Założyłem konto na stronie Puszczy ale biletów nie ma.... albo poprostu nie widzę możliwości ich zakupu. Czy ktoś sprawdzał w kasie pod stadionem Puszczy? Czy czekamy grzecznie aż w naszych będą?
-
-
Kolejka 12 Puszcza Niepołomice - Cracovia : 21.10.2023 godz. 15:00
Ja też sprawdzałem i też nie widzę tam możliwości kupna biletów
- Edytowany
Już są ! :) A B D i dół na głównej otwarte ...
Także kto pierwszy ten lepszy !
Potwierdzam. Już można kupować przez stronę Puszczy.
Czyli dla ns piętro + rodzinny i klatka czy jak? Myślałem, że puszcza nie wynajmuje jedynie sektory wzdłuż boiska.
Dobrze, że na rodzinnym gniazdo zrobili. Akurat się przyda. :D
Mogli by na ten mecz wstawić trybunę normalnie.
[quote]#post1591298 Czyli dla ns piętro + rodzinny i klatka czy jak? Myślałem, że puszcza nie wynajmuje jedynie sektory wzdłuż boiska.
Mogli by na ten mecz wstawić trybunę normalnie.[/quote]
Dla Puszczy A i B, Nasze D,E,G
- Edytowany
Panowie piłkarze i trenerzy. zwaliliście wyjazd do Widzewa i skompromitowaliscie barwy w meczach z Szczecinem i Jagą. Ale tego meczu cholera Jasna nie spi...e .
Bart nie jaraj przed śniadaniem tylko kupuj bilety na D I każ młodocianym ciąć konfetti 😁
Z pracy wyniosę karton rolek fikslanych. ;)
[quote]#post1591298 Czyli dla ns piętro + rodzinny i klatka czy jak? Myślałem, że puszcza nie wynajmuje jedynie sektory wzdłuż boiska.
Mogli by na ten mecz wstawić trybunę normalnie.[/quote]
A niby po co ta trybuna?
zakupione razy 3 !
2 sztuki na sektor D zakupione.
Szybko schodzą bilety na D
2 na D kupione.
Skończą się na D i na główną to wbijamy na A i B !
Trzeba pomóc naszym !!
Ps. Na meczu z Jagiellonia podczas rozgrzewki w trakcie meczu NASZ Smiglewski cały czas podśpiewywał sobie pod nosem nasze przyśpiewki patrząc w nasza stronę !!! I dlatego nie mogę się doczekać kolejnych meczy , mając w składzie PASIAKOW ....
kupione 3 na D
Bilecik na D jest :)
+10 na D. Jakoś to idzie.
Piękna pogoda ,jak nic można spacerek zaplanować na Kałuży. Kasy czynne do 20:00.
Za MKS Cracovia:
"W najbliższą sobotę rozegramy pierwsze spotkanie przeciwko Puszczy Niepołomice w ramach PKO BP Ekstraklasy. Pora bliżej poznać historię naszego najbliższego rywala.
Tradycje klubu z Niepołomic sięgają 1923 roku. Wówczas to utworzono w tej miejscowości Niepołomiankę, a także [b]Żydowski Klub Sportowy Puszcza.[/b] Po upadku tego drugiego 3 lata później i połączeniu struktur, powstaje jeden, Amatorski Klub Sportowy. Od 1930 roku stał się on Strzelcem Niepołomice z powodu nawiązania współpracy ze związkiem strzeleckim. W pierwszych latach rywalizacji ligowej, nasi sobotni rywale walczyli o jak najlepsze wyniki w Klasie C, choć była również szansa na awans o ligę wyżej już w debiutanckim sezonie.
Na początku 1945 roku, po wyzwoleniu Niepołomic powołano klub Puszcza, który nawiązywał tradycjami do Niepołomianki, AKS-u i Strzelca. 6 lat później, zespół ten został włączony pod patronat Samopomocy Chłopskiej, stąd też dołączono do nazwy człon Ludowy Zespół Sportowy. Do końca lat 90., LZS Puszcza walczył głównie na swoich szczeblach okręgowych, czyli w klasach C, B i A. Dopiero w 1999 roku udało się awansować do klasy okręgowej, co dało początek fali sukcesów absolutnego beniaminka Ekstraklasy w sezonie 2023/2024.
Rok 2002 stanął pod znakiem promocji do IV Ligi, a w 2010 roku Puszcza stała się klubem drugoligowym. 3 lata później w Niepołomicach świętowano pierwszy awans do 1 Ligi. Pobyt ten potrwał jednak zaledwie sezon, ale od sezonu 2017/2018, nasi rywale przez sześć kolejnych lat mierzyli się na zapleczu Ekstraklasy, a sytuacja zmieniła się w czerwcu, kiedy to zespół pod wodzą Tomasza Tułacza zwyciężył zmagania barażowe o awans do najwyższej klasy rozgrywkowej. Na placu boju pozostawione zostały Wisła Kraków i Bruk-Bet Termalica Nieciecza."
Nooo to skoro mecz ma nawiązywać do starych czasów to oczekuję flagi "gospodarzy" z tym pogrubionym tekstem 😁 ale by się działo 😂
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)