A może to był słynny "Miśiek" ? Może i on się przerzucił ? I może troche spuścił z tonu bo zamiast nożem to teraz pędzlem rzuca ? ;-) Jak to on to trzeba mu przyznac , ze cela ma nadal niezmiernie dobrego ! :-))))) Hihi .
-
-
Makowiecki żąda walkowera dla Radomska
Ja broniłbym interesów Cracovii argumentując
że przyznanie walkowera dla Radomska może stworzyć sytuację
w której w ważnych meczach zawsze będzie można opłacić
jakiegoś debila aby zrobił burdel za który gospodarze zostaną ukaranie
To prosta i tania metoda wygrania meczu.
Można w inny sposób napomnieć, ale nie walkowerem.
Przeniesienie sektoru Ultras jest koniecznością.
PZPN nałożoną na Piasta karę kazał przeznaczyć na modernizację stadionu.
Powinniśmy domagać się tego samego.
A no właśnie: rzucenie czegoś na murawę przez debila to prosta i skuteczna metoda na wygranie meczu bądź przynajmniej zamknięcie trybun. Dlaczego ten debil nie poszedł czegoś rzucić na reymonta. Byłby na Pasach bohaterem. A yu nas za to wszyscy rzucaja serpentynami nie po raz pierwszy w piłkarzy drużyny przeciwnej. Przecież to próba samobójstwa. Koniec z serpentynami - oprawcy. Raz na zawsze. Flagi sobie uszyjcie i nimi machajcie głośny równy doping inne pomysły a nie serpentyny. Po każdym odpaleniu rac też jakiś matoł się znajdzie i wrzuca ją na murawę. Race dawać odpowiedzialnym ludziom nie oszołomom.
Pasmaniac - temat serpentyn został zamknięty w innym wątku. Polecam. Wogóle twoje lekcje są bezcenne. Już niedługo zobaczysz i będziesz może nawet się tym tu chełpił, jak bardzo cię słuchamy. Prosimy o jeszcze bo ciągle nie wiemy co ze sobą począć na tym stadionie ...
Ja dam ci tylko jedną wskazówkę. Opravcy piszemy przez V nie przez W. To tak żebyś był bardziej "kumaty".
Craco - można prześmiewczo potraktować wypowiedź Pasmaniaca ale zwróć uwagę na jedno - niestety, zawsze po racowisku jakaś ląduje na plycie boiska :(
...więc kolejny argument żeby przenieść młyn na łuk... a jeśli już o młynie to kiedyś było coś o tym że już na jagielonie ma być przeniesiony? co w tej sprawie?
a ja chcialbym podziekować OPRAVCOM za to ze sa, dzialają i dzieki nim stadion KS wyglaga barwnie a mecze odbywaja sie w estetyce pilkarskiego swieta...nie mam do nich o nic pretensji, chyba nie beda badać IQ osobom ktorym rozdaja serpentyny itd...jesteście wielcy chlopaki za to ze wam sie CHCE, a ci którzy wkladaja Wam pędzle i szpilki to nie ludzie tylko skundlale wilki...
No ja też dziękuję opra"v"com też doceniam wszystko co robią, ale z serpentynami trzeba dać na luz, a co do rac to tych kilkunastu odpowiedzialnych można chyba znależć ( zbadać nawet IQ jak będzie potrzeba) . No bo czym się taki tłumaczy jak wrzuca racę na murawę, że go oparzyła ?
nie raca a petrada, i nie nasza..
pozdro
Wojtek
Proponuje żeby ten pajac co rzucił tym pędzlem zapłacił kare z własnych funduszy.Nawet nie pierd.... o walkowerze.Tego gościa byśmy chyba zlinczowali....
To co mówi pan z Radomska w swrawie walkowera jest tak samo głupie jak samo rzucenie pędzlem. Ja w walkower nie wierzę ale wyciągam z tego zdarzenia dwa wnioski.
1. Nie uczymy się na swoich błędach ( przynajmniej niektórzy z nas ).
2. Pan Makowiecki nie umie przegrać z honorem.
Podobno cel uświęca środki, tak pewnie myślą w Radomsku.
Niezależnie jednak od rozwoju sytuacji oni mogą na dłuższą metę myśleć maksymalnie o 2 lidze. Tak czy inaczej pomimo naszych (kibiców rzecz jasna) błędów to my jesteśmy klubem z tradycjami i z przyszłością.
Ten Kowalczyk to jakiś medyczny fenomen, do tego cudotwórca. Dostał kowadłem, odbił pędzel. Był ciężko ranny, zapakował nam w takim stanie bramkę. Do tego na pewno w afekcie dostał żółtą kartkę (trzeba ją anulować) i w domu biedak się rozłożył. .........nazywam się Kowalczyk, Radosław Kowalczyk......
