I bardzo dobrze, bo jestem chory i nie mogłem iść 😁 beze mnie nie grają 😎
-
-
Cracovia vs Pogon Szczecin, sobota 14 września, 17:30
Czy jest tam jakikolwiek drenaż?
Ale fajne nowoczesne lawki z brodzikiem od razu... kawal roboty musieliw to wlozyc ze tak dobrze wode trzymaja... ze woda nie odplywa... musiala byc robota rzetelnie wykonana... jak to bylo? ławkiOdNowa 😆 😆
[quote]#post1641405 Czy jest tam jakikolwiek drenaż?[/quote]
Całość jest oddana wczoraj.
A dzisiaj weryfikacja skuteczności.
Już nie, bo prezes śrubę przykręcił. Poprzedni drenaż ma sprawę w sądzie.
Przecież tam w woderach trzeba chodzić
Gdzie rozgrywa swoje mecze U19, bo wg flashscore wlasnie graja?
- Edytowany
[quote]#post1641406 Ale fajne nowoczesne lawki z brodzikiem od razu... kawal roboty musieliw to wlozyc ze tak dobrze wode trzymaja... ze woda nie odplywa... musiala byc robota rzetelnie wykonana... jak to bylo? ławkiOdNowa 😆 😆 [/quote]
Przecież tam są schodki w dół, więc logiczne że woda będzie tam spływać.... a od 15 godzin pada non stop, więc ilość wody jest ogromna.
Drenaż na pewno jest dobry...ale wszystko ma swoje granice.
@MakuKSC#9484
Rączna
Jak w grudniu najebał.o śniegu to czyn spoleczny i każdy chciał grać. Jak teraz woda to nie chce mi się wierzyć, że tego z ławek nie da się usunąć. A jak nie będzie padało do wieczora to ta woda tak zostanie do poniedziałku na murawie?
Nie mogą odrazu podjąć decyzji ,że dziś nie gramy. Niektórzy mają trochę więcej drogi na mecz i poprostu nie przyjadą w ciemno
[quote]#post1641411 [quote]#post1641406 Ale fajne nowoczesne lawki z brodzikiem od razu... kawal roboty musieliw to wlozyc ze tak dobrze wode trzymaja... ze woda nie odplywa... musiala byc robota rzetelnie wykonana... jak to bylo? ławkiOdNowa 😆 😆 [/quote]
Przecież tam są schodki w dół, więc logiczne że woda będzie tam spływać.... a od 15 godzin pada non stop, więc ilość wody jest ogromna.
[/quote]
Wiec logiczne ze odpyw zapchany a niby nowe... a jesli nie ma odplywu to jakis malo rozgarnety to robil..
mam piwnice w domu .. tez sa schodki w dol... wiec logiczne ze woda bedzie splywac ....i jakos woda w niej nie stoi... nawet do niej nie leci.. cud...normalnie sytuacja paranienormalna..
[quote]#post1641413 Jak w grudniu najebał.o śniegu to czyn spoleczny i każdy chciał grać. Jak teraz woda to nie chce mi się wierzyć, że tego z ławek nie da się usunąć. A jak nie będzie padało do wieczora to ta woda tak zostanie do poniedziałku na murawie?
Nie mogą odrazu podjąć decyzji ,że dziś nie gramy. Niektórzy mają trochę więcej drogi na mecz i poprostu nie przyjadą w ciemno[/quote]
[b]C+ się nie zgodził. [/b] Paprykarze i Pasy były na tak
Chuj z ławkami....a jak chcecie ta wodę z murawy usunąć ???? Łopatami ??? Wiem, ze dużo ludzi przyjechało specjalnie i to z daleka. Ale leje non stop i tej wody nie ubywa, tylko przybywa. Bramkarz nie może stać po kostki wodzie, bo musi się odbyć transmisja. Nawet jeśli by jakimś cudem zdecydowali, ze mecz się ma odbyć. To w trakcie spotkania zostanie przerwany, bo to nie będzie miało nic wspólnego z gra w pilke nożna. A murawa powinna była być oddana ale minimum dwa tygodnie wcześniej a nie jeden dzien.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-09/img-20240914-134317-034-jpg-19692458.jpg[/img]
- Edytowany
[quote]#post1641416 Chuj z ławkami....a jak chcecie ta wodę z murawy usunąć ???? Łopatami ??? Wiem, ze dużo ludzi przyjechało specjalnie i to z daleka. Ale leje non stop i tej wody nie ubywa, tylko przybywa. Bramkarz nie może stać po kostki wodzie, bo musi się odbyć transmisja. Nawet jeśli by jakimś cudem zdecydowali, ze mecz się ma odbyć. To w trakcie spotkania zostanie przerwany, bo to nie będzie miało nic wspólnego z gra w pilke nożna. A murawa powinna była być oddana ale minimum dwa tygodnie wcześniej a nie jeden dzien.[/quote]
zobaczymy
[quote]#post1641418 ... A murawa powinna była być oddana ale minimum dwa tygodnie wcześniej a nie jeden dzien....[/quote]
Tyle, że 2 tygodnie wcześniej było grane, a ekipa z Hogvartu nie miała w tym okresie wolnych terminów i musieli ją tradycyjnie wymienić.
Ja się tylko zastanawiam, czy nie dałoby się ściągnąć tego dużego z filmu "Jak kozacy grali w piłkę nożną" co by kopnął piłką w chmurę, żeby się obróciła i padała poza stadion.
Na tę chwilę wg oficjalnych komunikatów, gramy....
Podsumowujac, w Racznej dziala odwodnienie albo malolaty graja w pilke wodna. Na stadionie odjebali znowu fuszere, bo inaczej nie da sie wytlumaczyc stojacej wody po wzglednie niewielkich opadach, tak to trzeba nazwac, pada rownomiernie, nie bylo kilkugodzinnego urwania chmury. A wisienka na torcie, to wymiana murawy tuz przed meczem, nie wiem kto na to wpadl, ale widac, ze jest slabo rozgarniety, zeby nie powiedziec niedojebany umyslowo.
Póki co przestało padać, jak drenaż jest dobry to woda zejdzie
[quote]#post1641422 Póki co przestało padać, jak drenaż jest dobry to woda zejdzie [/quote] a chłopakom na ławkach rozdadzą wędki ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)