Piłkarzom i zawodnikom wszelkich sekcji sportowych KSC, kibicom, sponsorom, trenerom, działaczom, a także wszystkim tym, którzy są z "Pasami" na dobre i na złe oraz Wam - forumowiczom życzę Wesołych Świąt, smacznego jajka i mokrego dyngusa.
-
-
Życzenia świąteczne.
Wszystkiego Najlepszego Naszej Cracovii, Naszym Sympatykom, Zarządowi oraz Sponsorom. Chcialbym, żeby następne życzenia życzył pierwszoligowej już Cracovii:). Rozmarzyłem się:).
Wiadomość zmieniona (09-04-04 19:32)
Wszystkim Pasiakom: forumowiczom, graczom, trenerom i działaczom WESOŁYCH ŚWIĄT (oczywiście, po zwycięstwie w Gdyni).
http://i.joemonster.org/mig/albums/E-kartki/Wielkanoc/kw005.gif
ode mnie wszystkim pasiakom i pasiaczkom wraz z rodzinami życzenia wesołych Świąt i niech na naszych stołach nie zabraknie biało-czerwonych jajek !!!
dzisiaj dostałem i niniejszym przekazuje:
"Z okazji zbliżających sie Świąt Wielkiej Nocy życzymy Panu, Rodzinie oraz Kibicom Cracovii Kraków zdrowia, uśmiechu na twarzy, sukcesów w życiu zarówno prywatnym jak i zawodowym, wszelkiej pomyślności oraz tego, abyśmy zawsze wspólnie mogli cieszyć się z chwały naszych Klubów- CRACOVII I POLONII "
Stowarzyszenie Przyjaciół Czrnych Koszul
WIELKA POLONIA
Wszystkiego co najlepsze z okazji Świat Wielkiej Nocy pomyślnosci na arenie oglnopolskiej i potem europejskiej wiele sukcesów i mało porażek i samych awansów życze wszystkim Pasiastym braciom którym dobro naszej Cracovii jest bliskie sercu oczywiscie w Biało-Czerwone Pasy!!!!!!!!!!!!!
Biało-czerwone jajka będą (jak ktoś nie wie jak to zrobić, służę informacją)
No i Wam wszystkim, przede wszystkim-radosnych życzę, i całej Ważnej Reszcie również.. Wesołych Świąt
wesołych świąt
I po prostu:
Niech się wszystkim wiedzie jak najlepiej!
Ze Żnina, najlepsze życzenia na Świeta Wielkiej Nocy dla całej pasiastej braci. Alleluja!!!
Cracovia zawsze Pany!!!
Wesołych Świąt też pożycze JA
Wszystkiego naj równierz i ode mnie - składajmy sobie te życzenia w przyszłym roku już w ekstraklasie.
Wszyscy na Kałuży !!! - dziś o 12 święcenie !!!
Świątecznej PoMYŚLności
W E S O ŁY C H Ś W I Ą T ! :))
http://kartki.onet.pl/2040,kartki.html
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)