to musi wykazać że ma drużyny młodzieżowe raczej nie w KS Cracovia tylko u siebie...[/quote]
Może ten wniosek to taki pic na wodę, a rozbiór po cichu trwa w najlepsze.
https://hokej.net/artykul/kibice-oburzeni-zarzucaja-prezesowi-polskiego-klubu-klamstwo-jestem-tym-zmeczony
Gruba inwigilacja
Dla niektórych zaczną się wywiady,autografy wizyty w zakładach pracy 😁
Zablokować forum dla hokejnetów.
- Edytowany
Takie czasy . Jak się pisze w necie trzeba mieć świadomość ,że nie tylko czytają to aby podyskutować ale
i po to aby pozyskiwać informacje albo po to by znaleść coś co może w ten czy inny sposób Klubowi zaszkodzić.
Tu moim zdaniem specjalnej intencji szkodzenia nie było. O czymś pisać muszą a artykuł daliśmy im gotowy na tacy. Chat py to wyprodukował w kilka minut ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)