Nic nie gramy, tak jak czułem że dziś remis to max
-
-
Cracovia 3 - 4 GKS Katowice, sobota 9 listopada 2024, 14:45
Kiepsko dzisiaj
ravas kurwo zakładaj te swoje pinokle na mecze
Powoli nasza forma wraca do normy.. Dobrze ze utrzymanie już jest :) można spać spokojnie.
Fantazja ułańska, beznadziej, i kupa mułu. To się nie skończy happy endem.
- Edytowany
[quote]#post1650945 Ravas mistrz [/quote]
Akurat przy tym golu on jest najmniej winny to była praktycznie sytuacja dwa na jeden zjebał Juhas no i Skovgard też się nie popisał, jest tak jak sądziłem GKS to praktycznie najtrudniejszy z ostatnich rywali ale jeszcze nic straconego, ale jeszcze co do Ravasa przy golach nie zawinił ale za to jak podał do Zrelaka powinien go zluzować Madejski lub Burek
Wszystko na stojąco. Gra wygląda bardzo źle.
My mamy w bramce bramkarza, czy ręcznik?
Oby się nie ziściło ale wygląda na to że kolejny raz mając coś we własnych rękach spierdolimy to koncertowo
I ta k.u.r.w.a mak
Pewność co do zwycięstwa troszku opadła widzę, no w ofensywnie dziś brak zgrania trzeba wejść na drugą połowę w zmoywowaniu jak żołnierze na front. Kroczek prowadź
Niechlujstwo w ataku od 1 minuty... tak się mści.
Jugas za wcześnie wrócił do gry w e-klasie, co z tego, że zdrowy.
Na stojaco meczu się nie wygra.
Nie wiem co z nimi dziś się dzieje.. Ale nie widać woli walki, agresji i piłkarskiej złości.
Dzisiaj nasi wyszli obsrani, beznadziejna gra w pierwszej połowie
[quote]#post1650954 [quote]#post1650945 Ravas mistrz [/quote]
Akurat przy tym golu on jest najmniej winny to była praktycznie sytuacja dwa na jeden zjebał Juhas no i Skovgard też się nie popisał
[/quote]
Wiem że nie jego wina, ale zamiast rzucić się pod nogi to się kładzie jak kur.wa do roboty, pusty przelot też miał i akurat tam Skovgard go uratował.
- Edytowany
Nasi piłkarze grają na lodowisko czy o co chodzi ? przy tym golu na 0:2 wywracali się jak by łyżwy na nogach mieli założone 😀
3 zwycięstwa z rzędu z beniaminkami + lider...zbyt piękne by to było, żeby było prawdziwe dlatego dostajemy na łeb.
Dobrze,ze sie udalo do przerwy strzelic. Teraz trzeba na jakies 4:2, 5:2.
[quote]#post1650963 [quote]#post1650954 [quote]#post1650945 Ravas mistrz [/quote]
Akurat przy tym golu on jest najmniej winny to była praktycznie sytuacja dwa na jeden zjebał Juhas no i Skovgard też się nie popisał
[/quote]
Wiem że nie jego wina, ale zamiast rzucić się pod nogi to się kładzie jak kur.wa do roboty, pusty przelot też miał i akurat tam Skovgard go uratował. [/quote]
Ten pusty przelot też pamiętam i też uważam że ktoś go powinien zluzować
Aktualizacja wyniku:
[h4]Cracovia [img-s]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/cracoviaherb.png[/img-s] 1 - 2 [img-s]https://cracovia.krakow.pl/nextmatch/team/3484.png[/img-s] GKS Katowice[/h4]
Czyżby historia się powtórzyła?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)