czyżby 2 raz w historii stadionu D był pełen?
-
-
Kolejka 12 Puszcza Niepołomice - Cracovia : 21.10.2023 godz. 15:00
O widzę po sprzedanych biletach, że większość narazie na D.
Marketing robi swoje. Ofc Opravców!
- Edytowany
Oby piłkarze się nie posrali widząc tylu kibiców na młynie 😀
Dla leniwych i nie kumatych w necie, bilety są już dostępne w kasach przy stadionie.
Panowie a papier z niszczarki drobny na konfetti się nada to ogarnę coś tylko gdzie to zawiezc
+1
[quote]#post1591476 Panowie a papier z niszczarki drobny na konfetti się nada to ogarnę coś tylko gdzie to zawiezc [/quote]
Chyba może być. Do K1.
- Edytowany
Od której oni działają 10 czy jakieś inne godz. Już widzę bede kombinował
[quote]#post1591476 Panowie a papier z niszczarki drobny na konfetti się nada to ogarnę coś tylko gdzie to zawiezc [/quote]
Tak, przyda się, pisali o tym.
- Edytowany
[quote]#post1591476 Panowie a papier z niszczarki drobny na konfetti się nada to ogarnę coś tylko gdzie to zawiezc [/quote]Ma być tzw. old school. Niszczarki odpadają, tylko nożyczki i tylko gazety.
A ja już zapuszczam włosy.
- Edytowany
Nie wiem czy pamiętacie, ale na starym stadionie fruwały takie serpentyny z wkładkami. To mój brat pakował w taśmy z kas specjalnie krojone kartoniki białe i czerwone. Przy rozwijaniu wylatywały i się ładnie obracały w powietrzu. Raz zrobiliśmy z tego masową akcję na derbach.
Robił tego dziesiątki, a zabierało to w cholerę czasu. A teraz nie chce mu się nawet na mecze jeździć. Coś zaj3biście złego się stało z naszymi trybunami.
PS: znalazłem fotę :)
[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2023-10/cracovia-wisla-111-jpg-58435543.jpg[/img]
[quote]#post1591486 .
A ja już zapuszczam włosy.[/quote]
To aż taki oldschool? Myślałem że golimy na łyso😅
P.s. Rock , za małolata się zastanawiałem co to za serpentyny że konfetti z nich wypada, wyglądało to świetnie.
Łyse pały groźne dziary i fleyersy na pomarańczową stronę.
pytanie techniczne,
do tej pory karnet nabijany na kartę kibica,
teraz również online, ale bilety musiałem wydrukować no i mam takie płachty na A4,
czy system ogarnia takie wielkie bilety, czy ja coś zrobiłem źle?
[quote]#post1591549 pytanie techniczne,
teraz również online, ale bilety musiałem wydrukować no i mam takie płachty na A4,
czy system ogarnia takie wielkie bilety, czy ja coś zrobiłem źle?[/quote]
Wystarczy Ci tak naprawdę kod kreskowy, wszystko dobrze zrobiłeś.
[quote]#post1591549 pytanie techniczne,
czy system ogarnia takie wielkie bilety, czy ja coś zrobiłem źle?[/quote]
Najwygodniej jest pobrać bilet w pdf, zapisać w telefonie i przyłożyć tylko telefon z kodem kreskowym do przeskanowania na bramce.
+4
+3
P.S. na bilecie jest napisane ,że trzeba wydrukować
Ale mam je w PDF na komórce. Wejdę normalnie ?
Nadal jeszcze są bilety na D ? Myślałem że max w 2 dni się rozejdą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)