"Jedną z możliwości jest ukaranie Cracovii walkowerem - twierdzi Makowiecki." ....
Chyba go cycki swedza...
A w ogole to pozdrowienia z zielonej wyspy.
o ja pie**ole, stracili dwie bramki... strzelili jedną, mecz nie zostal przerwany, Cracovia wygrała! Jaki ku**a mać walkower do ch**a wafla? kara nas nie ominie ale prosić się o walkower to czyste zeszmacenie..!!
Każdy rozsądny kibic ,z ilorazem inteligencji powyżej [b]IQ 25[/b] wie że za takie rzeczy walkoweru być nie może ..
Ale widocznie ten pan dobił ze swoim móżdżkiem do mniej niż [b]25[/b]
Nie denerwujmy się ... należy współczuć gościowi nad jego[b] [i]wielkim problemem [/i][/b] mamy namacalny dowód że można być kre....m i być osobą blisko związaną z Radomskiem ;-).
Zaraz zaraz: ja dokładnie patrzę kto co dostaje i czy coś naszego nie londuje na płycie, i raca wylądowała dwa razy. Raz z niskiej trybuny podczas Bełchatowa, druga na Stasiaku. Pierwszy przypadek to niestety była osoba z poza grup, układ był robiony przez Loże i przez nas na 80 rac i rzut wykonał obcy człowiek. W przypadku Stasiaka, to rzucił człowiek od nas , ale twierdził że było zagrożenie poparzenia bo za bardzo się zaczęła palić, i nie chciał komuś zrobić krzywdy więc ą odrzucił. Wybrał mniejsze zło. Dostał zjebkę, zrozumiał.
Race dostają ludzie świadomi, chyba że jest ich naprawdę dużo. Najgorsze jest to że ostatnio ktoś nawalał hukowymi i mało nie uwało dzieciakowi głowy, ale to już niestety nie my.
Z Bełchatowem, to wogóle był zły pomysł z racami w sektorze od Focha. Tak wiem telewizja, ale tam są starsi i dzieciaki i normalnie się wystraszyli no i ktoś nie wytrzymał. Zresztą też dostał "zjebkę", sam słyszałem.
"nie mógł spać przez całą noc z soboty na niedzielę. - Głowa mi pękała. Teraz jest trochę lepiej, ale nadal mam ogromnego guza. Nie wiem, czy będę mógł trenować " heheheh to co to kur.. byl za pedziel?!
ma guza, ale chyba na mózgu.
po meczu czuł sie dobrze. to musiał być pędzel z opuźnionym zapłonem!
Przekręty to był kibic radomska na kosztach szczkowianki.Biedaki a pamietają jak nas przekęcili do 3 ligi.
Cracovia Pany!!!!!!!!
Tacy dwaj na jakie ty mecze chodzisz ???
jakie race na boisku ???
W prównaniu do meczu Lech - Legia to na naszym był spokój jak w kościele a jakoś nikt o tym nie pisze ???
Walka o I ligę idzie na noże!!!! Pogoń wsio, kur.. kupuje, Bełchatów tez zaczyna, Szczakowianka płacze, Radomsko- psia jego mać - też już sra i kombinuje. To dopiero początek przekrętów...
Nie wiem po kiego ch..a klub wysłał pismo do innych klubów II ligi w sprawie 10 pkt Szczakowianki, a przez to wychodzimy przed szereg...
Po co ta inicjatywa? Zero dyplomacji...
Croco : Między nami ma to może znaczenie kto rzucił coś na boisko, czy to był ktoś z grup czy jakiś oszołom. Ale to nie interesuje nikogo innego a najmniej PZPN. Gwarantuje, że efekt będzie taki sam obojętnie czy racę (butelkę, pędzel etc.) wrzuci Opravca, staruszek czy naszprycowany kretyn. I tak wszystko będzie na Cracovię.
Problemem może rzeczywiście być jakiś debil wynajęty przez np. Birda by nas na koniec załatwić. A PZPN z chęcią się Birdowi przysłuży....
No cholera coś czułem, że łobuzy coś takiego wykombinują. Teraz jest tylko pytanie jak duże układy ma radomsko w komisji dyscyplinarnej , bo jak duże to możemy już tylko o baraże walczyć..
Irecki: ja sobie zdaję sprawę że dla nich nie ma znaczenia kto rzuca a gdzie i co londuje. Chodzi o to że gdzie drwa rombią tam wiury lecą. Poza tym takie rzeczy, takie nazwijmy to - problemy, w kontekście tego co było np. w Nowej Hucie czy na Ruchu nie są chyba nawet warte dyskusji, i mnie osobiście przypinają do ust lekki uśmiech.
