Już piłkarze grają w tych tradycyjnych koszulkach. Dajmy chociaż hokeistom czegoś nowego, świeżego etc. Te bluzy nie są w stu procentach w moim typie, ale nie są też najgorsze. Jak dla mnie OK, bez hurra.
-
-
Nowa rzeczywistość hokejowa w Cracovii
Cracovia to pasy biało-czerwone, tak było i będzie.
40 lat za Cracovią, tak do porzygania, a jest tyle klubów i towarzystw w mieście, barwnych, kolorowych o wielkich stadionach i wielkiej publice, czyż to nie byłby powiew świeżości?
Zgodzę się, ale popatrzcie w jakich strojach grali nasi koszykarze, szczypiornistki. Tam nikt nie miał problemów o pasy. W dodatku tradycyjnie hokeiści w pasiastych bluzach nie grali, to jest wymysł ostatnich lat. Osobiście jednak wolałbym mniej innowacyjny wzór, ale nie ma też tragedii.
Jest dobrze.
Dla mnie super, ale szkoda, że nie prawdziwe CCM ;)
[quote]#post1640551 Dla mnie super, ale szkoda, że nie prawdziwe CCM ;)[/quote]
CCM made in Aron 😅
- Edytowany
Piękna bluza, chyba sobie kupię z 10 sztuk, jak większości się podoba. Ciekawe jakby tak wyglądały piłkarskie koszulki, już widzę jak wszyscy by się zachwycali tą nowością , w sklepiku nie nadążali by z zamówieniami.
Aaaaa dobrze, że getry mają pasy, bo jakby tak wyglądały całe białe lub czarne...
[quote]#post1640674 Piękna bluza, chyba sobie kupię z 10 sztuk, jak większości się podoba. Ciekawe jakby tak wyglądały piłkarskie koszulki, już widzę jak wszyscy by się zachwycali tą nowością , w sklepiku nie nadążali by z zamówieniami.
Aaaaa dobrze, że getry mają pasy, bo jakby tak wyglądały całe białe lub czarne...[/quote]
W sklepiku z piłkarskimi teraz już ledwie dają rade z dostępnością rozmiarówek stałą. A co dopiero jak by tak całe rzesze kibiców na raz ruszyły po zakupy.
Ciekawe bluzy, mi się średnio podobają. Może jak by te fragmenty pasów były nieco grubsze.
Ja czekam na pamiątkę Puchar Kontynentalny
6 dni później
[img]https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/71/fd/66e2e4783a14a_o_large.jpg[/img]
Teraz naprawdę widać jak ładnie te bluzy wyglądają ☺ Mamy najlepsze stroje od wielu lat !!! Ładniejsze były tylko te z Okocimiem!!!
Ja poważnie jestem zachwycony teraz jak zobaczyłem całą drużynę!
4 dni później
https://krakow.tvp.pl/82346075/odc-128
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)