Wolałbym, żebyśmy nie odrobili tych 39 minut, za to pierwszą połowę grali w 11.
11 kolejka: Śląsk Wrocław - Cracovia
Młodzieżowcy:
Filip Rózga 84 minuty
Bartosz Biedrzycki 45 minut
Razem: 129 minut
-
-
Młodzieżowcy w Cracovii
13 dni później
12 kolejka: Cracovia - Lech Poznań
Młodzieżowcy:
Filip Rózga 90 minut
Bartosz Biedrzycki 25 minut
Razem: 115 minut
7 dni później
13 kolejka: Cracovia - Motor Lublin
I znowu tracimy.
Młodzieżowcy:
Filip Rózga 71 minut
Bartosz Biedrzycki 2 minuty
Fabian Bzdyl 2 minuty
Razem: 75 minut
6 dni później
14 kolejka: Lechia Gdańsk - Cracovia
Młodzieżowcy:
Filip Rózga 72 minuty
Bartosz Biedrzycki 9 minut
Razem: 81 minut
Czy ktoś liczy, ile już minut wypełniliśmy? Nie chce mi się liczyć na piechotę i jeśli ktoś nad tym panuje, to dobrze byłoby wiedzieć.
Po każdej kolejce jest aktualizacja w pierwszym poście.
- Edytowany
[quote]#post1633305 ... Edycja po 14 kolejce (błąd w pierwszym poście dobrze policzone tylko nie zmieniony nr kolejki):
Łącznie liczba minut młodzieżowców: 1079...[/quote]
Proporcjonalnie po 14 kolejce powinno być ok. 1235 więc jesteśmy jakieś 155 minut na deficycie
@leszeczek#4153 dzięki. Poprawione
Zupełnie rozumiem. Jak robiłem nieoficjalną kanadyjską też mi się tak zdarzło
7 dni później
15 kolejka: Cracovia - GKS Katowice
Młodzieżowcy:
Filip Rózga 60 minut
Bartosz Biedrzycki 18 minut
Razem: 78 minut
A scyzoryki po 15 kolejce limit młodzieżowców już osiągnęli..
@RZ1975#42459 przypomnisz na którym są miejscu? 😁
- Edytowany
[quote]#post1651723 @RZ1975#42459 przypomnisz na którym są miejscu? 😁 [/quote]
Bardziej chodziło mi o pokazanie, że jest klub, który osiągnął limit w piorunująco szybkim czasie, niż dostać sarkastyczną ripostę, ale ok 😉
- Edytowany
To taki wyczyn jak sprinty Podbeskidzia, pożywka dla Jagody :)
(jedna sarkastyczna riposta to za mało do spełnienia limitu dziennego) ;)
Myślisz, że ja nie chciałbym, żeby Rózga grywał po 90 minut, żeby Biedrzycki pokazując, że jednak umie dośrodkowywać więcej niż dwa razy podczas wszystkich ligowych występów w Cracovii, stał się podstawowym zawodnikiem? Żeby Bzdyl czy Lachowicz byli pierwszymi wchodzącymi? Żeby Śmiglewski był zdrowy i grał na miarę swojego potencjału? Żeby Burek zastąpił Ravasa i był od niego lepszy? (Akurat chyba o to niestety najłatwiej)
Ale mamy jak mamy. I chyba lepiej będzie jak nawet te pół bańki kary zapłacimy, a zajmiemy miejsce w czołówce, niż gdybyśmy tych młodzieżowców na siłę wystawiali, żeby tylko wypełnić limit i to jak najszybciej.
Najbardziej żałuję tych minut Burka, bo to, że nie gra to jaskrawo zmarnowana okazja na minuty młodzieżowca. I nie żebym miał nadzieję, że broniłby lepiej od Ravasa, ale mam przekonanie, że gdyby Ravas czuł na plecach realną konkurencję to nie odwalałby takiej kaszany.
A może by się całkiem załamał? Jeżeli to siedzi u niego w głowie (bo wcześniej w Widzewie grał dobrze, czyli potrafi), to kto wie?
No ale to tym gorzej dla niego.
Kojarzy ktoś jak w Widzewie było u niego z grą na przedpolu? (bo nie chce mi się oglądać meczów Widzewa sprzed dwóch lat 😁 )
Cracovia to nie jest klub dla młodych
[quote]#post1651932 Cracovia to nie jest klub dla młodych[/quote]
Rozwin swojego posta.. co niby nie jest tak???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)