Dziękuję że zrobiłeś tyle a mogłeś więcej . Spoczywaj w spokoju .
-
-
Zmarł Janusz Filipiak
Dziękuję za awanse, za oszczędności, za wypierdalanie kibiców z trybun, za Tabisza, bałdysa i innych hujów, za cygana z Bytomia, za milonowe zadłużenie, za 16 miejsce w tabeli,za nawóz w Rącznej,za Cichy Kącik,za odpowiedzialność społeczną i tp itd.
RIP
R.I.P
Spoczywaj w pokoju.
R.I.P.
R.I.P.
Spoczywaj w pokoju prezesie
Spoczywaj w pokoju
Dziękuję.....
Niech odpoczywa w pokoju i niech Opatrzność ma dla niego lżejszą rękę niż on miał dla Cracovii.
R.I.P
Za to co było dobre dziękuję. Spoczywaj w pokoju.
Profesorze będzie Cię brakowało. Pamiętaj o nas na dobre i złe.
Człowiek niby czekał a ostatnio już miał przekonanie że to się wydarzy. Ale jednak trochę szok i trochę smutno. Kawał życia z nim, prawie całe moje kibicowskie życie to Cracovia Filipiaka.
Wieczne odpoczywanie racz mu dać Panie
Przeklejam swoje pożegnanie z innego wątku.
Koniec epoki. Często nie zgadzałem się z stylem zarządzania klubem profesora, szczególnie pod koniec prezesury, ba - trudno jest mi wychwycić momenty, kiedy naprawdę uważałem ruchy Janusza Filipiaka za odpowiednie. Nie wiem jednak gdzie byłyby Pasy bez niego, a są w Ekstraklasie, z PP i SPP w gablocie, pięknym stadionem i Rączną oraz działającą sekcją hokeja, która mocno zapełniła swoją gablotę. Za tę bazę i piękne chwile - dziękuję, Profesorze, a w głowie zostawiam tylko te dobre chwile.
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-12/gbkxzr9xqaacx-p-png-96995110.png[/img]
Dziękuję za wszystko. Spoczywaj w pokoju.
Szkoda, że nie doczekał się jak pisarz Pilch mistrzostwa Polski z Cracovią. My czekamy dalej sami. Bez Ciebie.
Dziękuję za Twoją pracę. Spoczywaj w pokoju Pasiaku.
- Edytowany
Stadion postawił (mimo że nie za swoje).
Puchar i SP zdobył.
Kilka derbów wygrał.
Rączną wybudował.
Hokeistów ozłocił.
W tym samym czasie i kasie pewnie można było dużo więcej, ale... cholera wie czy bez niego nie było by niczego.
Dzięki Prezesie.
Dzięki Panie Januszu za te wszystkie piękne wspomnienia do których Pan dołożył swoje cegły (bo nie cegiełkę).
Spoczywaj w Pokoju
R.I.P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)