Ostatnio czytam różne tutaj wpisy, i dochodzę do wniosku że:
1) kibic przyjezdny jest niebezpieczny dla klubu , więc niepotrzebny
2) oprawa jest niebezpieczna dla klubu, więc niepotrzebna
3) wyjazdy to realne zagrożenie dla klubu , więc nie róbmy wyjazdów
4) doping zawiera przyśpiewki wulgarne, więc jest złem koniecznym
5)
6)
7)
....
Może faktycznie PZPN ma rację , i mecze lepiej rozgrywać bez publiczności. No ewentualnie zaprośmy wojsko i przedszkola. Wtedy widowisko nabierze rumieńców. Tylko ile oni zapłacą za bilet na coś takiego ...
A może jednak się da? Tak jak się da tam gdzie się da?
Przykre to ale udało się wpędzić nas w swoistą paranoję i lęki.
Co za poje.b !!!! Butelka pewnie i jeszcze nóż,siekiera i granatami rzucaliśmy w niego długo nie chciał się podnieść specjalnie :/ I teraz sukinsyn chce żeby był dla nich walkower PO CHU... !
nie mógł spać przez całą noc z soboty na niedzielę. - Głowa mi pękała. Teraz jest trochę lepiej, ale nadal mam ogromnego guza. Nie wiem, czy będę mógł trenować " heheheh to co to kur.. byl za pedziel?!
To był zwykły mały pędzelek od farbek dla przedszkolaków tylko Kowalczyk ma ch....ą posturę on nie nadaje się do uprawiania sportu tylko do cyrku !!!
A jak Cwelka robi zadyme i rzuca różnymi przedmiotami to dostają za to walkower ??? Nie dlaczego ??? Bo to Cwelka klub z Warszawy,a jak na psiarni rzucją nożami PUEFA to ponoszą karę walkoweru ???
Co to qrwa jest ??? Mało,że odebrali nam 6 pkt to jeszcze czego ???
Psiarnia dostała chyba 2 lata zakazu gry w Pucharach ! ale chu.. z psiarnią ważne co teraz nam zrobią :/:/ Walkower niby za co jak ten buc wstał ?
Już mnie ch..j strzela jak czytam tylko o tych złych stronach kibiców Cracovii jakby dobrych nie było.Szkoda,żę o kibicach innych drużyn (wiadomo o których)nie pisze się z taką dokładnością jak o Cracovii.
Wiadomo,że kibice Cracovii to fanatycy i nic nas nie było w stanie powstrzymać przed uwielbianiem i wiernością do naszego klubu.
Dokładnie !! ja pamiętam jak chyba w programie "Uwaga" było coś o pobiciu swoich piłkarzy i wypowiadali sie hoolies różnych drużyn i było tak...
"Kibic z Gdańska" "Kibic z Górnego Śląska" "Kibic CRACOVII" i akurat ten cracovii mowil ze pobil by swoich pilkarzy jak by cost ma cos tam :/:/ Qrrrrr !!!!! Zawsze tak jest Wysztsko przeciw cracovii :(
To jest czysta nagonka ale jeśli chodzi o ten nieszczęsny pędzelek to jest dowód rzeczowy(?)
czy można wmówić,że Kowalczykowi się coś uroiło a wyprowadzony kibic rzucał kiepem.
1) ponoc sedzia wzial pedzel jako dowod rzeczowy ;/ nie mialby czego brac, gdyby ten nie wrocil na murawe
2) nagranie TV
A u nas sprzątaczka dopomina się o walkower za pierwszy mecz z ceramiką w opocznie.To tak samo niedorzeczne.Jak by mieli za to dawać walkowery to co 2 mecz byłby ustalany przy zielonym stoliku.Ten co chciałby awansować bądź się utrzymać wynajmował by hooligana za parę tysięcy złotych żeby załatwił punkty .Jeśli by miał zielone papiery to nic mu nie można zrobić,a sporo pieniążków zarobi.Było by tylu chętnych że trzeba by listę oczekujących społeczną utworzyć.Ten idiotyczny temat trzeba zamknąć!!.
mariusz: o kibicac "innych" druzyn nie pisze sie bo media sa zdominowane przez "niesluszny czynnik kreujacy";-) Musimy je zdobyc, zeby moc to zmienic. To cos jak praca organiczna ;P
Działacze Radomska domagają się rozpatrzenia przez PZPN incydentu z sobotniego meczu z Cracovią. W ich piłkarza Radosława Kowalczyka kibic rzucił pędzlem malarskim.
