Na miejscu, czekamy na wejście. Postaram się skleić jakieś podsumowanie ale maks do 14 mogę być.
-
-
❗❗❗RATUJMY HOKEJ 🏒
Niestety nie dojechalem jeszcze do KrK - myslalem, ze dam rade.
Jestem To jest kabaret
Jesli macie opcje, to nie ktos nagrywa co sie da aby to dalej puscic w eter.
Jak frekwencja? Dajcie znać co i jak. Ja nie dałem rady się wyrwać z roboty, udało się Drożdżówie z tym tajnym i na ostatnią chwilę.
Ludzi relatywnie sporo, konferencyjna wypełniona w połowie. Natomiast spotkanie było w bardzo gęstej atmosferze od samego początku
Czekamy zatem na relacje ze spotkania
Sa jakies konkrety i cos nowego chociaż powiedzial Prezes ?
Opiszę jak wrócę do domu, natomiast szczerze - nie chce myślami wracać do tego spotkania. Było gęsto. W skrócie - funkcjonowanie na przyszły sezon byłoby zapewnione ale nie ma komu robić. I wywiad Zięby szkodliwy. Plan jaki miał być brzmi dla mnie sensownie, można dysputować jakieś didaskalia - na papierze by się spięło.
Też wracam ze spotkania,Prezes zaczął od najeżdżania na kibiców i pokazywaniem palcami na nas kibiców siedzących na sali🤯‼️‼️‼️szczyt skurwysyństwa,na Ziemi Świętej jakiś najemnik chciał nas zgasić jak peta jebany szczur.
Ja nie wytrzymałem bo ch🤬j mocno mi cisnienie podniósł,wiec go trochę wyciszyłem to zluzował najemnik jeb🤑ny
Co do hokeje jestem zbyt wk😡rwiony żeby coś napisać.
HOKEJ UMIERA.
W dużej mierze mogę powtórzyć słowa przedmówcy. Chociaż padło stwierdzenie, że z kasa od Comarch drużyna w tym sezonie wystartowałaby na 100% w THL
No qrva wielka łaska. 1 sezon na wygaszenie bez żadnego planu na przyszłość?
Ja nie byłem na spotkaniu, bo niestety praca, a termin, tj. godzina tego spotkania wybitnie C. H. U. J. O. W. A. Gdyby to spotkanie było np. o godz. 16 00, to byłoby nas na nim mnóstwo. Co do wywiadu z Adamem Ziębą, bardzo dobrze, że się ukazał, bo przynajmniej wiemy co tak naprawdę jest grane, a jest to wszystko prawdą ☝️
Skoro jest kasa na start, to może jest i czas na działania przez ten sezon. Tylko kto przejmie klub hokejowy?!
- Edytowany
Potrzeba Sternika.
Teza jest taka, że wywiad zrobił czarny PR w środowisku, odstraszył sponsorów, a AŻ wyjawił informacje publicznie których nie powinien.
Sternik by się znalazł, pod warunkiem, że lodowisko nie zostałoby oddane miastu ☝️ A tak jesteśmy w czarnej dupie, bo jak oddadzą lodowisko miastu, to wtedy pierwsza dtużyna musiałaby za wynajem lodowiska zapłacić miastu rocznie 1 mln złotych ☝️
[quote]#post1670087 Potrzeba Sternika.
Teza jest taka, że wywiad zrobił czarny PR w środowisku, odstraszył sponsorów, a AŻ wyjawił informacje publicznie których nie powinien.[/quote]
miałem przekonanie, że czasy malowania trawy na zielono, śniegu na biało i owijania gówna w sreberka minęły
[quote]#post1670090 Sternik by się znalazł, pod warunkiem, że lodowisko nie zostałoby oddane miastu ☝️ A tak jesteśmy w czarnej dupie, bo jak oddadzą lodowisko miastu, to wtedy pierwsza dtużyna musiałaby za wynajem lodowiska zapłacić miastu rocznie 1 mln złotych ☝️[/quote]
Wg tego co mówił prezes nie do końca miało tak to funkcjonować, deal miał być korzystniejszy dla nas i obejmował remont w 2026. Przy czym to wszystko tak zamglone, tak owinięte w bawełnę ze nie przytoczę wszystkiego.
[quote]#post1670092 [quote]#post1670087 Potrzeba Sternika.
Teza jest taka, że wywiad zrobił czarny PR w środowisku, odstraszył sponsorów, a AŻ wyjawił informacje publicznie których nie powinien.[/quote]
miałem przekonanie, że czasy malowania trawy na zielono, śniegu na biało i owijania gówna w sreberka minęły[/quote]
Niby było stabilnie, a zdarzało się, że brakowało wody mineralnej, nazwiska wyklejało się na bluzach izolacją, a legendom wypowiadało umowy miesiąc przed wypełnieniem kontaktu. Sukcesy były, ale amatorką też dawało.
[quote]#post1670087 Potrzeba Sternika.
Czyli winny zaistniałej sytuacji się znalazł i nie jest to prezes korposzczurek.😦
I nie jest prawdą, że dach przeciekał, szczególnie, że prawie nie padało...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)