Niech spierdalają, mam dość. Trzeba było se zagrać w bierki. Druga liga i tyle.
-
-
kolejka nr 27, Cracovia - ŁKS, piątek 5-04-2024 godz. 18.00
Kretyn jeb.any teraz se przypomniał i zmianach, w 89 minucie...
Hrosso też rewelacja.
Udowadniamy, ze jesteśmy w tej chwili najsłabszą drużyna ligi.
Macie "Pana Jacka", chuja podkarpackiego. Jakby wpuścił Rózgę z 15 min przed upływem 90 minut, to byśmy nie przegrali. Wypierd@laj na podkarpacie, Zieliński!
Panie Jacku, jestem Pana wielkim fanem ale mysle ze trzeba sie juz rozstac.
W lecie oczekuje zaorania tej druzyny bo tu potrafia grac nieliczni...
@PAS#6
A Jacuś jest niereformowalnym członem.
Wypierdalać łamagi jebane, zakały pierdolone
[quote]#post1611755 Macie "Pana Jacka", chuja podkarpackiego. Jakby wpuścił Rózgę z 15 min przed upływem 90 minut, to byśmy nie przegrali. Wypierd@laj na podkarpacie, Zieliński![/quote]
Dokładnie, Bulti był już przygotowany do wejścia. Kurwa, ale jestem wściekły.
- Edytowany
Dzisiejszym mecze trener i kopacze udowodnili, że ich miejsce jest w drugie lidze. Olewam pozostałe mecze, Koniec stresu. Spadek. Kropka.
A ja zaczynam leczyć nerwicę. Przewlekłą... of course.
Dobra kurwa KONIEC! Teraz wizyta na treningu i każdej łamadze lepa na pysk!
Jak gra się nie klei, to się robi zmiany, ale wsiury z podkarpacia są tak niedojebane, że czekają do 87 minuty. Spadnijmy, ale bez tego, bezpłciowego kutafaona.
Nie ma słów na te łamagi pierdolone... byliśmy gorsi niż łks..ludzie kurwa... ja już kończę oglądanie tych panienek w tym sezonie.. sprawdzę tylko wynik.. idzie się wykończyć ..
Rakoczy na boisku dzisiaj miał polecenie od trenera niecelnie podawać i głupio faulować ?
Makuch co on robi tu ?
Idźże panie Jacku w xhuj jak najdalej bo graliśmy z największą pytą w lidze a byliśmy słabsi.
KOSZMAR DRAMAT widać jakie są treningi...
[quote]#post1611765 Dobra kurwa KONIEC! Teraz wizyta na treningu i każdej łamadze lepa na pysk! [/quote]
Pierwszemu Jacusiowi.
Trzeba szanować ten punkt bo z gry to powinniśmy przegtać
Co za pajace ....
[quote]#post1611765 Dobra kurwa KONIEC! Teraz wizyta na treningu i każdej łamadze lepa na pysk! [/quote]
Była wizyta przed Szczecinem i chuja dała więc pozostało tylko wpierdol spuścić.
MIXER W OCZY. Oni grali, my biegaliśmy.
Trzeba założyć gruby pług w lato o ile uda się utrzymać (bo po ew. spadku reset jest oczywisty) i zaorać to wkurwe bo krew z oczu kapie jak się nas ogląda. Najbardziej przewidywalny zespół (i decyzje Jacka) w tej smutnej jak pizda lidze. Kabaret...
Nic sie nie stalo? Cravovio nic sie nie stalo? Dalej bezpieczna przewaga nad strefa spadkowa, teraz mecz z jakas smieszna Jagiellonia
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)