Na prośbę kierownika drużyny Radomska Jacka Krawki sędzia Marek Kowal z Katowic miał opisać zdarzenie w protokole meczowym. Na podstawie relacji arbitra może wypowiedzieć się Wydział Dyscypliny PZPN. - Nie liczymy na więcej niż karę finansową dla Cracovii. Czekamy na decyzję WD PZPN - mówią w obozie Radomska.
[b]Sprawcę złapali sami kibice "Pasów" i oddali w ręce ochroniarzy. Prezes Cracovii Paweł Misior zapewnia, że chuligan dostanie zakaz wejścia na stadion. Miał zostać przekazany policji. Ale nie został.
- Całe zdarzenie zostało potraktowane jako przypadkowy incydent, a nie złośliwość czy chęć zakłócenia meczu - mówi podinspektor Wacław Orlicki, z-ca komendanta miejskiego ds. prewencji. - Kibice malowali flagę i odrzucili pędzel na bieżnię. Nikogo na policję nie doprowadzono, tak mi zrelacjonował dowódca zabezpieczenia. Nikt też nie zgłaszał nam incydentu. O sprawie wiemy tyle, co wyczytaliśmy w internecie - wyjaśnia.[/b]
źródło:gazeta!
Ps.A niektórzy czytają nasze forum, och czytają....
I to ostatnie zdanie dedykujemy naszym internetowym napinaczom...
Powodzenia chlopaki :)
Aha jak ktos chcialby wiedziec cos o "anonimowosci" w internecie i jak latwo jest duzo o Was powiedziec - zapraszam do HydeParku - jest tutaj pare osob z "branzy" i mozemy wspolnie Wam cos o tym opowiedziec :P
Cytat:
- Całe zdarzenie zostało potraktowane jako przypadkowy incydent, a nie złośliwość czy chęć zakłócenia meczu - mówi podinspektor Wacław Orlicki, z-ca komendanta miejskiego ds. prewencji. - Kibice malowali flagę i odrzucili pędzel na bieżnię. Nikogo na policję nie doprowadzono, tak mi zrelacjonował dowódca zabezpieczenia. Nikt też nie zgłaszał nam incydentu. O sprawie wiemy tyle, co wyczytaliśmy w internecie - wyjaśnia.
LOL o kur**, że tak powiem - nie uzgodnił zeznań z panem prezesem??
por.Jaszczuk - zapomniałeś ,że to Cracovia, a nie Wisła:) hehe.
"Dziennik Łódzki" podgrzewa atmosferę :
RKS wysłał pismo Cracovii do PZPN
Do siedziby RKS Radomsko wpłynęło pismo od działaczy Cracovii, w którym napisano m.in., że krakowski klub ubolewa, iż w wyniku rzucenia przedmiotu z trybun dotkliwie ucierpiał piłkarz RKS Radosław Kowalczyk. Wyrażono również nadzieję, że radomszczański klub docenia fakt, iż prawdziwi kibice złapali chuligana i oddali go w ręce służb porządkowych.
Działacze RKS ten fakt doceniają, jednak słusznie, bez żadnego komentarza, postulatów czy żądań przesłali pismo Cracovii do PZPN. Piłkarska centrala powinna wyciągnąć konsekwencje w stosunku do krakowskiego klubu.
– O walkowerze mowy nie ma, bowiem mecz został dokończony – powiedział nam rzecznik prasowy RKS Jerzy Strzembosz.
Podczas meczu Cracovii z RKS kibice zachowywali się skandalicznie. Z trybun rzucano nie tylko pędzel malarski, który trafił Kowalczyka, ale i butelkę typu piersiówka, a także kamienie. Przedmioty te szybko zabierane były z płyty boiska przez chłopców do podawania piłek, a nawet zawodników Cracovii. Zarejestrowały to kamery, choć sędzia spotkania nic nie widział. Ukarał nawet Jacka Berensztajna żółtą kartką, kiedy ten zwracał uwagę arbitrowi, że Kowalczyk leży na murawie.
Trzeba się cieszyć, że zawodnikowi nic się nie stało. Ma tylko potężnego guza. Gdyby rzucony z trybun przedmiot rozciął mu głowę, byłyby podstawy do przerwania gry i wówczas walkower dla radomszczan stałby się faktem.
Nie jest jednak wykluczone, że PZPN zdecyduje o czasowym zamknięciu stadionu Cracovii. Martwi tylko postępowanie obserwatorów PZPN, czy sędziego, który dopiero na wyraźne żądanie kierownika drużyny RKS opisał całe zajście w protokole.
źródło: Dziennik Łódzki
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)