Z tego, co wyczytałem, była nerwowa końcówka, podwójne osłabienie. Pytanie: czy to był dobry mecz?
-
-
Sparingi przed sezonem 2024/25
- Edytowany
Z LM o wiele lepszy, tylko wiesz... Mecz z Toruniem ewidentnie nie był by wygrać wysoko, tylko pomieszać składem i przetestować warianty.
Ps: Sędziowanie, Słowacy to jednak level wyżej😉
Uważam że ze względu na niewielkie odleglości powinno się w lidze też korzystać ze słowackich sędziów a tych naszych patałachów wysłać tam na korepetycje!
Absolutnie. Na mecze w decydującej fazie PO powinni być sędziowie z Słowacji albo Czech, za dużo było tego smrodu.
Tak czy siak, do zobaczenia w stolicy kraju preszowskiego.
W Presovie na razie 0:2 ale broni Hebda, to i dobrze trenerzy muszą wiedzieć na kogo mogą liczyć w teście meczowym.
[b]HC 21 Preszów – Comarch Cracovia 4:0 (2:0, 0:0, 0:0)[/b]
1:0 Chalupa - Horvát, M. Novota (00:49)
2:0 Leszczenko - M. Novota, Suja (4:55)
3:0 Horvát - J. Nemec, M. Krajňák (47:25)
4:0M. Krajňák - Horvát (58:37)
HC Prešov: Hollý – Głazkow, Novický; Frič, Matej Paločko, Hamráček – Mihalik, M. Novota; Chalupa, M. Krajňák, Horvát – Nátny, J. Nemec; Hrabčák, Suja, Leszczenko oraz Maliňák, Havadej, A. Novota.
Trener: Ľubomír Hurtaj.
Comarch Cracovia: Hebda – Younan, Kruczek; Jarosz, Wahlgren, Lundgren – Jaśkiewicz, Brandhammar; Johansson, Olsson, Bukowski – Wanacki, Bieniek; Brynkus, Bezwinski, Marzec (C) – Kamienieu Jaracz; Mocarski, Sterbenz, D. Kapica.
Trener: Marek Ziętara.
Kiedyś w Nitrze po podobnej kompromitacji krzyknąłem coś w stylu wstydu nie macie…
Dziś po kilkunastu latach przyszło mi zaintonować coś podobnego. Mimo wszystko nie przypuszczałem. Niestety nie dało się na to patrzeć W sensie dziś. Może nie mam racji i wiedzy. Oby…Obym się bardzo mylił.
[quote]#post1639397 Kiedyś w Nitrze po podobnej kompromitacji krzyknąłem coś w stylu wstydu nie macie…
Dziś po kilkunastu latach przyszło mi zaintonować coś podobnego. Mimo wszystko nie przypuszczałem. Niestety nie dało się na to patrzeć W sensie dziś. Może nie mam racji i wiedzy. Oby…Obym się bardzo mylił.[/quote]
No wtedy po tej Nitrze zrobiliśmy chyba złoto więc dobry prognostyk :)
O której jest jutro sparing z Liptowianami?
18.00
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-08/1000021639-jpg-12856131.jpg[/img]
[b]Comarch Cracovia – MHK 32 Liptowski Mikulasz 2:0 (1:0, 0:0, 1:0)[/b]
1:0 12:03 Tim Wahlgren
2:0 59:37 Johan Lundgren (do pustej bramki)
Bardzo dobry mecz w wykonaniu D'Orio, mieliśmy też kilka szans sam na sam, ale bez gola.
Przyjemnie się tak ochłodzić i popatrzeć sobie na hokej. Z nami na trybunach dziś Aron, spotkać można było też Dany'ego. Lubię ten sparingowy klimat.
Łyszka też był.
6 dni później
[b]Comarch Cracovia – HC 21 Preszów 2:5 (0:1, 2:3, 0:1)[/b]
14:49 1:0 Marcel Hascak – Martin Krajnak – Ivan Glazkov (5/4)
20:56 2:0 Marcel Hascak – Martin Krajnak (5/4)
29:03 2:1 Johan Lundgren – Damian Kapica – Maciej Kruczek (5/4)
31:09 2:2 Johan Lundgren – Tim Wahlgren – Damian Kapica (5/4)
32:44 2:3 Samuel Chalupa – Patric Fric – Kristian Horvat
34:23 2:4 Branislav Panik - Marcel Hascak
53:29 2:5 Adrian Valigura – Marcel Hascak – Maros Mesar
Cracovia: Polak (Hebda) – Brandhammar (2), Jaśkiewicz, Brynkus, Olsson, Johansson – Kruczek (2), Younan, Lundgren (2), Wahlgren, D. Kapica – Wanacki, Bieniek, Bukowski (2), Jarosz, Marzec – Kameneu, Jaracz, Mocarski (2), Sterbenz, Dziurdzia
Preszów: Ovecka (Kal’avsky) – Mesar, Natny, Hamracek, Krajnak, Hascak – Pavuk (2), Nemec, Horvat, Fric, Chalupa (2) – Novicky, Glazkov, Palocko (2), Pulscak, Valigura (4) – Malinak, Havadej, Novota
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)