Może i brawo za walkę, ale to zdaje się najgorsze dka nas IO od dziesięcioleci.
-
-
Igrzyska Olimpijskie Paryż 2024
Ale to nie jest winą Włodarczyk.
Teraz moja konkurencja w weekand po północy 😃
[quote]#post1635220 Może i brawo za walkę, ale to zdaje się najgorsze dka nas IO od dziesięcioleci.[/quote]
Czipsów zabrakło?
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/1000013301-jpg-09057403.jpg[/img]
a zaraz w PAryżu początek oszczepu kobiet eliminacje grupy B a tam moja ulubiona lekkoatletka Marysia Andrejczyk ❤
Brawo Arkadiusz Kułynycz, nasz zapaśnik w 1/8 finału pokonał mistrza świata Turka Cengiza. Styl klasyczny do 87 kg
I pięknie się Marysia przywitała z Paryżem 65.52 prawie półtora metra lepiej od najlepszej w grupie A i kwalifikacja już pewna :)
BRAWO!
@MSC#10852 i to w znakomitym stylu.
Dwie Ole w półfinale olimpijskim we wspinaczce!
- Edytowany
Raf 1 jedynka w studio tvp 1 chyba musi przyznać że nasi kibice też szybko wspieli się na dach stadionu.
Mamy finał i walkę o brąz.
BRĄZ już jest !
ZŁOTO JEST NASZE !!!
JEST ZLOTO
BRAWO OLA!!!!!
Kurde ale nerwy, brawo dziewczyny !! ❤️❤️
,
Super wynik we wspinaczce - Chinka w finale się mocno postawiła ale Ola M. wytrzymała - a w małym finale dobrze że Ola K. wytrzymała nerwowo i wykorzystała błąd Indonezyjki
No to co jeszcze Julia, Marysia, Natalia i może siatkarze i może uda się wyciągnąć 10 medali na Igrzyskach :)
cwierfinal recznej Niemcy Francja, przejaja w końcówce!
Pieknie nasze malpko-gorylki jak nazywam te wspinaczkowe pajaki na czas... Dwa medale w tym ten najcenniejszy ... brawo brawo brawo!!
Teraz czas na polfinal siatkarzy ...oby awansowali do finalu.......oby... i o 21.40 "bokserka" ...piesciarka oczywiscie o final..
Niestety, ale gramy katastrofalnie. Zagrywką w zasadzie nic Amerykanom nie robimy, atak bardzo nieskuteczny, przyjęcie niedokładne, blok też nie bardzo, a na dodatek piłki sytuacyjne też wygrywają Jankesi. Piłka jeszcze w grze, ale bez radykalnej zmiany finał dla USA.
Pieknie!!!!! Brawo!!!!
Ale się podnieśli!!!!!! Dla mnie już są wygrani!!!!!
BRAWO!!!!!!!
Az mi się oczy spociły 🤣😂🤣
Nie tylko każdy mecz ale każdy set jest inny 😋
Hehehe
Nie zmieniam zdania, nienawidzę oglądać tego sportu, skraca życie 🤭
Są kozaki, teraz po złoto marsz💪💪💪
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)