Mamy być dzisiaj wykręceni prze czarnych to jesteśmy. Standard w takich meczach. Trzeba podać tlen brudasom.
-
-
17 kolejka - Cracovia-ruch, 03.12.2023 g. 12.30
- Edytowany
Kibice od rana odśnieżaja zeby te panienki sobie nóżek nie połamały, a ci taka wdzięczność..
Jak mawiał mój Š.P. ojciec, nadają się tylko do odstrzału..
[quote]#post1596412 [quote]#post1596405 [quote]#post1596397 UEFA odsunęła pajaca od sędziowania a w Polsce może kręcić lody to są jakieś jaja[/quote]
Marciniak na varze to jego "zasługa "[/quote]. Raczkowski jest na va, nie Marciniak.[/quote]
Sorry masz rację.Chodziło mi o kolejnego "fachowca" jakim jest Raczkowski.
@sterby#4472 ma rację Madejski fatalnie przy tych rzutach rożnych w końcówce I połowy.
Jakaś masakra na Ziemi Świętej trwa dalej...
Śląska spółdzienia wiecznie żywa
[quote]#post1596411 Jeszcze przy stanie 1-0 Kallman wchodził w pole karne i był rękami zatrzymywany przez Sadloka (protestował!) i nie było wolnego dla nas.
Teraz pytanie czy nie było to w obrębie pola karnego i czy nie powinien być karny dla nas.[/quote]
Faul był ale nie w polu karnym
Ale ja wiem że był na varze, co to ma za znaczenie jest nieudacznikiem który nie widzi i wypacza wynik meczu w Lidze Mistrzów to nie nadaje sie do sędziowania. Poza tym mi sie wydaje że on chciał to puścić w sensie nie dyktować karnego, tylko cofnął sie jeszcze raz do monitora byc moze na zawołanie raczkowskiego. A ktoś tu pisał o kallmanie i tez ma racje, ale ten kretyn mógł sie połozyc jak poczuł ręce na sobie
jeszcze 45 min, lokomotywka, prysznic i odbębnione... WYPIERDALAĆ
Bedo derby w przyszłym sezonie!!
Jesteśmy ultra słabi....gdyby nie parady kolejki Madejskiego już po 15 minutach powinno byc 0:2 dla smierdzieli....
Madejski na ten moment to jedyny warty czegos zawodnik w naszej calej druzynie. Reszta dno
Nie pamiętam takiej rundy by w meczach u siebie bylo takie dno..
Pierwszy raz od dawna obawiam się spadku, z taką grą będzie cieżko się utrzymać
Brawo jechać że smierdzielami i pzpnem
Knap, jeszcze Zyjemy
Brawo Karol!
Mysza na boisko jest szybki to może kartkami wyrównamy sily
Pięknie się zastawił i przy okazji znowu ośmieszył Sadloka. Teraz MYŚLEĆ w obronie!
Jednak nie żyjemy, padaka.
Kur.. Hoskonen....
Obrona? Co? Gówno!
z całym szacunkiem do JZ ale jak dziś nie poda się do dymisji to nie ma honoru
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)