Myślę, że zatrudnienie Radzika jest odpowiedzią na pytanie, ile będzie miał do powiedzenia były trener. Widać, że w sekcji jest ciśnienie, aby Rudolf cieszył się zakończeniem kontraktu w Ostravie.
-
-
Nowa rzeczywistość hokejowa w Cracovii
Pytanie - w dniu wczorajszym na konferencji dziennikarze otrzymali broszurę ze strategią 3-letnią dla hokeja. Ma ktoś może dostęp do tego? Strona klubowa milczy
O, fajnie byłoby przeczytać. Jeśli pismaki dostały, to dlaczego my nie moglibyśmy mieć udostępnienia na Forum?
21 dni później
wywiad z dyrektorem operacyjnym
https://cracovia-hokej.pl/aktualnosci/comarch-cracovia/lukasz-sikora-caly-czas-pracujemy-nad-reorganizacja-sekcji/
zobaczymy jak to będzie wyglądało po zakontraktowaniu zagranicznych hokeistów
Kierunek skandynawski, więc będzie ciekawie. Inaczej niż było do tej pory. Spokojnie. 😎
Z Wywiadu wynika że Jakub Wanacki w Pasach! Brawo!
https://twitter.com/Cracovia_hokej/status/1788565234182967528
Fajnie i ciekawie zaczyna to wyglądać !! Oby tak dalej !!
Świetna wiadomość!
https://hokej.net/artykul/oficjalnie-kapica-wraca-do-cracovii
Damian Kapica, po rocznej przygodzie z PZU Podhalem Nowy Targ, wrócił do Comarch Cracovii. 31-letni skrzydłowy złożył podpis pod rocznym kontraktem
Serce rośnie 😍
Damian tu jest Twój dom!!! Tu swieciłes największe sukcesy swojej kariery. Życzę MVP całego sezonu!!@
Pamiętaj góralu, w Pasach lepiej niż w Podhalu.
Fajna ekipa jest montowana przy Siedleckiego.
Aż się będzie chciało na mecze chodzić jak za dawnych lat!
A będzie ludzi masa?
[quote]#post1618491 A będzie ludzi masa?[/quote]
Na TBT na pewno 🐻🧸
Mnie się zawsze chciało chodzić. Dla mnie hokej to sól życia poza rodzinnego i zawodowego . Nigdy nie miałem dylematu czy iść na Siedleckiego i to od x lat
[quote]#post1618493 Mnie się zawsze chciało chodzić. Dla mnie hokej to sól życia poza rodzinnego i zawodowego . Nigdy nie miałem dylematu czy iść na Siedleckiego i to od x lat [/quote]
Mam tak samo.
[quote]#post1618493 Mnie się zawsze chciało chodzić. Dla mnie hokej to sól życia poza rodzinnego i zawodowego . Nigdy nie miałem dylematu czy iść na Siedleckiego i to od x lat [/quote]
Był czas że trzy sezony z rzędu nie opuściłem ani jednego meczu! I to było w czasach kiedy dostawaliśmy baty od każdego a w boxie było 8 kijów dla całej drużyny. Potem były "czasy" Okocimia i Fazera. Jak nie poszedłem na mecz bo coś mi wypadło to serce mi krwawiło! Jak przyszedł Comarch było cudownie i wspaniale przez kilka lat i przeżyłem to o czym jako dzieciak nawet nie marzyłem ale w ostatnim czasie brakowało ze strony klubu i drużyny czy drużyn tego co było kiedyś! Atmosfery ambicji zaangażowania i walki! Byli najemnicy którzy patrzyli tylko na pieniądze i nawet przy wysokich kontraktach się opierdalali bo wiadome było że u Rochaczka wystarczyło być Czechem żeby grać.
Teraz wszystko się zmienia i czuję że znów będzie ten DUCH na Siedleckiego którego pamiętam od dziecka a jakże brakowało go przez ostatnie sezony a może i już nawet lata!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)